promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: káoszba is fordulhat a hosszú hétvégéd eleje
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt hallgatnod arra, hogy mit súgnak a csillagjegyednek a jelenlegi bolygóállások. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Az intuíciód és a képzeleted ma csúcsponton működik. Ne lepődj meg, ha elkezd bekebelezni valamilyen művészi dolog. Engedd kibontakozni a kreativitásodat, és igyekezz valami újat teremteni. Nem kell ezen a hétvégén a végére érned, csak kezdj bele, mert már ez is hatalmas energiákat tud felszabadítani nálad.

Bika (április 21. - május 20.)

Üdvözlünk újra az életben! Talán ez a legfontosabb jelmondat a hosszú hétvége során, mert vissza kell találnod az életedhez. Sok lehetett a stressz valamint a probléma, viszont jelenleg a feltöltődésre kell koncentrálnod. Ideje bepótolnod az elmulasztott dolgokat. Találd meg az összhangot, és tegyél olyan felfedezéseket, amik valóban kikapcsolják az agyadat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit bizonytalannak érezheted magadat. Nem szabad eljutnod arra a pontra, hogy ne higgy önmagadban. Az is elszomoríthat, hogy egy bizonyos célt túl távolinak érzel, és most még a környezetedtől sem kaphattad meg a megfelelő támogatást. Ne akard mindenre megtalálni a választ, de járd a saját utadat.  

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezen indulhat be néhány dolog a hosszú hétvégén amit elterveztél. Próbálj meg nem stresszelni emiatt, inkább vedd elő a problémamegoldó képességedet. Elég sok emberrel átértékelheted a kapcsolatodat. Lehet valaki éppen most fogja megmutatni az igazi arcát? Nehéz megmondani, hogy ez jó vagy rossz irányba viszi majd el a dolgokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kezdesz lelassítani, de pont erre lenne szükséged a hosszú hétvégén. Határozottan nem vagy összhangban mindenki más őrült tempójával. Ha valaki nagyon gyorsan szeretne valamit tőled, te inkább csak legyintesz egyet. Ez a helyes hozzáállás, nem kell mindig rohannod. Most a saját boldogságodra koncentrálj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon figyelj oda ezen a hosszú hétvégén, mert ismét túl sok mindent várhatsz el magadtól. Ismerd végre fel, hogy nem kell mindennek száz százalékosan tökéletesnek lennie. Nem állíts fel olyan követelményeket magaddal szemben, amik megzavarják a nyugalmadat. Kicsit önzőnek kell lenned, persze a határokon belül.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Erős késztetést érezhetsz arra, hogy sok dologtól elmenekülj a hosszú hétvégén. Valahogy tudatosítsd magadban, hogy valóban nem kell minden kihívást teljesítened. Ha vannak olyan problémák, amiket később is megoldhatsz, akkor tegyél így. Enyhítened kell a rád nehezedő nyomást. Talán nem ártana segítséget kérned a közeli környezetedtől.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagy örömet tud okozni, ha rend és nyugalom van körülötted a hosszú hétvégén. Próbálj meg arra törekedni, hogy ezt meg tudd valósítani. A takarítást és a nagyobb dolgokat igyekezz letudni már a mai napon, különben csak állandóan tologatni fogod. Persze nem csak a lakást kellene kitakarítani, hanem picit a fejedet is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma elég nehezen tudsz koncentrálni, és könnyen ki tudsz zökkenni mindenből. Ha van valami munkád az elég rossz hír, mert a fejed már a hosszú hétvége körül jár. Nincs amúgy semmi komolyabb problémád a kimerültségen kívül. Amint szabadidőhöz jutsz, akkor igyekezz csak olyan dolgokkal tölteni, amik közel állnak a szívedhez.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit elhanyagoltad az otthoni dolgokat, és ez egy megfelelő nap, hogy pótold az elmaradásaidat. Valamit helyre kell hozni, valahol ki kell takarítani? Vágj bele minél hamarabb, utána pedig élvezd a pihenést. Egy kis szervezkedés pont jó hatással lehet rád, mert be fogja indítani a pozitív energiáidat. Élvezettel fogsz végigtekinteni az eredményen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Rendkívül romantikusnak és szenvedélyesnek érezheted ma magadat. Ezt nem csak a párodra tudod kivetíteni, de azokra a dolgokra is, amikkel foglalkozol. Hódolj a legkedvesebb hobbidnak, de azért mellette tölts sok időt a szeretteiddel is. Próbáld meg kihasználni a hosszú hétvége minden pozitív pillanatát.

Halak (február 20. - március 20.)

A lehető leggyorsabban tudsz alkalmazkodni mindenhez. Ez jó hír, mert elég kacifántos lehet ez a hosszú hétvége. Maradjunk annyiban, hogy nem minden dolog fog úgy elsülni, ahogy te akartad. Sok energiát kivehet belőled a problémák megoldása, szóval minden este igyekezz megjutalmazni magadat valamivel, és űzd el messzire a stresszt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás