promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totál káosz: a hírt közlő oldal szinte felrobbant, amikor élesítették az év egyik legjobb karácsonyi cikkét
Borítókép:  Jonathan Stanley / Instagram
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki vigyorog a képeken, mert a karácsonyi képeknek tökéletesnek kell lenniük, mindenki ezt mondja. Csak majdnem mindenki, íme egy zseniális képsorozat! Amely megmutatja, milyen egy rosszcsontokkal teli karácsony. És milyen egy csupaszív család jókedvvel teli karácsonya.

Általában tényleg mindenki arra törekszik, hogy legalább a karácsonyi kommunikációban azt mutassák, náluk bizony minden a legnagyobb rendben van, nálunk idillien telnek az ünnepek. A valóság persze egészen más képet fest, 

és megeshet, hogy a valóság sokkal izgalmasabb, mint egy, a tökéletesség látszatát keltő kép. Ez a csöpögös perfekcionizmus maradjon meg a Coca-Colás műmájereknek.

Erre gondolt a North Carolinában élő Stanley-család is, amely rendre olyan karácsonyi képeslapokat készít ajándékba, amelyeken az élet dinamikájában elevenednek meg a zűrösen izgalmas családi mindennapok. A családdal a Boredpanda készített kisriportot.

A képek megmutatják, milyen problémák történnek akkor, amikor a legkisebb gyerek egy igazi rosszcsont, aki mindent bevállal, hogy izgalmat és veszélyt csempésszen szülei karácsonyába. Jonathan Stanley, a családfő a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy bizony ők is úgy kezdték az ipart, hogy hagyományos képeket szerettek volna készíteni, de egy kis ördögfióka ezt nem engedte, így hamarosan megszületett a hagyomány, hogy a képeslapok a totális káoszt mutassák be, ahogy valójában telnek az ünnepek.

Már 2014 óta küldeneke efféle képeslapokat a családtagoknak és a barátoknak. És a képek egyre jobbak, egyre több rajtuk a kalamajka, hiszen a kis csínyekre sokkal könnyen rávenni a srácokat, mint arra, hogy szépen nézzenek, ne pislogjanak, műmájer vigyorral pózoljanak a kamera előtt, míg valaki azt nem mondja, hogy ez a kép most jó.

Minden képeslapon van valami, ami az adott évre vonatkozik.

Az idei képeslapon például a díszlécmászás képviseli a koronavírusjárvány terjedése miatt hozott korlátozásokat, ugyanis a család szeret sziklafalat mászni, idén viszont maradt a négy fal közötti famászás. Közben a gyerekek elkezdtek érdeklődni az asztalos munkák iránt, így azonnal adta magát, hogy az ehhez szükséges, veszélyes fegyverekkel kerüljenek rá a képre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás