promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha Stallone fotóját használod a hamis útleveleden, akkor le fogsz bukni
Borítókép:  Handout / BULGARIAN PROSECUTORS OFFICE / AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bolgár hatóságoknak gyanús volt, hogy nem Sylvester Stallone vett fel valamilyen álnevet.

Elnyűhetetlen az a mondás, hogy ha bűnözöl, akkor már bűnözz jól, mert az első aranyszabály az, hogy sose kapjanak el. Az egyik bolgár bűnbanda ezt nem gondolta át rendesen, és az egyik általuk gyártott hamis útlevélre Sylvester Stallone fotóját tették rá.

Ilyenkor végigfut az ember agyán, hogy ehhez mennyire kell zseniális bűnözőnek lenni. Nem ismerték a színészt, vagy nem néztek utána milyen fotót használtak fel az internetről? Dehogynem ismerték. Még a bűnözők körében is elég kevés ember van, aki ne látott volna tőle legalább egy filmet.

Szóval ahhoz tényleg ostobának kellene lenni, hogy ezt valaki elkezdje használni. Az útlevél egy minta volt, amiben Stallone bolgár. Gyakorlatilag ez egy reklám, hogy a bűnbanda milyen eszméletlenül profi munkát tud végezni.

 [[cikk1]]

A csalók nem voltak kezdők, mivel dollárt és eurót is hamisítottak a különböző dokumentumokon kívül. A házkutatások során kiderült, hogy több helyen is dolgoztak, és elég jó minőségű pénzt gyártottak a Reuters beszámolója szerint.

Stallone bolgár útlevelét akkor találták meg, amikor elkezdték átnézni a bűnjeleket. Nyilván tudták, hogy nem valódi, és Sly nem telepedett le az országban. 

Amúgy a színész járt Bulgáriában, mert ott is forgattak jeleneteket a Feláldozhatók harmadik felvonásához.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás