promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jó irányba haladsz, de vigyáznod kell
Borítókép:  un-perfekt
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy érzed tied a világ? Jobb formában vagy, mint eddig bármikor? Rendben van, azonban mutatjuk mire érdemes még odafigyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon oda kell figyelned hangulatingadozásaidra, különben azok könnyen tönkre tudják tenni a napodat. Lehet nagy terveid vannak, de azok akadályokba ütköznének. A változékony hangulatod miatt a döntéseid is azok lesznek. Inkább csak próbálj meg túllendülni a kötelező dolgokon. Próbáld néha kivülről is megfigyelni saját döntéseidet és lehetőségeidet.

Bika (április 21. – május 20.)

Nem igazán tudod betartani a fontossági sorrendet, pedig néha muszáj tartanod a napi rutint. Vannak olyan feladatok, amiket egyszerűen nem tudsz elkerülni. Utána persze foglalkozhatsz a szórakozással, vagy nagyra törőbb céljaiddal is, de ezek mellett az egészséged se szorítsd háttérbe. Találd meg a módját, hogy otthon mozoghass.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ma lehet meg fog találni egy olyan ötlet, amit álomnak gondolsz, de ne dobd rögtön a sarokba. Sokan vannak úgy vele, hogy ami tegnap még lehetetlen volt, az holnapra már valósággá vált. Ez lebegjen a szemed előtt, és próbáld megvalósítani. Vár rád a siker!

Rák (június 22. – július 22.)

Ha problémád van a pároddal, akkor azt érdemes minél hamarabb megbeszélnetek. Figyelj oda rá, mert lehet zavarja valami, amit nem akar elmondani neked. Most tündökölsz, így segíts annak az embernek, aki erre rászorul. Meglátod, viszonozni fogja majd.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Sok a probléma körülötted, és elkezdesz mindent a háttérbe szorítani. Az első persze a megoldás legyen, de utána szánj időt a barátaidra, és a párodra is. Töltődj fel, mert a stressz nagyon az agyadra fog menni.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Mindig kimondod a véleményed, és ezen ne változtass most sem. Megpróbálnak meggyőzni dolgokról, de a te meglátásod lehet a nyertes. Sokszor van, amikor engedned kell, de ez nem az a pillanat. Vigyázz, hogy valamilyen hozzád közelálló személy nehogy hibás döntést hozzon. Ez jelenleg a te felelősséged is.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Egy váratlan eseményt kavarhat be az életedbe. Azonban mentálisan és lelkileg annyira egyensúlyban vagy, hogy hamar túl fogsz rajta lendülni. Minden pozitív energiádat szedd össze, és vetítsd ezt ki a munkádra, és a környezetedre is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Azt hiszed mindig neked kell irányítanod, de jobb, ha olykor ezt átengeded. A legjobban az tud most feltölteni, ha a családoddal töltheted az időt. Ha nincsenek a közeledben, akkor csináljatok egy webkamerás bejelentkezést, vagy csak hívd fel őket telefonon.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Használd ki, hogy ez egy szerencsésebb időszak számodra, és élvezd ki, hogy többet lehetsz együtt partnereddel. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy elkezd alapjaiban megvalósítani azt, amit régóta terveztél már. Találd meg az egyensúlyt a munka és a magánélet között!

Bak (december 22. – január 20.)

Ha nem hagyod magad provokálni, akkor elkerülsz egy csomó kellemetlen szituációt. Elég sokat lazsáltál mostanság, itt az ideje, hogy újra formába lendülj. Sportolj egy kicsit otthon!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most egy kicsit egyedül érzed magad, és nehéz napokon vagy túl. Nézd a jelenlegi helyzet pozitív oldalait. Ez egy kiváló alkalom, hogy felkeresd régi barátaidat, ismerőseide, akik egykor fontosak voltak a számodra. 

Halak (február 20. - március 20.)

Ez a te napod, ma megmutathatod rosszakaróinad, hogy mire vagy képes. Kerüld a vitákat, és ne legyél makacs, mert ezzel csak nagyobb károkat okozhatsz. A nap végén relaxálj, és lepd meg magadat egy könnyű vacsorával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás