promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: minden csak rajtad múlik, vedd a kezedbe az irányítást!
Borítókép:  Foundry / Pixabay
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt az idő, hogy te irányíts, és olyan életét élj, amilyet szeretnél!

Kos (március 21. – április 20.)

Lehet nem jön össze minden vágyad, de alternatívát kell keresned a megoldásra. Szívesen mennél el a pároddal kirándulni, vagy a barátaiddal a városba, azonban ez most nem megoldható. Hívd segítségül a technikát és jelentkezz be webkamerán keresztül, otthon pedig találjatok ki kreatív programokat a családdal.

Bika (április 21. - május 20.)

Kissé nyugtalan vagy, úgy érzed nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt várnád. Nehéz így a feladataidra koncentrálnod, pedig muszáj lesz, mert rengeteg lehetőséget mellett haladsz el, ha továbbra is a negatív érzéseket engeded be. Lassíts le, gondolkozz, de közben ne veszítsd szem elöl a célodat!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jó dolog meglátni valamiben a szépet, miközben felfedezzük a világot, de az egész semmit sem ér, ha nincs mellettünk valaki, akivel közben egymásra mosolyoghatunk. Ha tudod, hogy mindezt kivel képzeled el, akkor nyiss felé, hidd el, tárt karokkal várja majd az álmaidat, ötleteidet.

Rák (június 22. – július 22.)

Készen állsz. Most jó szemed van az eredetiséghez. Ha megpillantasz valami olyat, ami tetszik, akkor csapj le rá. Ha nem is fog többet érni a jövőben, téged mindig jókedvre fog deríteni. Éld meg a jelen pillanatait, ezekkel tudsz igazán feltöltődni!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Itt a lehetőség, hogy bővítsd a kapcsolati rendszeredet, hiszen most nagyon jól tudsz nyitni új ismeretségek felé. Használd ki, mert nem tudni, mikor találsz rá egy igaz barátra, vagy a szerelemben az igazira. Egy valamire kellene odafigyelned: fogd vissza kicsit a dirigálást.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ott kell lenned fejben, ne hallgass a hízelgőkre! Lehet azért kedveskednek veled, mert ki akarnak használni. Könnyen el tudják csavarni a fejedet ebben, szóval legyél résen. Közben minden feladatodat még aznap végezd el, különben káosz lesz a fejedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Tarts egy kis szünetet, és keresd meg magadban a választ arra a kérdésre: hogy mit szeretnél igazán?! Rá fogsz jönni, hogy kár olyanra időt pazarolni, ami nem visz előre, és amúgy is képtelenség kivitelezni. Ha rendet tettél magadban, akkor elő fog törni a romantikus és kreatív hangulatod is.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Kicsit háttérbe szorult a romantikus éned, de ne engedd! Ha szingli vagy, akkor próbálj meg időt szánni magadra, és semmiképpen ne a munkával foglalkozz, különben depressziós leszel tőle. Az most végképp nem hiányzik neked.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki ez a te heted lesz, már ha nem állsz a saját magad útjában. Áradni fog belőled az elégedettség, valamint a harmónia, ha hagyod. Ezt most nehéz kihasználni, mivel kevesebb emberrel találkozol, de azért mindenképpen próbáld meg. A munkád miatt se legyél ideges, mindent be fogsz tudni hozni a héten.

Bak (december 22. - január 20.)

Kezeld higgadtan a nézeteltéréseket különben eldurvulhatnak. Lebegjen a szemed előtt az, hogy senki nem akar semmi rosszat körülötted. Működj együtt másokkal, fedezzétek fel a hibákat, és akkor minden a helyére kerül. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ha vannak hosszú távú céljaid, akkor csak ezekre koncentrálj. Ha bővíteni kell a tudásodat ahhoz, hogy elérd azt, amit szeretnél, akkor ne habozz, rengeteg online lehetőség van arra, hogy fejlődj. Ha csak napi 1-2 órát szánsz arra, hogy jobb legyél, mint az előző napon, akkor nem csak a kitartásod, hanem a frissen szerzett tudásod is kifizetődő lesz. 

Halak (február 20. - március 20.)

Ne vonj le elhamarkodott döntéseket, inkább próbálj meg mindennek alaposan utánajárni. A párkapcsolatodban se ess kétségbe, ha problémák adódnak, hidd el, hogy mindent meg tudtok beszélni. Munka közben azonban igyekezz félre tenni az otthoni gondokat, mert nem leszel képes tisztán látni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás