promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valami váratlan esemény nehezíti meg a heted közepét?
Borítókép:  Stefan Hefele / mauritius images / mauritius images via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek nem árt résen lennie. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók erre a napra!

Kos (március 21. - április 20.)

Most igazán előtérbe kerülhet a romantikus éned. Ha van párod, akkor egy csodás estét tölthettek együtt, de ez akkor is jól jöhet, ha szingli vagy, és van kiszemelted. Írj rá az illetőre, és beszélgessetek elmélyülten. Az érzelmeid jelenleg tényleg elég intenzívek, szóval arra figyelj, hogy mennyit mutatsz meg belőlük, na meg azt is, hogy kinek.

Bika (április 21. - május 20.)

Új utakat tud törni magának az értelmi szenvedélyed. Engedj hát neki, és ha van valamilyen friss érdeklődési kör, amit szívesen felfedeznél, akkor merülj el benne. Ez most igazán ki tud kapcsolni, és fel tudja villanyozni a tudatodat. Lehet az egész ihletet fog adni ahhoz, hogy az élet más területeit is felfedezd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az elméd most igazán éleslátó. Ha döntések előtt állsz, akkor inkább az eszedre kell hallgatnod, és nem a szívedre. Ne lepődj meg, ha jó dolgokat súgnak a megérzéseid, szóval nem szabad szunnyadozni hagyni őket, inkább használd. A megoldatlan pénzügyeidet is előrébb tudod mozgatni ezen a héten.

Rák (június 22. - július 22.)

Egyre nagyobb belső erő kezd előtörni most a rákokból. Ha okosan kevered a lapjaidat, akkor hegyeket tudsz megmozgatni. Ne törődj azzal, hogy néhány álmodat egyesek lehetetlennek tartják, te csak menj előre, és szerezd meg, amit szeretnél. A bolygók szerint a karrierben és a romantikában is szerencsés időszak vár rád most.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A távoli múltad emlékei erősen előtörhetnek a mai napon. Csodálkozhatsz, hogy miért gondolsz rájuk hirtelen, de ez sóvárgás lehet valami iránt. Ha régen valami jobb volt, akkor igyekezz azt megteremteni a jelenben is. Álmodozósan indul a napod, de délutánra koncentráltabb és határozottabb leszel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A közeljövő sok szempontból egy új kezdetet jelenthet. Egy régi barát újra megjelenhet az életedben, és kellemes vagy éppen zavarba ejtő emlékeket idézhet fel. Ne ijedj meg ettől, mert sok mindenben le kell zárni a múltat, hogy egy szebb jövő felé tudj haladni. A lényeg, hogy most minden oldalról számíts meglepetésekre, de tarts kézben mindent.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Valaki a környezetedben eléggé ki fogja tudni húzni a gyufát, és lehet nem csak nálad. Nem szabad nekitámadnod, inkább igyekezz higgadtan kezelni az illetőt és a problémáját. A megértő éned elég sokat segíthet a következő napokban. Különösen jót tehet az önbizalmadnak, ha ezt a konfliktust meg fogod tudni oldani.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Megint kezd kinyílni a tudatod, és vonzódsz az új ismeretek iránt. Most különösen éles a kíváncsiságod, amit mindenképpen ki kell elégítened. Próbáld olyan valamiben továbbfejleszteni magadat, ami később megkönnyítheti a munkádat. Az új érdeklődés miatt új barátok is feltűnhetnek, akik képesek lesznek motiválni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon jók ma a megérzéseid, csak nehezen tudod a saját malmodra hajtani a vizet. Valahogy muszáj leszel eredményesebben kommunikálni. A mai napon a türelmed sincsen a toppon, szóval csak óvatosan. Tartsd a kezedben a dolgok alakulását, és ne engedd, hogy mások belerondítsanak a napodba.

Bak (december 22. - január 20.)

Hamarosan egy nagy kő eshet le a szívedről. Úgy néz ki felfújsz egy problémát, ami miatt felesleges stresszbe hajszolod magadat. Ne félj, nemsokára érkezik a megoldás, de ezért neked is tenned kell. Párkapcsolat terén muszáj leszel egy picit szenvedélyesebb lenni. Nehezebben tudod az utóbbi időben kimutatni az érzéseidet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Újabban nem érzed magadban az erőt. Lehet le kell magadban zárnod néhány traumát, hogy ismét önmagad legyél. Szükség van mindenben az éles meglátásaidra, valamint a határozottságodra. Olykor csak rajtad múlik, hogy nem tőr ki káosz a közeli környezetedben. Tartsd kézben a dolgokat, de közben ne felejtsd el jól érezni magadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Érzelmileg egy elég erős hullámzás uralhatja a napodat, ha nem találsz belőle kiutat. A szenvedélyed nagy, de lehet ezeket rossz helyre összpontosítod. Igyekezz elérni, hogy a munkádba is jusson belőle, különben nem fogsz egyről a kettőre jutni. A kreatív megoldások nagyon befolyásolhatnak mindent, de ezzel nem lesz problémád. Este igyekezz feltöltődni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás