promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: add át magad kicsit az ünnepi hangulatnak
Borítókép:  Frank Hoermann / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze mindenben nem szabad elengednie magát a csillagjegyednek. Mutatjuk, hogy mire figyelj!

Kos (március 21. - április 20.)

Most hátra kell dőlnöd, és kiengedni a gőzt, mielőtt végképp felrobbansz tőle. Szívesen megosztanád valakivel néhány titkodat, de még nem vagy biztos benne, hogy kivel. Csak annak nyílj meg, akiben igazán megbízol. Ne köss bele semmibe és senkibe, most a legjobb a csendesség.

Bika (április 21. - május 20.)

Mindig tisztelted a tekintélyt, és ez hamarosan előtérbe fog kerülni, mivel egy nálad nagyobb embernek a segítségére lesz szükséged. Nehéz helyzetbe kerülhetsz és pont az ünnepek alatt világosodhatsz meg, hogy kihez fordulj tanácsért. Mindent igyekezz befejezni, mert az őrületbe fognak kergetni a félbe hagyott dolgok.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szokás szerint szeretsz a társaság középpontjában lenni. Alig várod, hogy megoszd másokkal a gondolataidat, de hála égnek nem minden reflektorfényt magadnak akarsz. Sőt, ha az időd engedi, szívesen hallgatsz meg másokat, és segítesz problémákat megoldani.

Rák (június 22. - július 22.)

A következő napokban remek agykikapcsolás lehet számodra, ha bóklászol picit a múltban. Vedd elő valamelyik régi könyvet, filmet, vagy éppen zenét, amit imádtál és elevenítsd fel, hogy mit jelentett neked az az időszak. Ne tervezgess, és felejtsd el a jövőt pár napra. A kapkodást is ki kellene iktatnod egy picit a napirendedből.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Érzelgős hangulatban vagy, és sokkal jobban meg tudsz nyílni a környezetednek, mint máskor. Egy mély beszélgetés pozitív hatással lehet rád. Minden szituációból akkor tudod kihozni a legtöbbet, ha magadat adod. Álmodozz egy kicsit, mert az sem kizárt, hogy az ünnepek után pont ezeket akarod majd valóra váltani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

 A fegyelem most a legfontosabb erősséged. Bárhol probléma merül fel, nem szabad pánikba esned, mert az teljesen elronthatja az ünnepi hangulatodat. Az se lenne baj, ha kicsit lazábban fognál fel mindent. Sok minden kimarad a terveidből a jelenlegi helyzet miatt, de egy kiadós séta fel tudna dobni. Bóklássz egyet a környéken, az jót fog tenni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most aztán jól meg kell válogatnod, hogy kiben bízol meg, még családon belül is. Ügyes vagy, szóval nehéz téged megtéveszteni. Haragra tudsz gerjedni, ha megtudod, hogy valaki kibeszél a hátad mögött, de higgadtan kell kezelned a helyzetet. Később elkerülheted az illetőt, de most mutasd a barátságod oldaladat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Amikor a legkevésbé fogsz számítani rá, akkor előjöhetnek azok az emberek, akik ellenszenveseid, de most mégis támogatni fognak valamiben. Ha valaki tudja, hogyan kell keményen dolgozni, az te vagy, de próbálj meg kikapcsolni erre a pár napra. A szünet arra fog sarkalni, hogy még nagyobb tereket hódíts meg később.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Már hosszabb ideje meg akarsz változtatni dolgokat magad körül. Ideje felidézned mik ezek, mert ötletek sokasága segíthet abban, hogy megvalósítsd. Ma mindenképpen kommunikálj sokat, és próbálj meg kezdeményezni. Megnyerő a modorod, és olyan információkhoz juthatsz, amiknek a jövőben nagy hasznát fogod venni.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy érzed kicsattansz az energiától. Végre fel tudtál töltődni, de ez nem is baj, mert lesz bőven teendőd a héten. Rendszerezd is magadban, miket szeretnél elérni, ne maradjon ki semmi. Most ellentétesen tudsz kikapcsolódni: ha szellemi tevékenységet folytatsz, akkor aktív pihenést kellene választanod, ha fizikait, akkor pedig valami kreatív szellemi tevékenységben merülj el utána.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Oda kell figyelned, hogy a mai nap folyamán ne akard túlgondolni a dolgokat. Olykor amúgy is teljesen feleslegesen taktikázol, és aggodalmaskodsz. Van, aminek csak simán magától kell mennie, csak felesleges erőbedobás belepiszkálni. Legyél ma őszinte minden területen.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy érzed eléggé vontatottan haladnak a dolgok, ami nem igazán tetszik neked. Bizony, ez elég sokat el tud venni a lendületedből, de az lenne a legfontosabb, hogy ne problémázz ezen. Lassíts egy kicsit, tarts szüneteket. Ne engedd magadat hajszolni, inkább állj be egy kényelmes tempóba. Az új tervekkel ráérsz később is foglalkozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás