promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5+1 cikk, amitől elolvadtál 2020-ban
Borítókép:  ANNETTE RIEDL / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az állatvilág tagjai minden évben csinálnak egészen különleges, megmosolyogtató vagy épp szokatlan dolgokat. Nem volt ez ebben az évben sem másképp, íme 5+1 cikk, amit nagyon szerettetek.

Az állatvilág tagjai minden évre tartogatnak egészen különleges, megmosolyogtató vagy épp szokatlan dolgokat. Mi pedig rendre beszámolunk kutyák, macskák, tigrisek esetleg mókusok furcsaságairól. Nem történt ez másként 2020-ban sem. De miért is történt volna? Ha volt év, amikor szükség volt arra, hogy ha pár percre is, de kikapcsoljunk, elvonatkoztassunk a körülöttünk lévő, koronavírus-járvánnyal terhelt eseményektől, akkor ez volt az.

Most megmutatjuk azt az 5+1 cikket, amiért nagyon odavoltatok idén.

  • Kíváncsi vagy arra, hogyan néz ki egy oroszlán és egy tigris nászából született utód? Egy csodálatos szörnyetegről van szó, aki lélekben gyakran egy bújós kiscica, de valójában egy 400 kilós megszelídített fenevad.
  • Narnia egy szuperaranyos, kétarcú szőrgolyó, akinek ráadásul utódjai is születtek. Vajon ők is kétarcúak lettek?
  • Láttál már részeg mókust? Nem, akkor, ha belekukkantasz az alábbi cikkbe, fogsz! 
  • A futballtörténelem során előfordult, hogy kutyák, macskák, kacsák, de még tehén is megzavart egy-egy meccset. Olyan azonban meg nem, amikor egy papagáj okozott felfordulást. Ebben az évben ez is megtörtént.
  • Hallottad már a kacagójancsit? Nem? Pedig érdemes! Hangja az emberi nevetésre hasonlít. Nem hiszed? Járt utána!
  • A végére jöjjön egy kutyás kvíz, amelyet nagyon kedveltetek. Ennek témája a magyar kutyafajták. Mutasd meg, hogy te az összeset ismered! Előre szólunk, nem lesz egyszerű!

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás