promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: add magad, de azért legyél cseles is
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A találékonyság sok csillagjegynek megmentheti a napját. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma sok érzelem kavarog benned. Szeretnél kiutat a problémákból, de ehhez először meg kell találnod az egyensúlyt. Hirtelen törhet elő belőled a feszültség, szóval igyekezz kordában tartani az önuralmadat. Kommunikálj sokat a barátaiddal, akik megértenek. Lehet egy pici kiszakadás sem ártana a hétköznapokból. Este mindenképpen töltődj fel.

Bika (április 21. - május 20.)

A túl sok pörgés most egyenesen kikészíthet. Úgy néz ki nem ártana lassítanod picit, mielőtt túlhajtanád magad. Még csak hét közepe van, szóval tartalékold az energiáidat. Olyan dolgokat érdemes előtérbe helyezned, amik halaszthatatlanok, és megfelelnek a hosszú távú céljaidnak. Vigyázz, mert ha elakadsz valamiben, az nagyon elveheti a kedvedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók kellemes napot ígérnek neked, sok pozitív meglepetéssel. Igazítsd ehhez a hangulatodat, és legyél te is nyitott mindenre. Olyan utak nyílhatnak meg előtted, amikre már nagyon régóta vártál. Régi barátok is feltűnhetnek a semmiből a közeljövőben, akiknek mostanság nem volt elég idejük kommunikálni veled.

Rák (június 22. - július 22.)

Most nem szabad ragaszkodnod minden szabályhoz. Vannak határok, amiket át kell lépned – ezek frissíthetik gondolkodásmódodat, amire szükséged is lenne. Vonzanak az újdonságok, mert a sablonos dolgok miatt úgy érezheted, hogy a napjaid a semmibe vesznek. Vedd elő az érzelmeidet, legyél merész, és élj meg minden pillanatot.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet nem úgy fog indulni a napod, ahogyan eltervezted, de mindent kézben tudsz tartani. A legfontosabb, hogy ne vedd fel az emberek extra feszültségét. Megvan a magad tempója, és az önuralmad is a helyén van. Bárki, aki ki akar hozni a sodrodból, azt messziről kerüld el. Az estét töltsd lazítással.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most jelentősen ki tudod hozni az embereket a sodrából, és veszélyesebb, hogy észre sem veszed. Idegesítheti a környezetedet, ahogyan cselekszel, vagy éppen kommunikálsz. Gondolkozz, mielőtt beszélsz, vagy teszel valamit, mert túlságosan elengedheted magadat. A saját kis világodban ezek a megnyilvánulásaid megengedhetőek, de másoknál kihúzhatod a gyufát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ez egy izgalmas nap lehet a számodra, mert elég sok mindent el tudsz érni. Az intuíciód különösen éles, az energiáid pedig a helyükön vannak. A kütytük és a technika eléggé idegesíthet - jelenleg a hétköznapi megoldások híve vagy, és ez is lehet a nyerő taktika. Ne hagyd, hogy bármi összezavarjon, csak haladj úgy, ahogy neked tetszik.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma idegesebb lehetsz a kelleténél. Reggel figyelj oda, mert már itt elcsúszhat a napod. Ha nem úgy történik valami, ahogy te szeretnéd, már bújik is elő a bokorból az elviselhetetlen éned. Kerüld a hirtelen cselekedeteket, és legyél megfontolt. Iktass be kisebb szüneteket, hogy meg tudd nyugtatni a lelked.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tologattál mostanában feladatokat? Tudod jól, hogy ez nem túl kifizetődő taktika. Előbb utóbb cselekvésre fognak kényszeríteni ezek a dolgok, és akkor már sokkal bonyolultabb lesz őket megoldani. Inkább a hét közepén birkózz meg velük, mint a hétvége előtt, amikor már lemerülőben vannak az energiáid.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok dolog jár a fejedben, és észre is kell venned, hogy más nem fogja megoldani a problémákat helyetted. Aktivizáld magad, mert még nem késtél el semmivel. Közben két oldalad is küzdhet egymással: az egyik kommunikatív és szellemes, a másik pedig teljesen zavart. Az első legyőzheti a másodikat, szóval legyél magabiztos.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Összefonódnak a dolgok, és kezdesz tisztábban látni. Próbáld meg lejátszani a fejedben, mikkel haladtál, és milyen feladatok várnak még rád a héten. Semmit se hanyagolj el, és igyekezz jól beosztani az idődet. Problémamentesen kell átnavigálnod magadat ezen a héten, és akkor végre fellélegezhetsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Olykor úgy érezheted, hogy mindenkinek meg kell felelned. Tudod jól, hogy a legelső szempont az, hogy saját magadnak bizonyíts. Semmiképpen ne szorítsd háttérbe az igényeidet, és ne hagyd, hogy elnyomjanak. Kételyeid támadhatnak, de ezeket szorítsd minél hamarabb háttérbe- Egy személy most nagyon tud irritálni, szóval neki nem ártana kerülnöd a társaságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás