promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz kiélvezni az újév első hétvégéjét
Borítókép:  CESAR MANSO / AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet ma még félre tudod tenni a problémákat? Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Sablonosan indul a napod, de várhatnak rád kellemes és kellemetlen meglepetések is, szóval nem árt felkészülnöd mindenre. Főleg akkor figyelj, ha ki kell tenned a lábadat a házból. A környezeted most nem túl alkalmazkodó, így türelmesnek és megértőnek kell lenned. Segíts nekik kiigazodni mindenben.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem túl gyakran fordul elő veled, hogy nem érzed magabiztosnak magad, de most néhány szituáció el tud bizonytalanítani. Ilyenkor nem szégyen segítséget kérni másoktól, szóval próbáld meg csapatban megoldani a problémákat. Később azért át kell venned az irányítást, mert lesznek olyan dolgok, amiket csak te tudsz kezelni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kicsivel szétszórtabb lehetsz a kelleténél, mert változások vannak a levegőben, de ezek pozitívan fognak hatni rád a későbbiekben. Alig várod, hogy felérj a következő lépcsőfokra az életben, de ezt a hétvégét még a pihenésnek kellene szentelned. Az a legjobb, ha ki tudsz kapcsolódni a kedvenc hobbiddal.

Rák (június 22. - július 22.)

Igyekszel feltöltődni, de még nem tudtad szász százalékosan kipihenni magadat. Próbálkozol eltűnni nem csak a tömeg, hanem picit a család elől is, de olykor mindenkinek szüksége van egy kis elvonulásra. Erre a hétvégére nem ártana a telefonodat is kikapcsolni, és csak magaddal foglalkozni végre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ezen a hétvégén felütheti a fejét néhány váratlan probléma, de remekül fogsz tudni kezelni mindent. Vedd elő a mosolygós arcodat és vidáman állj hozzá mindenhez. Szívesen kibeszélnél magadból néhány dolgot, de erre most nem a család a megfelelő választás. Ha titokban kell beavatni valakit, akkor fordulj inkább a legjobb barátodhoz, akiben teljesen megbízol.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez a hétvége alkalmas arra, hogy elővegyél néhány olyan elfoglaltságot, amit régóta hanyagolsz. Ki vagy merülve, és ezek remekül fel tudnak tölteni pozitív energiával. Még kell egy kis idő, hogy helyre rázódjanak a dolgok, szóval legyél türelmes. Ez egy jó év lehet, de ehhez többségében résen kell majd lenned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hétvégén a szerelmi életed kerülhet előtérbe, már ha engedsz neki. Remélhetőleg ki tudod használni, de még az is lehet, hogy másban találod meg a harmóniát. A legfontosabb persze az, hogy töltődj fel teljesen. Jövő héten picit jobban meg kell küzdened mindennel a hétköznapokban, mint általában. Döcögősebb periódusok mindenkinél vannak, ne pánikolj be ettől.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szétszórt, feledékenyebb lehetsz az utóbbi időben. Az sem árt, ha a jövő hétre csinálsz magadnak egy ütemtervet. Ha valamikor, hát most nem szabad, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás. Mindenben legyél határozott, különben kihasználhatják a kedvességedet. Ha minden kötél szakad, akkor ne félj segítséget kérni a barátaidtól.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit az érzelmeid uralkodhatnak a józan eszed felett. Oda kellene figyelned arra, hogy ne mondj olyan dolgot, amit később megbánsz. A hevességed csak mélyebb viszályokat tud szülni, és nem fog megoldani semmilyen problémát. Az estét próbáld meg nyugalomban tölteni. A kedvenc hobbidat is ugyanúgy előveheted, mint egy jó könyvet vagy filmet.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha nincsen minden rendben a szerelmi életedben, akkor sem szabad elkeseredned. Az a legjobb, ha kézben tudod tartani a dolgokat. Szívügyekben nehéz határozottnak maradni, de ha valaki, akkor te száz százakékosan képes vagy rá. A nehéz időszakokban mindig számíthatsz a barátaidra és a családodra. Igyekezz megnyílni, és ne félj semmitől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Érzed magadon, hogy erősen lemerültek az energiakészleteid. Próbálj meg minél többet pihenni. Erre meg is van a lehetőséged, mert jelenleg harmonikusnak kellene lennie a magánéletednek. Ha vannak gondok, azokkal ne törődj a mai napon. A stresszt ki kell zárnod picit, a nagy kihívásokon ráérsz jövő hét elején gondolkodni.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok mindent, amit elrontottál az életben, most lesz esélyed helyretenni, vagy legalábbis elindulhatsz a helyes úton. Főleg akkor, ha a szerelemben hibáztál. Ha alkalom nyílik rá, akkor próbáld meg helyre tenni a dolgokat. A változás szele erősen hat rád, szóval a következő időszakban valamilyen káros szenvedélytől is megszabadulhatsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás