promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: itt a lehetőség, hogy pozitív energiákkal töltődj fel
Borítókép:  PX
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év első munkahete sokakat ránthatott vissza abba a bizonyos mókuskerékbe. Lehet, vannak olyanok, akik leeresztettek emiatt, de a hét utolsó napján újra pozitív energiákkal töltődhetnek fel. 

Kos (március 21. - április 20.)

A sok stresszt magaddal hoztad az új évre, kezd kicsúszni a lábad alól a talaj. Ez jócskán felborítja az életed, mert kétszer annyi időt fordítasz a dolgokra, mint máskor. Vasárnap megkapod a nyugalmat magad körül, de sok mindent be kell pótolnod. Használd ki a a napot arra, hogy feltöltődj a szeretteiddel, ez nagyon sokat fog jelenteni.

Bika (április 21. – május 20.)

Jól indult a heted, és értelemszerűen szeretnéd is, hogy ez így maradjon. Nincsenek túl nagy kihívások előtted, de a rutinfeladatokat mindenképpen csináld meg. Ha úgy érzed, van időd a pihenésre, akkor most tudsz teljes mértékben feltöltődni. Vegyél egy forró fürdőt, menj el sétálni, vagy csak bújj be a kedvenc könyveddel az ágyba.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Rendkívüli dolgokat tudsz létrehozni, ami nem csak téged tud jókedvre deríteni, de a karrieredet is előre mozdíthatja. Már csak az kellene hozzá, hogy dobd a sarokba a lustaságod. Töltsd aktívan a hét utolsó napját, meg fogja magát hálálni.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha valamit már régóta tologatsz, akkor itt az idő pontot tenni a végére. Sokszor érzi azt az ember, hogy elakadt valamiben, de kérd barátaid, szeretteid vagy kollégáid segítségét. Együtt könnyebben meg tudjátok oldani a problémákat, és legalább ki is tudod beszélni magadból. Beszéld ki magadból, akár egy jó vasárnapi ebéd közben, hidd el, segíteni fog. 

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy nagy kérdést kell majd eldöntened a közeljövőben. Jó lenne, ha mindenre felkészülnél lelkileg, mert most kicsit elengedted magad. Fogy az időd, és egyre nehezebb döntéseket kell majd meghoznod. Készülj fel a legjobb, és a legrosszabb dologra is az életedben. Gondold át a céljaidat, terveidet és lehetőségeidet hétvégén. 

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon odaadó vagy mindenkivel, és ez rád is pozitív hatással lehet. Végre harmóniában érzed magad a környezeteddel, és ha a segítségedet kérik, akkor mindenki számíthat rád. Ne is utasítsd vissza, mert ezeket a dolgokat többszörösen visszakaphatod. Ha csak egy kicsit is, de próbálj meg minél több embernek segíteni. 

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Minden pozitív energiádat szedd össze, és vetítsd ezt a környezetedre is. Most te vagy a lelki vezető, aki motiválni tud másokat. Találd meg önmagadban, hogy mivel tudsz többet adni. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

A héten nehezen tudtál szót érteni a környezeteddel. Olyan félreértésekbe keveredtél, amik akár ellenségeskedéssé fajultak. Próbáld meg lehiggadni, töltődj fel akár a hobbiddal, és fuss neki felfrissülve a következő hétnek. 

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jobb lenne, ha mostanában kerülnéd a vitákat. Nagyon a lelkedre tudod venni, ha nem neked van igazad valamiben. Ellenben ne hagyd magad kizökkenteni, kövesd a céljaidat.

Bak (december 22. – január 20.)

Töltsd aktív pihenéssel a hét utolsó napját! Elég sokat lazsáltál mostanság, itt az ideje, hogy újra formába lendülj. Sportolj egy kicsit otthon! Hidd el, nem csak a tested, hanem a lelked is felpezsdül majd. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Vedd elő a korábbi ötleteidet, félbehagyott projektjeidet, mukáidat. Persze, fura, hogy pont munkával telik a hétvégéd, de produktivitásod olyan szintre emelkedik, hogy ami eddig nem sikerült, most gyerekjáték lehet. 

Halak (február 20. - március 20.)

Rád mosolyoghat a szerencse a szerelemben, szóval nem kellene bezárkóznod. Mondj igent a randevúra, ha elhívnak, és legyél magabiztos. Ha már van párod, akkor most igazán kirajzolódhat, mit hoz a közös jövő. Sok romantika vehet körül a hétvégén, ha engedsz neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás