promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: most nagyon körül tud ölelni a szellemi fáradtság
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy nincs jó állapotban a hét utolsó napján. Ideje lesz feltöltődni!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem vagy elégedett a jelenlegi felállással az életedben? Készíts tervet, és már fejben kezdj el változtatni a dolgokon. Vannak konkrét lépések, amik nagyon előre tudnak lendíteni, csak fel kell fedezned őket. Nem nagyon tudsz élni a lehetőségekkel, és ehhez sokkal szemfülesebbnek kell lenned.

Bika (április 21. - május 20.)

Az következő napokban olyan dolgok fognak történni, ami miatt nagyon büszke lehetsz a családodra. Ez még akkor is így lesz, ha nem vagytok túl jóban mostanság. Anyagi ügyekben kerülnöd kell a kockázatos megoldásokat. Mindenben menj biztosra, ha meg akarod őrizni a megtakarításodat. Azt meg ne is említsük, hogy ne költs feleslegesen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szükséged van most egy nagy pihenésre, és utána nem lesznek előtted leküzdhetetlen akadályok. Az szellemi erőd most jelenleg csodákra képes, ha fel vagy töltődve. Bármilyen bizonytalanság, bizalmatlanság is vesz körül, azt hagyd magad mögött, és csak a célodra koncentrálj. Semelyik gondolatodat ne dobd félre, mert később hasznos lehet.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem vagy a toppon, és nehezen fejezed ki magad. Lehet ez a fáradtság jele? Mivel nehezen tudod másokkal megértetni magad, ez felesleges konfliktusokat szülhet. Ne menj bele nagyobb eszmefuttatásokba, a fontosabb döntéseket meg főleg ne most beszéld meg másokkal. A könnyed baráti csevejre viszont alkalmas lehet ez a nap. Este szabadulj fel picit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A hét utolsó napja alkalmas lehet arra, hogy elgondolkozz a konkrét álmaidon, és most nem a jövőre kell gondolni. A múltban néhány uralkodó úgy vélte, hogy álmaik nagyszerű meglátásokat tartalmaznak, és embereket alkalmaztak azok értelmezésére. Lehet van valamilyen misztikus jel, ami segíthet, de te nem veszed észre? Ne feledd, az ismétlődő álmok valami jelentőséggel bírnak.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehéz most kiszabadulni a négy fal közül, de interneten is cseveghetsz egy jót a barátaiddal. Meg fogod látni, hogy mennyi remek ötletet kaphatsz a problémáid megoldására. Semmiképpen se kezdj el rajtuk egyedül morfondírozni, mert nem úgy pörög az agyad, ahogy kellene. Ha nehéz döntések állnak előtted, azokkal mindenképpen várj pár napot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha van valami érdekes, amit ki szeretnél próbálni, akkor vesd bele magad! A kaland sok olyan dolgot fel tud ébreszteni benned, aminek nem lenne szabad szunnyadoznia. Most jelenleg folyamatos stimulációra van szükséged ahhoz, hogy megőrizd a pszichés egészségedet. Tapasztalj meg valami újat ma, még akkor is, ha az csak egy séta egy helyre, ahol még nem jártál.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fel fog rövidesen tűnni valaki, aki szívességet kér tőled. Könnyen tudod teljesíteni, szóval ne mondj neki nemet, mert kamatostul vissza fogod tőle kapni a jövőben az odaadásodat. Egyre jobban megvisel néhány stresszes dolog, és nehezen tudod kipihenni magad. Muszáj lesz valami praktikát találnod, mert a nem alvás fel fog mindent borítani nálad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég feszült lehetsz, és valahogy le kellene vezetned a felesleges energiáidat. Érdemes kitisztítanod a fejedet, és átgondolni azokat a problémákat, amik nyomasztanak. Nagyon sokat segítene, ha új lappal, feltöltődve tudnád kezdeni a jövő hetet. Kommunikálj sokat a barátaiddal, mert az fontos a szellemi frissességhez.

Bak (december 22. - január 20.)

Valamilyen nagyobb vásárláson törheted a fejedet. Ne ess abba a hibába, hogy ha sok pénzt akarsz költeni, akkor nem nézel utána rendesen mindennek. Hajlamos vagy beleugrani, pedig ha okosan döntesz, akkor rengeteg ideig kiszolgálhat az adott dolog, amit le szeretnél cserélni. Kérdezd körbe bátran az ismerőseidet is, hogy ők mit ajánlanak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad radikális dolgoknak tekintened azt, amiket mostanában teszel. Ha valami az előrehaladásodat szolgálja, akkor járd csak szépen be az utat, amit elkezdtél. Ne szorítsd vissza magad, még akkor sem, ha a többiek aggódva figyelik a törekvéseidet. Persze engedj ki néha, de lelassulnod nem kellene.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma fizikailag, és szellemileg is a toppon lehetsz. Kiemelkedő ötleteid lehetnek, és a héten meg van benned a kellő erő és motiváció, hogy ezeket véghez is vidd. Bár úgy érezheted, hogy végre ideje lenne kiengedni picit, de ne tedd, mert elő fog kerülni a lusta éned. Az jelenleg senkinek sem hiányzik, főleg neked nem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás