promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverésnek indult, halálos lövéssel ért véget egy „rablás"
Borítókép:  A kép illusztráció / forrás: unsplash.com
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy fiatal amerikai férfi a YouTube-ra akart készíteni egy videót, amin eljátszik egy rablást. A vége az lett, hogy halálos lövést kapott.

A nashville-i rendőrök még február 5-én, péntek este kaptak egy hívást, amikor a helyszínre, egy helyi parkba értek, akkor azt tapasztalták, hogy Timothy Wilk épp a földön fekszik, a fiatal fiú halálos lövést kapott – írja a Buzzfeed News.

Az történt ugyanis, hogy az áldozat épp barátaival akart készíteni egy úgynevezett prank (átveréses) videót a YouTube-ra, amelyen épp eljátszanak egy rablást az Adventure Park környékén. A húszéves Wilk egy henteskéssel a kezében közelített egy, a parknál tartózkodó csoporthoz, miközben épp filmezték őt. Azzal azonban nem számolt, hogy a „megtámadott" csoport egyik tagjánál, a huszonhárom éves David Starnes Jr.-nál fegyver van. 

Starnes – ahogy azt a hatóság embereinek elmondta – nem tudott a „rablásról", elővette fegyverét, s halálos sebet ejtett Timothy Wilken. A helyi rendőrség a portál cikkének közlése szerint nyomozást indított, de egyelőre senkit nem vett őrizetbe, egyelőre úgy gondolják, hogy Starnes önvédelemből követte el tettét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás