promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: feltöltődésre, vagy pörgésre van szükséged a hét utolsó napján?
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valakinek az a jó, ha tervezget kicsit előre, valakinek pedig az, ha teljesen kikapcsolja az agyát. Lássuk, mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás nagyon sokat tud neked segíteni az ismerkedésben. Ha szingli vagy, akkor lehet nem ártana felkukkantanod egy társkeresőre. Azonban ha van kapcsolatod, akkor neki jelenleg meg tudsz nyílni bármiben. Egy igazán mély beszélgetés is fel tud tölteni. Próbálj meg hamarabb nyugovóra térni, mert holnap lehet kihívások várhatnak rád.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szívesen szeretnéd feladni a jelenlegi munkádat, de fejben nagyon csábítanak más lehetőségek. Azt viszont el kell döntened, hogy csak a kalandvágyad miatt van ez így, vagy valóban szívesen váltanál. Ha utóbbi, akkor gondosan végig kell venned az összes lehetőséget, és kiválasztani a legelőnyösebbet. Ez a nap pont jó lehet erre. Te is úgy érzed, hogy egy kis plusz pénz jól jönne.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem ártana ma egy picit előre tervezned, mert a jelenlegi bolygóállás anyagi gondokat jelez. Nem a meggondolatlanságoddal lesz baj, nem is a pénzszórással, hanem egy váratlan kiadás boríthat fel mindent körülötted. Szerencsés fordulat vár azonban rád, és minden meg fog oldódni, csak ne dühöngj, és ne veszítsd el a fejedet. A mai nap is lengjen körbe a türelem.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók szerint mindennek rendbe kell lennie a csillagjegyed körül. Olyan kiemelkedő megmozdulásaid lehetnek, amivel fel fogod tudni hívni magadra a figyelmet. A munkádban is szép sikereket érhetsz el, de most a hobbidban is kimagasló teljesítményeket produkálhatsz. Persze semmiképpen ne szállj el magadtól, mert az most visszavethet, ha a közösség ellened lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hanyagoltad mostanában a barátaidat? Nagy hiba, mert ők tudják neked most megadni a kellő motivációt mindenhez. Egy személy főleg felnyithatja a szemed, aki nyitni is fog feléd. Ne szalaszd el a lehetőséget, mert nagyon hasznos lesz a beszélgetésetek, és olyan lökést adhat, ami helyre tudja billenteni az egyensúlyod. Pont ez kell neked, leülni valakivel, akinek teljesen más a látásmódja. Lehet teljesen új életet kezdhetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy érzed hatalmas baklövést követtél el, ami miatt ostorozod magad, pedig nem kellene. Próbálj meg rendet tenni a lelkedben, és ne félj, minden rendbe fog jönni. Az új nap mindig új lehetőségeket rejt magában, hogy jóvá tedd a hibáid. Nehezen vehető akadály fogja felborzolni az idegeidet, de sikeresen fogsz átlibbenni rajta, és végül győzöl. El fogod érni, amit akartál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A munkahelyeden nagyon kedvezően alakulhatnak a dolgaid, szóval nincs mitől félned. Ha olyan projektben vagy benne, ami nagy sikereket hozhat, akkor lehet nem ártana, ha a szabadidődből is áldoznál rá, hogy biztos legyen a siker. Legyél óvatos, mert van valaki a közeledben, akit a barátodnak hiszel, de csak érdekből van melletted, és mindent színlel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem igazán tudod mostanában felmérni a teljesítőképességed határait, és olyan projektbe állhatsz bele, amit csak nagy nehézségek árán tudsz teljesíteni, vagy egyáltalán nem. El fogja venni az idődet, idegessé fog tenni, amit később a környezetedre is ki fogsz vetíteni. Ha ezt érzed, és megtehet, akkor mindenképpen fordíts hátat ennek a kihívásnak, és ne kudarcnak könyveld el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha kapcsolatban vagy, akkor át kell gondolnod a jelenlegi helyzetet. Lehet túl sokat vártál a dologtól és emiatt nem működik? Próbáld megtalálni a bizonytalanságod okát, de ne dobj el senkit a hangulatingadozásaid miatt. Ha szingli vagy, akkor ez nem jó alkalom a randizásra, inkább én-időt kellene tarts, hogy magadra találhass.

Bak (december 22. - január 20.)

Bonyodalmak ütközhetnek ki a hét utolsó napján, de kezelj mindent türelemmel. Ha lehet, akkor semmiképpen ne avatkozz bele mások dolgába, de még csak segítő szándékkal sem. Vissza fog ütni az egész, és még lehet te fogsz bajba kerülni. Megvan a magad dolga, és a magad problémái. Azok között is van olyan, amit már elég régóta halogatsz. Ezekkel már holnaptól el kellene kezdened foglalkozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok fontos feladatot kell elvégezned, ami nagyon az agyadra mehet. Vágysz már egy kis kikapcsolódásra, de semmiképpen ne hanyagolj el semmit. Eléggé visszaüthet hétfőn, ha bármilyen határidős feladatot elhalasztasz. Kapcsolj turbó fokozatra, és délután már lazíthatsz. Az agyadat mindenképpen tisztítsd ki valamivel, és inkább a passzív pihenés felé sodródj, amikor semmit nem kell csinálnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Ragyogó ötleteid támadhatnak, amikkel egy kis pénz is állhat a házhoz. Ezeket semmiképpen ne oszd meg másokkal, mert volt már ebből probléma. Te sem szereted, ha a te tolladdal ékeskedik bárki is. Sokan felfedezték már, ha téged utánoznak, akkor jól járnak. Ez persze annyira nem szokott kiborítani, de az már annál inkább, ha visszaélnek a bizalmaddal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás