promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ha lendületbe kerültél, akkor azt meg kell tartanod
Borítókép:  B.A.Tafreshi / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne félj a váratlan helyzetektől, hanem legyél határozott! Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Előfordulhat, hogy egy korábbi romantikus partnered újra felbukkan a színen, és bizony nem csak barátkozni szeretne. Akkor is félned kellene, ha szingli vagy, mert nem azokat az érzéseket hozná ki belőled, amire számítottál. Tisztáznod kell, hogy vannak olyan határok, amiket te már nem szeretnél átlépni.

Bika (április 21. - május 20.)

Az emberek egyre jobban meg fogják becsülni az őszinteségedet, és nagyobb felelősséget fognak neked adni miatta. Ezt muszáj jól használnod, azonban semmiképpen sem szabad pánikba esned. Sok embert meg tudsz erősíteni a környezetedben. Aki túlságosan alázatos, vagy félénk, abba önts egy kis bátorságot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az, hogy milyen napod lesz nagyban függ a reggeli ébredésedtől és a hozzáállásodtól. Ha szokásos kihívások állnak előtted, akkor elégedetten leszel azzal, ahogy alakul minden. Viszont ha váratlan dolgok jönnek elő, azokat nehezebben fogod tudni megoldani. Eltart majd egy kis ideig, amíg fel tudod venni a lendültet.

Rák (június 22. - július 22.)

Most ne legyél nagylelkű, hanem csak akkor adj, ha kapsz is valamit cserébe. Elég sokan próbálhatnak meg kihasználni, aminek elejét kell venned. Nem engedheted meg magadnak, hogy másokért felelj, mert van neked is mit rendbe tenned az életedben. Ne feledd, hogy az önzőség az nem mindig rossz dolog.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha mindig elzárkózol azoktól az emberektől, akik idegesítenek illetve frusztrálnak, akkor sosem fogod tudni rendesen legyőzni őket. Okos és könnyű dolog legyinteni rájuk egyet, de ha előrébb akarsz jutni az életben, akkor meg kell találnod velük is a közös hangot. Megvan ehhez az érzéked, csak bátrabbnak kell lenned.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

 Az egyre növekvő önbizalmad segít lenyűgözni az embereket a környezetedben, de azért vigyázz, hogy ne szállj el magadtól. Újra előjöhet az éned, aki mindenben és mindenkiben csak a hibát keresi. Neked is van mit helyreraknod magadban, szóval inkább azzal kellene foglalkoznod. Legyen az a cél, hogy napról napra picivel jobb és boldogabb ember legyél.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Tegyél meg magadnak egy szívességet, és mérlegeld, hogy milyen terveket akarsz megvalósítani a jövőre nézve. Meglátod, hogy ha ez az egész megvan a fejedben, akkor könnyebben fogsz belevágni ebbe az évbe, sőt, már a hónap végén látni fogod az eredményeket. Most viszont legyél okosabb, és ne merítsd le, vagy pörgesd túl magadat már 2021 elején.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A magabiztosságod növekszik, ami bizony egy nagyon jó dolog. Lehet itt van a megfelelő alkalom arra, hogy belevágj valami merészbe, amitől mindig is féltél. Végre te is látod, hogy egy fokkal jobban kell érvényesülnöd az életben. Ezt az egészséges hozzáállást a barátaid még jobban tudják erősíteni, és támogatni fognak mindenben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ez egy olyan nap, amelyet előnyödre fordíthatsz, ha minden helyzetet megfelelő hozzáállással kezelsz. Legyél bevállalós és ne engedd magadat átverni semmivel. A rosszkedvű emberek nagyon le tudják húzni a hangulatodat, szóval őket inkább kerüld el messziről. Ha a kedves és a pozitív arcodat veszed elő, akkor nem lehet semmi probléma.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy figyelmet kaphatsz mostanában, de persze nem mindegy, hogy az emberek szeretettel, vagy épen kritikákkal halmoznak el. Lehet utóbbi kicsit rosszul fog esni, de lehet néhány tanácsot meg kellene fogadnod. Könnyen el tudsz bűvölni embereket, és ezt az előnyödre tudod most fordítani. Ne könnyelműen használd, mert azzal az ellenkezőjét éred el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez a nap eléggé kiszámíthatatlan lehet, de az, hogy nem tudod pontosan mi fog történni, még jót is tehet neked. A váratlan problémákat kihívásnak fogod venni, és jobban fogod megoldani, mint gondolnád. Ez a lendület vihet előre, és dobhatja fel a hangulatodat, ha eredményes vagy. Most ahhoz is megvan a kedved, hogy kipróbálj valami szokatlant.

Halak (február 20. - március 20.)

Az utóbbi időben nagyon el tudsz vonulni a kis fantáziaországodba. Jobban kellene koncentrálnod, mert ha kihívások gördülnek elég, akkor nem fogsz tudni megfelelően reagálni. Az ünnepi hangulat jó volt, amíg tartott, de most már vissza kell térned fejben is a hétköznapokba. Az élet nehéz, neked pedig erősnek kell lenned, hogy mindenen túljuss.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás