promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem ártana összeszedned magad a hétvége előtt
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igyekezz felpörögni, különben nem lesz teljes a hétvégéd. Lássuk, mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

A frontok most erősen megviselnek, de hát az időjárással nem tudsz mit kezdeni. Azzal viszont igen, hogy elűzd a stresszt. Pihenésre szorulsz, szóval ma ne tolj el semmilyen komoly feladatot, nehogy a nyakadba maradjon. Az nem fog segíteni, ha állandóan aggodalmaskodsz valamin. Lehet jobb lenne, ha csinálnál egy listát – állítsd fel a fontossági sorrendet.

Bika (április 21. - május 20.)

Szép sikereket ígér a jelenlegi bolygóállás, de emiatt elég nagy nyomás nehezedhet rád. Mostanában elvárják tőled, hogy mindenben a toppon legyél, de hát ez képtelenség. Tudatosítsd velük, hogy te is ugyanolyan ember vagy, mint bárki más, és hibázhatsz. Az elméd kicsit összezavarodhat hétvégén, de jó döntéseket fogsz hozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Váratlan dolgok történhetnek ma veled, de ha fejben lejátszod minden probléma megoldását, akkor nem lehet gond. Csak nyugalom, ne kapkodj semmivel. Előfordulhat, hogy valami teljesen felesleges veszekedésbe keveredsz. Inkább hagyd rá az illetőre, amit mond. Még mindig él a mondás, hogy okos enged, szamár szenved.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy kis zavar van a fejedben, ha döntéseket kell hozni. Számos lehetőséget tarthatsz szem előtt, és mindegyik egyformán vonzónak tűnik. Ha bizonytalan vagy, akkor mindenképpen kérj segítséget. Valószínűleg van is valaki a közeli környezetedben, aki mindig szívesen osztogat tanácsokat. Ne engedd, hogy a zűrzavar eluralkodjon a hétvége előtt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nem kellene ragaszkodnod a rutinodhoz. Számos megoldás létezik egy problémára, ezt te is nagyon jól tudod, szóval keress új utakat, ha nem megy valami. Igyekezz mindent befejezni a hétvége előtt, mert nyugalomra lenne szükséged. Ez az este is teljen úgy, hogy ki tudd kapcsolni teljesen az agyadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az életed hamarosan válaszút elé érkezik, legalábbis ezt súgja a jelenlegi bolygóállás. Számos különböző lehetőség nyílik meg előtted. Remélhetőleg sok élettapasztalatot tudtál gyűjteni, mert arra szükséged lesz, hogy helyes döntést tudj hozni. A nap végén, és hétvégén igyekezz a magánéletedre koncentrálni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Tudod jól, hogy nem kell a tömeggel tartanod, és ez nem is tükröz igazán téged. Attól még, hogy mások hozzáállása változik, a tiédnek nem kell. Legyél önmagad, és élvezd az életet csak úgy, ahogy te tudod. Ne engedd, hogy a hullámok összecsapjanak a fejed felett a hétvége előtt. Ha gondot tapasztalsz, azonnal old meg.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remek napra számíthatsz, ami már igazán rád fér. Varázsütésre megoldódnak az eddigi nyomasztó gondjaid, ami feltölt energiával. Lassan lelkileg is meg fogsz erősödni. Ezt magadtól is el tudnád érni, de úgy néz ki egy olyan ember kerül majd bele az életedbe, aki segít neked ebben. Sok vidám pillanatot hoz a délelőtt, ha engedsz neki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szükség lesz az elkövetkező napokban a határozottságodra, azonban hibát követsz el, ha közben ezzel hátráltatsz, vagy félresöpörsz másokat. Türelmetlen vagy, sokat akarsz ráadásul mindent egyszerre, de ez így nem vezet célra. Olyan emberekkel is összerúghatod a port, akik alapból jót akarnak neked. Muszáj lesz erre odafigyelned, különben komoly barátokat veszíthetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Próbálsz újítani a környezeteden, magadon is, de mindig rosszkor fogsz bele ebbe, és kifogásolható módszerekkel. Jobban át kellene gondolnod ezt az egészet, mert olyan dolog, amiben nem szabad kapkodni, de félvállról sem szabad venni. A problémák most amúgy is kicsit összeverődhetnek, és előbb ezeknek kell pontot  tenned a végére.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most nem igazán tudsz jól dönteni. Feltűnnek a lehetőségek, de nehezen tudsz velük mit kezdeni. Egy közeli barátod valószínűleg helyre tud rázni, csak beszéljétek ki, hogy mi a baj. Hála égnek nem kell sietned semmivel. Ez a hétvégéd lehet nem lesz nyugodt, de húsvétig meg fog oldódni minden. Az agyad picit lelassul, de ügyesen visszaszerzed majd az energiáidat.

Halak (február 20. - március 20.)

Igyekezz kerülni a pletykákat, mert teljesen összezavarhatnak. Hallgass a saját megérzéseidre, és ne befolyásoljon semmiben, hogy mit hallasz, vagy mit olvasol az interneten. Az újítás jó hatással lehet rád a következő napokban. Próbálj ki valami szokatlant, mert ez tud igazán feltölteni pozitív energiákkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás