promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kerüld a felesleges konfliktusokat a hétvégén
Borítókép:  Pete Saloutos / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek inkább nyugalomra van szüksége, és nem pörgésre.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma nagyon magabiztos lehetsz, de ez sajnos elmozdulhat rossz irányba. Azt hiszed mindenben neked van igazad, és nem akarsz senkit sem meghallgatni. Ha így is teszel, az egyik füleden bemegy, a másikon meg kijön az információ. Ez problémákat okozhat a közeli kapcsolataidban. Törekedj a békére és a kompromisszumokra.

Bika (április 21. - május 20.)

Kísérletezős kedvedben vagy, ami egyáltalán nem baj. Válts szerepet, amit nyugodtan igazíthatsz a hangulatodhoz. Ha ebben tapasztalatot szerzel, akkor ez később a munkádban, és az életben is jól jöhet. Mivel szépen át tudod gondolni mi van most a fejedben, így el is tudod hagyni valamelyik rossz szokásodat. Kezd azzal, ami nagyon idegesíti a többieket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma az lenne a legjobb ha nem alkalmazkodnál erőltetetten semmihez. Hagyd, hogy alakuljon magától a nap és ne akard befolyásolni. Ha sodródsz az árral, akkor a bolygók szerint igazán jó dolgok történhetnek veled. Használd ki a szerencsédet, és igyekezz pihenni. Most nem kellene a szabadidődet ügyekkel és feladatokkal töltened.

Rák (június 22. - július 22.)

A környezeted igazi támogató mentorként tekinthet rád. Valóban vannak olyan gondok, amiket csak a te asszisztálásoddal tudtok megoldani, de azért ne szállj el magadtól. Nagyon jó utakat találhatsz a fejlődéshez, szóval igyekezz ezeket kihasználni. A hétvégén erős kapocs alakulhat ki egy közeli barátoddal is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon jól bele tudsz látni a most zajló fontosabb eseményekbe, és remek tanácsokat tudsz adni a családodnak, illetve a barátaidnak. Legyél megértő és türelmes azzal, aki nem annyira éles eszű, mint te. Biztass mindenkit, hogy rátaláljanak azokra a pozitív energiákra, amik benned már keringenek. Ezeket könnyebben át tudod adni, mint gondolnád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mai nap az lenne a legfontosabb, hogy ne bonyolíts túl mindent. Mindenbe akarsz vinni egy kis csavart, pedig teljesen felesleges. A maximalista éned csak gátolni fog abban, hogy rendesen fel tudj töltődni. Most a legrövidebb út az egyenes legyen, és ne hagyd, hogy elkalandozzanak a gondolataid, amikor meg akarsz oldani egy problémát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A csillagok fel tudják csigázni a fantáziádat. Jó ötleteid lehetnek, szóval ne hagyd ezeket a háttérbe szorítani. Kicsit nagyobb önbizalmad kell legyen, így nem szabad engedni, hogy mások elvegyék a kedvedet. Kicsit besavanyodott lehet a közeli környezeted, de keresd fel azokat a barátaid, akik lelket tudnak önteni beléd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Vigyázz, mert könnyen bedőlhetsz néhány trükknek, ami rossz irányba terelheti nálad a dolgokat. Őszinteséget várnál el mindenkitől, de ezt nem mindig kapod meg, szóval résen kell lenned. Készülj fel, mert minden kicsit lassabban halad körülötted, és nem a tervek szerint alakulnak a dolgok. Most ne hagyj semmit magadra erőltetni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha ki tudsz adni mindent magadból, akkor érzelmes és fontos beszélgetésekbe kerülhetsz bele. Lehet egy munkahelyi gondot tudsz rendezni ezzel, vagy a konfliktusokat tudod elsimítani a pároddal. Fontos, hogy őszintén kommunikálj ma, mert ez előre mozdíthat minden körülötted. Ne hagyd magad elnyomni, különben ingerült lesz a hangulatod.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezen tudod rávenni magad arra, hogy ne az anyagi dolgokkal foglalkozz. Ezeket rendezned is kell, de figyelj, hogy ne ekörül motoszkáljon minden gondolatod. Szép lassan meg fog oldódni minden, így nem szabad feleslegesen stresszelned magad. Próbálj meg a kapcsolataidra figyelni, mert nagy örömet okozhatnak neked a szeretteid.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szerencse a te oldaladon áll a mai nap folyamán, szóval ne félj, nem fog semmilyen kellemetlenség érni. Egy bizonyos ügyben meg is sejthetsz valamit, ami a te malmodra hajthatja a vizet. Lehet, valaki el akar valamit hallgatni előled. Próbálj meg több szünetet tartani, az este pedig a feltöltődésé legyen, mert nagyon ki vagy merülve.

Halak (február 20. - március 20.)

Szép eredményeket érhetsz el, főleg a munkahelyeden kívül. Próbáld meg odatenni magad, bármilyen kisebb feladatról is van szó, mert minden apró siker pozitív energiákkal tölt fel. Ha önállóan dolgozol, akkor a kreativitásod lehet kifizetődő. Olyan ötleted támad, ami nagy változásokat hozhat az életedben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás