promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Transznemű, színesbőrű modellel reklámozza fürdőruháit a Sports Illustrated
Borítókép:  MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magazin büszkén mutatja be Leyna Bloomot, aki a Sports Illustrated éves fürdőruha kiadásának első fekete, transznemű modellje.

Korábban már beszámoltunk a Sports Illustrated Swimsuit egyik üdvöskéjéről, Marquita Pringről, aki a szexi plus-size modelleket képviseli a kiadvány idei számában. A magazin azonban idén nem csak Pringgel szeretné feszegetni a határokat.

„Leyna komoly név az LMBTQ aktivisták körében, tagadhatatlan önérzete van, amely a forgatás minden pillanatát beragyogta” 

– írta MJ Day, a Sports Illustrated Swimsuit Issue szerkesztője.

„[Leyna] az emberek önmaguk iránti szeretetének a jogát képviseli, azt a jogot, hogy szerethessük önmagunkat, és azok lehessünk, akik lenni akarunk. Megtiszteltetés a számunkra, hogy ő is szerepelhetett az idei számban, hiszen tudjuk, hogy milyen nagy hatással lesz ez sokakra. Nemcsak azért csatlakozik a csapatunkhoz, amit képvisel, hanem szépsége és elkötelezettsége miatt is, valamint aziránti vágya miatt, hogy jobb hellyé tegye a világot.”

A magazin számára egyébként nem ismeretlen a határfeszegetés, korábban is előszeretettel dolgoztak színesbőrű és transznemű modellekkel, ez az első alkalom azonban, hogy a modell színesbőrű ÉS transznemű is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás