promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: teremtsd meg az egyensúlyt, és ne engedd, hogy összeomoljon a heted
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Váratlan fordulatok jöhetnek, de fel tudsz készülni mindenre. Lássuk, hogy mit jósol erre a hétre a jelenlegi bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

A héten nagyon fontos, hogy ne veszítsd el a fejedet. Lehet, néhány ember megpróbál az idegeidre menni, de ha látják rajtad, hogy olyan vagy, mint egy stabil bástya, akkor attól meg fognak ijedni. Néhányan szeretnék látni a bukásodat, de ha ragaszkodsz higgadtan a terveidhez, ez az öröm nem fog nekik összejönni. Legyél kitartó mindenben.

Bika (április 21. - május 20.)

Már a hét elején kezdj el tervezgetni. Ha nem engeded kicsúszni a kezed közül az irányítást, akkor minden rendben mehet. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, és bár nehéz kimozdulni a jelenlegi helyzetben, de azért próbálkozz. Kissé magányos vagy és ezért rosszkedvűnek érezheted magadat. A társaság fontos lehet ezen a héten, hogy megtaláld az egyensúlyt.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az álmodozás bekebelezhet ezen a héten, de ügyelj arra, hogy a kitűzött célok elérhetőek legyenek. Nem szabad ragaszkodnod az irreális elvárásokhoz, mert akkor csalódást okozhatsz magadnak. Az apró siker is siker, és ezek fel tudják dobni a napjaidat. A nagy lépéseket ráérsz akkor megtenni, amikor már minden a helyén van.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás arra ösztönözhet, hogy képezd magad és fejlődj, szóval ne szalaszd el ezt a lehetőséget. Olyan dolgokkal ismerkedhetsz meg a héten, amik segíthetik az előrelépésedet az életben. Sok lehet a munkád, de ez ne foglaljon le annyira, hogy elfelejts élni. Hétvégére vagy a szabadnapodra már most tervezz be valami kikapcsolódást.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A héten muszáj leszel megvizsgálni a kapcsolataidat. Lehet vannak olyan emberek, akik már régóta feléd se néznek, és csak akkor bukkannak fel, ha kell nekik valami. Őket nem ártana kiradíroznod az életedből. Feleslegesen rabolják az időd, mert nem fogod visszakapni tőlük, amit nekik adsz. Egy tisztulási folyamat következik hamarosan, és olykor a kapcsolatainkban is takarítást kell végeznünk.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A romantika meghatározó lehet ezen a héten. A partnereddel el tudsz rendezni egy vitát, ami már régóta húzódik. Ha szingli vagy, akkor a csábítás mestere lehetsz. Őrülten jól kommunikálsz, és ezzel bárkit le tudsz venni a lábáról. Igyekezz ezt kihasználni. Megújulhatsz, újjászülethetsz a héten. Próbáld meg elhagyni valamelyik rossz szokásodat.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Produktív lehetsz a héten. Próbálj arra koncentrálni, hogyan tudod jobbá tenni az életedet. Tűzz ki néhány célt az önfejlesztésre akár már a mai napon. Az újévi fogadalom kicsit erőltetett. A változás akkor jön, amikor te is bízol magadban. Ne ijedj meg egy kis versengéstől sem, mert szerencsés napokat jósolnak neked a csillagok.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ideje lesz teljesen szabadjára engedned a kreativitásodat. A héten valami újat tudsz teremteni, szóval ne szabj magadnak gátakat. Ha ki tudod fejezni önmagad, arra a környezeted is vevő lesz. Fontos a megértés, szóval törekedj erre. Alkalmad van szórakozni a héten? Semmire se mondj nemet, mert kevés a lehetőség, és nagyon fel tud ez tölteni energiákkal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Valamilyen családi dráma árnyékolhatja be ezt a hetet. Megint a régi nóta, hogy neked kell mindenkihez alkalmazkodni, de hát ez nagyon fontos, mert így tudod megőrizni a békességet. Persze ha valaki túl messzire megy, azzal mindenképpen szembe kell szállnod. A hétvégédet már most tervezd meg. Ideje lenne teljesen kikapcsolnod az agyadat a hajtós hét után.

Bak (december 22. - január 20.)

Már a hét elején rengeteget tanulhatsz, tapasztalhatsz. Olyan információk birtokába juthatsz, amik megkönnyíthetik az életedet. Járj nyitott szemmel és füllel mindenhol. A héten kifejezetten fontos, hogy figyelj az emberekre, és ne csak a saját kis világodba merülj el. Néhány dologért meg kell harcolnod, de ezt úgy tedd, hogy ne bánts meg közben senkit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szavaidnak erős súlya lesz ezen a héten. Könnyen megbánthatsz valakit a környezetedben, szóval gondold át kétszer is, mielőtt kimondasz valamit. Te nem lesz túl érzékeny, sőt, egyes dolgok feldühíthetnek. A türelem nem lesz az erősséged, szóval vissza kell találnod magadhoz. Fura, de neked pont a magány segíthet. Ha teheted, akkor vonulj el kicsit a környezetedtől.

Halak (február 20. - március 20.)

Hallgass a megérzéseidre, mert a sikerhez tudnak kalauzolni. Figyelj a megtakarításokra, mert szükséged lesz a pénzre. Ha a héten kidolgozol erre egy tervet, akkor húsvétkor sem lesz gondod ezzel. Keresd mindenben a lehetőséget, és ne ijedj meg, ha valami újdonság jön veled szembe. Teremts békét a környezetedben, és kerüld el messziről a konfliktusokat, mert ez nagyon ki tud zökkenteni mindenből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás