promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Péniszember kalandjai: ez a mese biztos, hogy kiveri nálad a biztosítékot
Borítókép:  Guardian
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mit szólnál ahhoz, ha a gyereked egy hatalmas péniszű emberről nézne mesét? Dániában fel vannak háborodva a szülők.

A dán DR csatornán (ami egyenértékű a brit közszolgálati BBC-vel) egy olyan műsor indult el, amely joggal nevezhető minimum érdekesnek. Arról van ugyanis szó, hogy a tévétársaság egy olyan gyerekeknek szóló, felvilágosító jellegű „mesét" tűzött műsorra, aminek a főszereplője

egy hatalmas péniszű ember.

A Guardian cikkéből kiderül, a középpontban John Dillermand nevű karakter van, aki a világ legnagyobb péniszű embere. Kalandjait, nehézségeit követhetik nyomom a gyerekek, igen, a mese a 4-8 éveseket célozza meg, középpontban a szexuális felvilágosítássa . A dán szülők természetetesen teljesen felháborodtak, ennek ellenére a csatorna nem veszi le műsoráról John Dillermand kalandjait.

„A mesét továbbra is adjuk a csatornán, mivel egy olyan dán szervezettel készítettük, amely a szexuális felvilágosításért felelős” – írta közleményében a DR.

Erla Heinesen Hojsted, klinikai pszichológus szerint a szülők túllihegik az egészet. Mint a szakember elmondta, John Dillermand csak a gyerekekhez szól, s osztja meg velük a gondolatait, és a kicsik a péniszét viccesnek gondolják.

A dán szlengben egyébként a dillermand péniszembert jelent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás