promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne engedd, hogy nyomás alá kerülj
Borítókép:  Gu / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenből van kiút, és a csillagok segítenek is, hogy merre haladj.

Kos (március 21. - április 20.)

Jók a meglátásaid, de ne most ne várd el, hogy mindenki egyetértsen veled mindenben. Hagyj fel azzal, hogy meg akarod változtatni mások véleményét. Felesleges erőpazarlás, és úgyis a saját kárukból kell megtanulniuk a dolgokat. A figyelmedet fordítsd saját magadra, valamint a kreativitásodra.

Bika (április 21. - május 20.)

Harcol egymással a szerény, valamint a rámenős éned. Ha van párod, akkor fokozottan veszélyes terepre tévedhetsz. Valami új kaland, friss romantika vonzza a csillagjegyedet. Ha boldog vagy, akkor engedd el ezeket az érzéseket, mert hamarosan le fog csillapodni, de ha szingli, akkor ne fogd vissza magadat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Valakinek, aki közel áll hozzád pénzzel kapcsolatos problémái merülnek fel, amik hatással lesznek a te életedre is. Akárhogy alakul a dolog, tudomásul kell venned, hogy most nem tudsz segíteni. Lehet el kell engednetek egy bizonyos projektet, vagy talán egymást. Egy valamit biztosan üzennek a bolygók: ne adj kölcsön senkinek.

Rák (június 22. - július 22.)

Az intuitív megérzéseid általában segítenek a döntéshozatalban, de ma meglehetősen zavaróak lesznek, sőt, talán meg is akadályozhatják, hogy egy fontos projektre összpontosíts. A szíved kevésbé fontos dolgok miatt aggódik, míg az agyad teljesen mással küzd. Valahogy muszáj leszel megtalálni az összhangot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A határidők nyomásai erősen hatással lehetnek a hangulatodra, de ne pánikolj, mert mindent időben fogsz teljesíteni. Ez az egész úgy meg tudja dobni a munkamorálodat, hogy a többiek csak nézni fognak, hogy mennyi energiád van. Legyél is büszke a képességeidre. Mások tudni akarnák a titkodat, de ez a belső erő csak benned van meg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha ma belső körökben mozogsz, akkor tartsd kordában a kíváncsiságodat. Nem okos dolog mindenről kérdezősködni, úgy meg főleg, ha ahhoz egy kis kioktatást is adsz ajándékba. Lehet rengeteg minden van benned, de most csak rossz embereket faggatnál, ráadásul rosszul. Kerüld a konfliktust, és engedj mindenkit magától kibontakozni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha nem figyelsz oda, akkor elég drága vásárlásokban hajszolhatod magad. Gondold át mire van szükséged, és ne vegyél meg minden felesleges vackot. Még egy élelmiszerboltban is cserben hagyhat a józan eszed. Tudod nagyon jól, hogy a drágább dolog nem biztos, hogy jobb is. Csak okosan!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szívesen utazgatnál, kimozdulnál, de tudod, hogy erre még nincsen lehetőség. A bezártság eléggé az agyadra tud menni. Legyél kreatív, és teremtsd meg otthon a kis nyugalom szigetedet. Rendezd át picit a nappalit, mintha egy megnyugtató tengerparton feküdnél. Nem kell feltétlenül elutaznod, hogy boldog legyél, és jól érezd magad a bőrödben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma rendkívül szórakoztató tudsz lenni, és remekül szinkronba tudsz kerülni a többi emberrel. Ez jó dolog, mert új kapcsolatok alakulhatnak ki. Nem csak te mutathatod meg a másik arcodat, hanem a többiek is feléd. Úgy néz ki lesz olyan, akiben eléggé pozitívan fogsz csalódni. Talán több a közös bennetek, mint hinnéd.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne pazarold az energiádat arra, hogy rugalmas legyél. Egyáltalán nem a te hibád, ha éppen káosz van a környezetedben. Talán az a legjobb megoldás, ha ma kimaradsz az összezördülésekből. Csak menj, és tedd azt, amit éppen helyesnek tartasz. Ma jól működik az agyad, és mindenben igazad lesz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A hobbi és a szórakozás az érzelmek közvetítésének egyik módja lehet. Ez számodra nagyon terápiás, és sok szempontból gyógyító. Most már csak azt kell eldöntened, hogy ki az az ember, akit ebbe bele tudnál vonni. Olyat találj, akivel picit eltávolodtatok egymástól. Egy bensőséges beszélgetés új kapukat nyithat meg előtted, és előtte is.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha ma szükséged van egy kis plusz energiára, vagy ösztönzésre, akkor keresd fel a legjobb barátodat. Amikor semmi sem megy, elég, ha ráírsz, és rögtön jobb kedvre fog deríteni, vagy megadja a kellő lendületet. A nagy problémákkal ne foglalkozz, mert nem a közeljövőben fognak megoldódni. Legyél türelmes, és szép lassan minden a helyére kerül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás