promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: céltudatosan vágj bele mindenbe a hétvége előtt
Borítókép:  Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg nincsen veszítenivalód, így bátran menj elé minden dolognak. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Most sok mindenben jó hatással lehet rád a változás, így nem is baj, ha átalakítod kicsit az életed. Itt nem kell drasztikus dolgokra gondolnod, csak olyanokra, amikkel fel tudod dobni a szürke hétköznapokat. Meg fogod látni, hogy a pozitív hozzáállás javítani fog a közérzeteden, és minden gördülékenyebben fog menni.

Bika (április 21. - május 20.)

Az nem jó taktika, ha minél gyorsabban akarod elérni a boldogságot. Mint mindenben, ebben is érdemesebb fokozatosan haladni. Sok minden meg tudja nehezíteni az életedet, de ne görcsösen keresd a megoldásokat, hanem legyél kicsit spontánabb. Nagyon el tudja venni jelenleg a kedved, ha nagy erőfeszítések árán sem sikerül valami.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mai napon nehezebben tudsz kijönni az emberekkel. Ügyelj arra, hogy ne legyél flegma, és ne bánts meg senkit. Elég görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy mindenben a kezedben legyen az irányítás, de nem mindig nálad vannak a legjobb lapok. Ha még nem is szeretnél csapatban dolgozni, nyugodtan fogadd el mások segítségét.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezebben haladsz mindennel, de amikor eléred a célodat, akkor nagyon le fogsz nyűgözni mindenkit. Legyen meg a kellő kitartásod, és ne engedj le az apró botlások miatt. Közben gondolkodj el azon is, hogy nem kell semelyik álmodról lemondanod, ami a fejedben kering, csak lehet picivel későbbre kell halasztanod a megvalósítását.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nyitott vagy valami új kipróbálására, de lehet inkább az egyik befejezetlen feladatoddal, vagy céloddal kellene foglalkoznod. Nehéz visszatérni ezekhez, lehet nem is lesz kedved hozzá az elején, de utána gördülékenyen fogsz haladni. A haladás és a siker is tud újat nyújtani, ezt ne feledd. Legyél kitartóbb mindenben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Tudnod kell, hogy az az energia, amelyet más emberek felé irányítasz, az mindig visszatér valamilyen formában. Ezt érdeme szem előtt tartani, amikor önző dolgok kerülnek nálad előtérbe. Most esélyed lesz friss barátságokat szerezni, szóval legyél nyitott, és vedd elő a kedvesebb énedet. Ha nem zárkózol be, ez magától fog jönni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezen veszed észre magadon, de lenéző tudsz lenni másokkal, főleg akkor, ha nekik jönnek a sikerek, neked pedig nem. Az irigykedést mindenképpen zárd el magadban jó mélyre, és azt is tartsd szem előtt, hogy te nem szoktál más emberek dicsőségével foglalkozni. Megvan a saját utad, szóval arra koncentrálj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet elhanyagoltad mostanában a barátaidat? Legalább azokra írj rá, akik nagyon közel állnak hozzád. Egy kis érdeklődés igazán jól fog esni nekik a részedről, még akkor is, ha rengeteg a dolgod. Szeretnél már elmenni egy nagyot szórakozni, de ennek még nincs itt az ideje. Igyekezz mindenben megtalálni a szépet, mert most a pozitív skorpióra van szükség.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az egyik projektednél úgy érezheted, hogy soha nem lesz vége. Gondolkozz tágabban, mert nem biztos, hogy ez a munkádhoz köthető. Hamarosan meg fogod látni a fényt az alagút végén, de nyugodtnak és türelmesnek kell lenned. Ha aggódni kezdesz, az nem fog segíteni abban, hogy gyorsabban a végére érj.

Bak (december 22. - január 20.)

Ez egy remek nap arra, hogy teljesen ki tudj tárulkozni. Az a legjobb, ha az estét a szeretteiddel, vagy a pároddal tudod tölteni kettesben. Rengeteg pozitív energia burjánzik benned, ami jó hangulatot tud létrehozni körülötted. Mindenkihez tud lenni egy kedves szavad, ami díjazni is fog a környezeted. Tartsd meg ezt a hozzáállást a hétvégére is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma sokszor érezheted úgy, hogy nem vagy összhangban az emberekkel. Ha ez a helyzet, akkor fokozottan figyelj magadra, mert könnyebben fel tudod kapni a vizet a kelleténél. A türelmed határtalon szokott lenni, kivéve ilyenkor. Adj kellő időt magadnak a feladatok elvégzésére, mert a kapkodás szintén csak ronthat a hangulatodon.

Halak (február 20. - március 20.)

Fel fogsz figyelni a környezetedben azokra az emberekre, akik nagy változásokat hajtottak végre az életükben. Ez nagyon jó dolog, mert iszonyatosan tudnak majd motiválni, hogy más utakon indulj el. Ha úgy van, kommunikálj velük többet, mert remek tanácsokat tudnak adni. Egy adott embernek még hízelgő is lesz, hogy pont te érdeklődsz iránta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás