promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: zsebeld be a pozitív energiákat a hétvégén
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak rajtad múlik, hogy mit engedsz be a tudatodba. Lássuk, mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Bár tetőzik a járvány, de jót tenne, ha ki tudnál mozdulni a hétvégén. Egy kis nyilvánosság, pezsgés nagyon fel tud tölteni. Az is remek, ha csak egy hosszú sétát tervezel be. Közben jól haladnak a dolgaid, ha kellően koncentrálsz, és ez igazán fel tudja erősíteni az egódat. A magabiztosságodnak már amúgy is kellene egy kis pozitív energia.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma megkapod a lehetőséget, hogy el tudj rendezni egy régi nézeteltérést. Lehet valamelyik családtagoddal, vagy barátoddal vagy rosszban, de bárki is legyen az, most zöld utat kapsz, hogy megold a problémát. Ehhez persze kicsit félre kell tenned az egódat. A bolygók azt súgják, hogy picit mind a kettőtöknek igaza van.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hétvégén végre befejezhetsz néhány személyes projektet, ami elég régóta húzódik. Ez jelentősen megnövelheti az életkedvedet. Minden probléma, amit magad mögött hagysz óriási energiákat hoz fel benned. Minden jel arra mutat, hogy a siker és a szerencse nem fog elkerülni a hét vége felé, szóval igyekezz kihasználni.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet valami olyan dologban fognak elővenni, ami valóban a te hibád. Jobb ha nem ferdítesz, és őszinte vagy, különben még nagyobb bajba fogod sodorni magadat. A kritikákat is jobban kellene ma fogadnod, mert nem vagy a helyzet magaslatán. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, szóval jobban jársz, ha inkább meghúzod magad ezen a hétvégén.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon oda kell ma figyelned a családoddal való kapcsolatodra, mert valaki konfliktust akar kiprovokálni belőled. Semmiképpen ne engedj neki, sőt, ha lehetőséged van rá, inkább kerüld is velük a kommunikációt. Ha engedsz neki, akkor bizony te is bal lábbal keltél fel. Ma nyugodtnak, és kiegyensúlyozottnak kell lenned. Zárd ki az összes problémát magad körül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy kellemetlen beszélgetés ronthatja ma el a kedvedet. Tudnod kell kezelni a rossz híreket, és kihívásként kell rájuk tekintened. Ha nem így teszel, akkor az egész depresszióba sodorhat. Minden változás az előnyödre fordítható, ezt ne felejtsd el. Bármilyen baj is üti fel a fejét, a családod és a barátaid mindig melletted fognak állni.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Igazi pozitív változások jöhetnek az életedbe, főleg párkapcsolati téren. Viszont ahhoz neked is kell tenned, hogy ez valóban jó változás legyen. Nyitottnak kell lenned mindenre, különben nagyon be fogsz fásulni. A lendület meglesz benned, azt azonban te döntöd el, hogy élsz-e vele.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy hirtelen lehetőség kedvező helyzetbe hozhat. A kérdés már csak az, hogy képes leszel-e felismerni, és lecsapni rá. Nagyon legyél résen, mert különben csak rosszabbra fognak fordulni a dolgok, ha elszalasztod. Ilyen alkalom nem adódik minden nap. Észre fogod venni, mivel a kedvedet is teljesen át fogja alakítani, természetesen pozitív irányba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vigyázz a pletykákkal, mert a következő időben nagyon visszaüthetnek. Akiknek kibeszélsz valakit, azok lassan rólad is hamis információkat fognak terjeszteni. Jobban át kell látnod az ismeretségi körödet, hogy kiben bízhatsz meg. Ha határozottságot sugárzol a többiek felé, akkor kétszer is meggondolják, mit beszéljenek ki rólad.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma eléggé érzékeny hangulatban lehetsz, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokra és megsértődhetsz, amikre alapból nem szoktál. Ne vegyél mindent a szívedre, és próbáld meg kicsit lazább hozzáállással indítani a napot. Neked ez nehezebben megy, olykor muszáj engednek, hogy minden rendben menjen. Többre mész így, mintha ellenségeket gyűjtenél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Tele vagy tettvággyal, és lendülettel. Régen vártál erre a pillanatra, hogy végre visszatalálj önmagadhoz. Itt van a tökéletes lehetőség. Ne engedd, hogy bárki befolyásoljon, és vidd véghez a saját elképzeléseidet. A fontosabb döntéseket azonban jobb lenne, ha elhalasztanád, most elég forrófejű vagy ezekhez. Legyél türelmes, és várd ki a végét.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé sok probléma, és küzdelmes hét áll mögötted, ami megviselte az idegeidet. A harmóniára és a kompromisszumokra törekszel, de ezt most csak harc árán fogod tudni megszerezni. Ügyelj arra, hogy ne menj bele felesleges küzdelmekbe. Te tudod, hogy melyik ember enged a környezetedben, és melyik a makacs, akit inkább békén kell hagyni. Igyekezz sokat pihenni, ha teheted.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás