promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: veszélyek várnak rád az év utolsó napján?
Borítókép:  Dwi Anoraganingrum / Geisler-Fotop / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jól gondold végig, hogy a csillagjegyednek mit kell megfogadnia 2021-re.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma jobban megértheted, hogy mi a szereped egy kapcsolatban, és lehet, hogy nem tetszik majd neked az, amit felfedezel. Azt hitted vannak állandó pontok az életedben: barátok, szerelem, de ez nem mindig van így. Jobban át kell neked is gondolnod, hogy kit engedsz közel magadhoz a következő évben.

Bika (április 21. - május 20.)

Csak egyetlen szó: őszinteség. Nálad ez a legfontosabb az év utolsó napján. Oszd meg nyugodtan a közeli környezeteddel mi bántott a múltban, és mitől félsz a jövőben. Megértő fülekre fogsz találni, mivel a többség melletted áll, és ösztönözni fognak abban, hogy erősebb legyél. Figyelj azért oda, mert vannak tanácsok, amiket félreérthetsz.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most úgy lehetne téged jellemezni, mint egy igazi kőszikla. Biztos pont vagy mindenki életében, és remekül meglátod, ha valaki kezd kisiklani. Jelenleg elég kiszámíthatatlan a környezeted, aminek nem igazán fogsz örülni. Ha tanácsot kérnek tőled, akkor add meg nekik, de ne számíts arra, hogy követni fogják.

Rák (június 22. - július 22.)

Ez a nap valószínűleg próbára fogja tenni a rugalmasságodat, valamint a türelmedet, de ettől még nagyon élvezetes lesz. Ha valami nem úgy sül el, akkor hamar megoldást tudsz találni a problémára. Fontos, hogy mindenre legyen egy B terved, és ne ess semmi miatt pánikba. Engedd el magad, és sodródj az árral picit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ezen a napon fontos, hogy más embereket is be tudj engedni az aurádba. Legyél kíváncsi, beszélgess, ismerd meg mindenkinek a hátterét. Ha a közeli környezeteddel töltöd az estét, akkor kérdezz tőlük olyat, amit alapból nem szoktál. Sok érdekes téma ütheti fel a fejét, az újdonságok varázsa téged pedig a helyes útra tud terelni, és persze fel is fog dobni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Azzal segítesz ma magadon, ha segítesz másoknak. Nem csak a kapott hála teheti jobbá a kedvedet, hanem az egész arra is ösztönöz, hogy a jövőben nagyobb és jobb dolgokat tegyél a világért. Ne legyél elutasító, sem lusta, mert a környezetednél ezzel a hozzáállással eléggé ki tudod húzni a gyufát. Gondolkozz éjfél után azon, hogy mit vársz ettől az évtől.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma nagyon benned van, hogy más utakat keress és új dolgokat fedezz fel. Lehet nem a legjobb ötlet, mert akkor nem csúszhat ki a lábad alól a talaj, ha a megszokott rutinodnál maradsz. Legyél nyugodt, különben semmi perc alatt káosz támad körülötted. Nagyon fontos, hogy megtaláld mindenkivel a közös hangot.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha jól tudsz ma kommunikálni, akkor az nagyon kifizetődő és hatékony lehet. Felütheti a fejét valami vita a közeli környezetedben, amit könnyedén el tudsz rendezni. Az embereket nagyon érdekli, amit mondasz, sőt, készek segíteni is az ötleteid megvalósításában később. Ne hagyd, hogy ez a nap rosszul záruljon. Ez bizony csak rajtad múlik.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szívesen hagyod ma el a kényelmi zónádat, de hála égnek nem is nagyon muszáj. Lehet az lenne a legjobb, ha még a szűk körös bulit is kihagynád. Most inkább nyugalomra lenne szükséged, hogy fel tudj töltődni, és elgondolkozz azon, mit is szeretnél a 2021-es évtől. Ha ma belehajszolnak a buliba, akkor holnap mindenképpen vonulj el, és pihenj.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy változások előtt állsz, és a mai nap vagy este remek alkalom lesz, hogy átbeszéld a többiekkel, mit szeretnél elérni. Erős kockázatvállalási szakaszban vagy, de te is tudod, hogy nem szabad mindent egy lapra feltenned. A barátaid és a családod tanácsait semmiképpen se szorítsd háttérbe, akármennyire határozottnak érzed magadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jelenleg nagyon sok dicséretet tudsz begyűjteni, mert úgy néz ki valóban jól sikerült ez az éved. Most extra figyelmet tudsz kapni mindenkitől, szóval használd ki, amíg tart. Persze tudod mit mondanak a bolygók: soha nem szabad elbíznod magadat. Ma is tartsd kezedben az irányítást, és akkor nem lehet semmilyen probléma.

Halak (február 20. - március 20.)

Minden negatív energiát próbálj meg elhessegetni magad körül. Érdemes egy nagy sétát tenned a mai este előtt, és kitisztítani a fejedet. Mindaddig, amíg valamilyen kellemes tevékenységet be tudsz illeszteni a napodba, segít abban, hogy túllépj egy régi haragon, vagy megbocsáss valakinek. A holnapi nap tényleg legyen egy új kezdet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás