promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: érdemes minden problémától megszabadulnod a hosszú hétvége előtt
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegynek kellene egy kis nyugalom, valamint felszabadultság. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned, hogy ezt elérd.

Kos (március 21. - április 20.)

Próbálod helyrerázni az érzelmeidet, és hála égnek egyre jobban megy, de mégsem érezheted magadat száz százalékosan magabiztosnak. Ha ez egy unalmas nap, akkor az egyértelműen befolyásolhatja a kedvedet. Nem szabad sótlannak lenned, szóval találd meg, hogy mivel tudod feldobni magadat, valamint a környezetedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Stresszes napod van? Próbáld meg enyhíteni a stresszt zenehallgatással, gyakori szünetekkel. Az is remek ötlet, ha kényezteted magadat egy jó ebéddel. Nem fogsz megfelelően haladni, ha fáradtan, valamint feszülten dolgozol. Mindent igyekezz elintézni a hétvége előtt, hogy végre a saját kikapcsolódásoddal tudj foglalkozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Így hétvége előtt eléggé kezdenek lemerülni az energiáid. Előfordulhat, hogy nem mozog olyan gyorsan az agyad, mint általában. Kissé ködös is lehet ez a nap, szóval igyekezz koncentrálni, ahogy csak tudsz. Nem lenne jó, ha pont a hétvége előtt borulna fel a kártyavár, amit egész héten ügyesen építgettél.

Rák (június 22. - július 22.)

Érdemes feljegyezned, ha valami szokatlan gondolat jut eszedbe. Lehet ez sok dolgot megvilágíthat, amit eddig nem láttál át jól. A frusztrációd nagyon visszafoghat, pedig minden projektet be kellene fejezned, amibe mostanában belekezdtél. Ne engedj a lustaságnak, és igyekezz összeszedni a maradék energiáidat a cél érdekében.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Érdemes jobban megvizsgálnod, hogy mit hogyan csinálsz, mert így meg tudod találni a leghatékonyabb pontjaidat. Nincs semmi baj a képességeiddel, csak valahogy ki kell hoznod belőlük a maximumot. Sok mindenkiben megvan a tehetség, csak olykor rosszul használja. A bolygók segíteni fognak neked abban, hogy magadra tudj találni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég jól forog az agyad, szóval használd az ötletességedet, ha valamilyen nagy problémát sodor az utadba az élet a mai napon. Annak ellenére, hogy valószínűleg energikusan és lelkesen ébredsz, a hangulatod kissé ellaposodhat. Meg kellene nézned, hogy min érdemes változtatni, de az is benne lehet a pakliban, hogy egy bizonyos személy húzza le a kedvedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma nem árt kutakodnod a lehetőségek között. Azokat a megoldásokat keresd, amik nagy mozgásteret adnak neked. Kissé zavartnak érezheted magadat, de ha kitárod a tudatodat, akkor ez meg fog szűnni. Az álmodozás jó, és sokat segíthet a fantázia, de azért fél lábbal igyekezz a földön maradni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Benned van a vágy, hogy valami jót tegyél ma. Esetleg valami miatt bűntudatod van? Ha nézeteltérésed támadt valakivel, akkor próbáld meg ezt rendezni a hétvége előtt. Előtte persze a munkád legyen az első, amire oda kell koncentrálnod, mert a bolygók azt súgják, hogy könnyebben tudsz hibázni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A napod aggasztó és stresszes lehet, viszont benned vannak azok az energiák, amikkel helyre tudod rázni. Nagy a teherbírásod, de több időt vehet el tőled az alapfeladatok elvégzése. Olykor nem megy gördülékenyen minden, de ez ne ijesszen el. A dolgok sokkal lazábbak lesznek holnap, te pedig fel fogsz tudni szabadulni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma valószínűleg meglehetősen unottnak, nyugtalannak és csalódottnak érzed magad az életed menetével kapcsolatban. Vannak olyan projektjeid, amik sokkal jobban érdekelnek, mint a hétköznapi feladatok. Meg kell találnod, hogy miképp tudod jobban beosztani az idődet. Most türelmetlenebb lehetsz a környezetedben élőkkel szemben, erre figyelj oda.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Erős szenvedély van benned, így mindenen lazán tudod áthámozni magad. Persze figyelj oda, mert ez a lazaság olykor átmehet hanyagságba. Kisebb konfliktusokat jeleznek a bolygók, de ezeket igyekezz minél hamarabb lezárni. Kísértésbe eshetsz és túlköltekezheted magad, valószínűleg olyan cikkekre, amelyekre most különösebben nincs szükséged.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagy lehet a feszültség, főleg a családod tud az idegeiden táncolni. Próbáld meg lenyugtatni őket, ha valamilyen konfliktusba keveredtek. Ha merész terveid vannak a hosszú hétvégére, akkor ne bátortalanítson el tőlük semmi. Ne engedd, hogy az unalom egyetlen másodpercre is felüsse a fejét bármiben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás