promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: szánj magadra is időt a hét utolsó napján
Borítókép:  Oscar Bjarnason / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha kihívások is állnak előtted, igyekezz higgadtan kezelni mindent. Mutatjuk mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet néhány kiszámíthatatlan dolog megzavarhatja a napodat, de készen állsz rá. Nem tudod kiszámítani mi fog történni, de ne ess pánikba a bizonytalanságtól. A bolygók segítenek, hogy ne hozz rossz döntéseket, szóval hallgass a megérzéseidre. Este igyekezz kényeztetni magadat valamivel, és felejtsd el picit a jövő hetet.

Bika (április 21. - május 20.)

Szívesen pepecselsz otthon, és ez meg is tud nyugtatni. Fordítsd az előnyödre, és csinálj valamit, amit már régóta hanyagolsz. Meglátod, utána sokkal jobban fogod érezni magadat. Vonz a tudat, hogy kicsit egyedül legyél, és elvonulj a többiektől. Egy remek film vagy könyv jó megoldás lehet, és nem árt erre az időre a telefonodat is kikapcsolni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Néhány ember a közeli környezetedből féltékeny lehet a sikereidre, de ezzel nem szabad foglalkoznod. Szépen kapaszkodj felfelé, és ne érdekeljenek mások kritikái. Most ne foglalkozz velük, csak saját magaddal. Közben azért ne felejts el lassítani, és rendesen gondold át a dolgokat. A határozottságod a csúcsra juthat.

Rák (június 22. - július 22.)

Akkor vagy kiegyensúlyozott, ha a körülötted lévő emberek boldogak, szóval próbálj meg erre törekedni. Keress fel néhány barátot, és derítsd ki mire van szükségük, hogy újra mosolyogni tudjanak. Mindenki stresszszintje nöekszik, de te most tökéletesen el tudod mulasztani mindenkinél. Ezt később kamatostul vissza fogod kapni tőlük, amikor te leszel padlón.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon jól működik a szervezőkészséged, ami rendkívül magabiztossá tud tenni. Nem árt fejben átgondolnod a jövő hetedet, és akkor abszolút gördülékenyen tud menni minden. Amikor úrrá tudsz lenni a káoszon, az mindig elégedettséggel tölt el. Most amúgy rendkívül rugalmas vagy, és az utolsó pillanatban is meg tudod változtatni a terveidet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az anyagi helyzetedet illetően óvatosabbnak kellene lenned. A hét utolsó napján is olyan kiadásokba verheted magad, amit később megbánhatsz. Ne engedj a csábításnak, mert később nagy szükséged lehet a tartalékaidra. Próbáld meg otthoni elfoglaltságokkal elütni az időt, most amúgy is ez tud feltölteni igazán.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók állása miatt a vonzerőd a csúcsra fog érni. Lehet még egy kis flört is belefér, de ha már van párod, akkor felesleges ezzel növelni az önbizalmadat. Ha szingli vagy, akkor meg ne várj komoly dolgot ettől az egésztől. Jó döntéseket hozhatsz, szóval ne hagyd kicsúszni a kezeid közül a problémákat.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Váratlan események hozhatnak ki a sodrodból, ami a párodra is hatással lehet. Ez nem biztos, hogy nyugtalanító lesz. Lehet, olyan dologra jössz rá, ami felnyithatja a tudatodat. Legyél nyitott, és próbáld meg a szépet meglátni mindenben. Erre jelenleg nagy szükséged van, mert elég sok negatív energia vesz körbe. Bízz magadban, és a hozzád közelállókban is, nem akarnak neked rosszat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jelenleg a csúcson van a kommunikációs készséged. Pillanatok alatt teremtesz kapcsolatot ismeretlenekkel is. Bár nehéz ebben a járványos időszakban, de jövő héten mindenképpen mozdulj ki a négy fal közül, hogy ezt kamatoztatni tudd. Lehet, olyan emberrel találkozhatsz, aki segíthet a céljaid elérésében, de a nagy szerelemre is rátalálhatsz. Most mindenkit le tudsz venni a lábáról.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma nagyon érzelmes vagy, és az indulataid vezérelhetnek. Ez nem jó, mert így többnyire mindig rossz döntéseket hozol. Elkapkodhatsz, elhamarkodhatsz egy lépést, de jobb, az szépen átgondolsz mindent, és az eszedre hallgatsz. Mivel az érzelmeid uralkodnak, ez pozitív hatással lehet a romantikus énedre. Tölts időt a pároddal, ha van.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valami, vagy valaki váratlanul felboríthatja a napodat, vagy a hét elejét. Ezzel nincs mit tenni, de ha olyan személyről van szó, akit nem kedvelsz, akkor ennek ne adj hangot. Így is ki tudod majd hozni mindenből a maximumot, és nem hiányzik mellé a felesleges konfliktust, ráadásul jó hírek is fognak érkezni a bonyodalmak mellé.

Halak (február 20. - március 20.)

Bátornak és erőteljesnek érzed magad, szóval hiába van hétvége, belevághatsz valamilyen nehezebb feladatba is. Úgy fogsz rajta végigsiklani, mintha nem is lett volna. A mai nap ideális arra, hogy kipróbálj valamilyen új sportot, vagy szabadidős tevékenységet. Ha van párod, akkor egy nagyon szenvedélyes éjszakát tölthettek együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás