promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valamilyen nagy kihívás vár rád a hétvége előtt?
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegynek jobb lenne most, ha csak simán át tudna úszni a hétvégébe. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Igyekezz több időt tölteni a barátaiddal, még akkor is, ha csak interneten tudtok beszélgetni. Be tudják indítani az agyad, és minden diskurzus közelebb vihet valamilyen új kreatív projekt megvalósításához. A kapcsolataidra elég kevés időd jut, szóval ezen nem ártana változtatnod, mert sokan elhanyagolva érezhetik magukat a környezetedben.

Bika (április 21. - május 20.)

A pénzügyek ma megkövetelhetik a figyelmedet, szóval kalkulálj jól mindenben. Az otthonoddal kapcsolatban is lehetnek aggodalmaid. Lehet valamit nem ártana helyrehozni, vagy lecserélni? Ha egyensúlyba tudsz hozni mindent magad körül, akkor az a kedveden is rengeteget javíthat. Igyekezz energikus lenni mindenben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mély gondolatok most a semmiből törhetnek elő belőled. Ez lenyűgöző beszélgetésekhez vezethet az egyik barátoddal, vagy a partnereddel. Sok hasznos információt tudsz szerezni, és a problémamegoldó képességed is a csúcsra érhet, ami igazán hasznos lehet a hétvége előtt. Jól nézz meg minden lehetőséget, mielőtt belevágsz valamibe.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma a képzeleted magasan tud szárnyalni. Szívesen mész vissza a múltba fejben, ami jól jöhet néhány döntésnél, de azért ne ragadj ott. A jelenben rengeteg dologra kell koncentrálnod, így fél lábbal maradj csak a földön. Nem ártana előre tervezned a hétvégére, ez sok mindenben megkönnyítheti a dolgodat, és a pihenést se szorítsd háttérbe.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók jelenlegi állása szerint nehezen tudod elkerülni a vitákat, de ha okosan kevered a lapjaidat, akkor mindenből győztesen tudsz kijönni. Meg tudod találni a módját, hogy magad mellé tudd állítani a szerencsét. Eredményes hetet fogsz tudni zárni, szóval legyél büszke rá. Megvan hozzá az eltökéltséged, hogy néhány kérdésben végleges döntést hozz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad lustának lenned, és minden projektet előre kell mozdítanod, amiben benne vagy. Ha van rá lehetőség, akkor fejezd is be őket a hétvége előtt. Mindenből próbáld meg a legtöbbet kihozni, és ne elégedj meg a könnyű megoldásokkal, mivel ez tudja meghozni a kellő stabilitást az életedbe. Ne engedd ki a kezedből az irányítást.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki befolyásolja a hangulatodat. Használd a rutinodat, és igyekezz azon az úton maradni, amibe már belekezdtél, mert ez nemsokára győzelmet és megelégedést hozhat. A kíváncsiságod végtelen, de ne vágj még bele új dolgokba, amíg nem végeztél a régiekkel. Ne dőlj be minden pletykának, ami a füledbe jut – hallgass az eszedre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma elgondolkozhatsz azon, miképp tudnád előremozdítani a karrieredet. Nemsokára számos lehetőség fog eléd kerülni, szóval meglesz az alkalmad, hogy fentebb lépj. Viszont önmagadban is tisztába kell tenned, hogy mit szeretnél igazán az élettől. Lehet félsz picit, és valóban nem könnyű az út, azonban akadályok mindig lesznek, ha valami újat akarsz kipróbálni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Bonyolódik néhány dolog az életedben? Lehet most még nem látsz át mindent teljesen, de nem kell félned semmitől. A bolygók jelenlegi állása szerint a háttérben zajló események pozitív változásokat fognak hozni a mindennapokban. Ez a hétvége még nem alkalmas a döntések meghozatalára, inkább tervezgess picit – ütemezz be egy mély beszélgetést valamelyik közeli barátoddal.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma legszívesebben teljesen elvonulnál a világ elől. Igazából a kreatív energiád is így tudnak szabadon áramlani. Az ihlet mélyen benned van, csak kell egy kis magány, hogy elő tudjon törni. Most egyedül jobban tudsz koncentrálni, mint máskor, szóval bármilyen projekt is áll előtted, azt próbáld meg társak nélkül megoldani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma sok múlik azon, hogy tudsz kommunikálni. Kicsi dolgokon tud felmenni nálad a pumpa, és eléggé türelmetlen lehetsz. A lassú felfogás egyenesen az őrületbe tud kergetni, de azért tudatosítsd magadban, hogy te se szoktál mindig a toppon lenni. Legyél picit megértőbb mindenkivel, vagy ha nem is megy, akkor legalább maradj semleges.

Halak (február 20. - március 20.)

Teljesen felesleges dolgokba ugorhatsz bele, amikkel lehet nem is kellene foglalkoznod. Maradj a fő terveidnél, és ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen. Most nagyon nem jó, ha egy fenékkel több lovat akarsz megülni. Két ellentétes erő hat az életedre, azonban ne hagyd magadat összezavarni. A határozottságod lehet a kulcs, hogy előre tudj haladni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás