promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg pozitívan zárni a hetet
Borítókép:  CESAR MANSO / AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zárd ki a pesszimista gondolatokat, és igyekezz feltöltődni. Lássuk, mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Észre fogod venni, hogy valaki a közeli környezetedben egy rossz döntésre készül. Nem kellene közbelépned, mert a saját kárán kell megtanulnia ezt a botlást, és amúgy se fog rád hallgatni. Most különben sem szabad másokra erőltetned a véleményedet. Foglalkozz csak a saját dolgaiddal – fejben akár a jövőhetedet is megtervezheted.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon jól forog az agyad és varázslatos dolgokra vagy képes. Használd ki, hogy pozitív energiák vesznek körül. Jövő héten végre elérheted azt, amit régóta szeretnél. Képes vagy minden szakértői szemmel nézni. Kicsit háttérbe kell szorítanod a szívedet valamint az érzelmeidet, és az elmédre kell támaszkodnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az utóbbi időben jóval több felelősséget tudsz majd vállalni. Fontos, hogy ne aggódj senkiért és semmiért feleslegesen, inkább hagyd, hogy megtörténjenek maguktól a dolgok. Ne félj, közben belejössz mindenbe, és kézben fogsz tudni tartani minden helyzetet valamint problémát, ami eléd kerül. Inkább lazán, és ne feszülten kommunikálj, így a környezetedet is megnyugtathatod.

Rák (június 22. - július 22.)

Remek irányba halad az életed, de még nem szabad elkezdened ünnepeli. Ne engedd el magad, amíg minden küzdelmedet meg nem vívtad rendesen. A jövő hét elején nem ártana arra koncentrálnod, hogy a függőben lévő ügyeidet le tudd zárni. Ha ezeket elkezded tologatni, akkor hiába halad ideálisan minden, mert ezek be fognak kavarni, és stresszt okoznak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az impulzív oldalad át akarja venni az irányítást, és úgy néz ki engedned kellene neki. Kövesd a megérzéseidet, amennyire csak tudod, és ne morfondírozz túl sokat semmin. Ne hozz vehemensen döntéseket, de nyugodtan lehetsz pár fokkal könnyedebb. A jövő héten törekedj erre, de most töltődj fel. Az se baj, ha az egész napodat pizsamában töltöd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A reggelt töltsd azzal, hogy megtervezed a mai napodat. Igyekezz úgy alakítani mindent, hogy teljesen szabad legyél délután. Picit el kellene vonulnod, és végre magaddal foglalkoznod. Nem ártana néhány barátodat felkeresned, akiket elhanyagoltál mostanában. A társasági életet semmiképpen ne húzd ki a teendők listájáról. Meglátod, nagyon jól fel fog tölteni egy ilyen beszélgetés.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jobban oda kellene figyelned, mit mond a párod. Egy régi problémára találhatsz megoldást, ha a segítségét kéred. Amúgy is be kellene vonnod a hétköznapi dolgokba, nem kell egyedül cipelned a terheket.  Egy olyan meglepetésben lesz részed ma, ami jókedvre fog deríteni. Elégedetten zárhatod ezt a napot.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Családi problémák üthetik fel a fejüket. Ha van családod, akkor a pároddal és a gyerekeddel picit nehezebben érthetitek meg egymást. Rajtad is múlik, hogy meg tudjátok-e találni a közös hangot. Picit türelmesebbnek kell lenned velük. Hidd el, nem tűnik úgy, hogy most ők fognak engedni. A legfontosabb, hogy ne tegyél megjegyzéseket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit stresszes a világ körülötted és az emberek is. Az lenne a legjobb, ha megteremtenéd magadnak a nyugalom szigetét, és picit elvonulnál. Ne engedj be oda semmilyen problémát, csak magaddal törődj. Lehet elsőre önzőnek hangzik, de hidd el, szükséged van erre. Ha megteheted még a telefont is kapcsold ki.

Bak (december 22. - január 20.)

Felütheti a fejét néhány probléma, ami egy kicsit lazább hozzáállást igényel, szóval a barátaidra lesz szükséged, hogy meg tudd őket oldani. Hallgass mindenképpen a tanácsaikra, mert jól tudnak jelenleg neked segíteni. Akár ki is öntheted nekik a szívedet, ha van olyan dolog, ami nagyon emészt legbelül.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nem vigyázol, akkor alaposan túlköltekezheted magad. Jobban járnál, ha csak addig nyújtózkodnál, ameddig a takaród ér. Nincs itt az ideje, hogy nagyon elengedd magad. Hallgass a lelkiismeretedre, sok mindenben segítségedre lehet. A problémáid szép lassan meg fognak oldódni, de a türelmedre és a kitartásodra nagy szükséged lehet.

Halak (február 20. - március 20.)

Fel kellene venned a kapcsolatodat néhány régi ismerősöddel. Az élet kicsit elsodort titeket, pedig ők is örülnének, ha keresnéd őket. Az egyikük ráadásul nagy segítségedre lehet egy projektben, amit kölcsönösen élvezni fogtok. Sok szép emlék kerülhet elő, ha nosztalgiázásra adod a fejedet. Ez ki is húzhat a depresszióból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás