promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: meg kell szüntetned a feszültséget magad körül
Borítókép:  Matt Dutile / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenre van tökéletes megoldás, és segítünk is megtalálni a csillagjegyednek.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma meglehetősen könnyen tudod meghozni a döntéseket. Semmilyen felhő nem lebeg a fejed felett, ami rossz útra tudna téríteni, így ne aggódj. Az érzelmeidet is hamar helyre tudod tenni, amik segítenek téged a dolgok leegyszerűsítésében. Ne engedd, hogy a párod vagy a közeli környezeted bizonytalanságba taszítsanak.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne fogadj el senkitől tanácsot, mert nem a legmegfelelőbbeket fogod kapni. Egy kicsit amúgy is befolyásolhatóbb vagy a kelleténél. Nagyon rossz az időérzéked, amit nem igazán veszel észre. Jobban figyelj, hogy milyen határidők lengedeznek körülötted. A kapkodás szörnyű károkat fog tudni okozni mindenben körülötted.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az objektivitásodra és a tiszta fejedre kell ma leginkább támaszkodnod. Jobban át tudsz látni mindent, mint a környezeted, szóval ne engedd, hogy rossz tanácsokkal befolyásoljanak. Később nem ártana lassítanod, és jobban odafigyelned az egészségedre. Kezd el nyomon követni, hogy mit eszel, és milyen testmozgást végzel, vagy éppen hanyagolsz el.

Rák (június 22. - július 22.)

Szükség lenne néhány változtatásra az életedben. Ezek nem olyanok, hogy fenekestül fel kellene forgatnod mindent miattuk. Haladj lassan, és a végén meg fogod látni, hogy mennyire jól érzed majd magad. Az új szabályok meg tudják könnyíteni az életedet, csak ezt még nem látod át teljesen. Az érzelmeidre figyelj, mert akadályozhatnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég érzékeny lehetsz a következő napokban. Oda kell figyelned, hogy ne vegyél mindent magadra. Lehet néhány barátod szavát személyes támadásnak fogod venni, de csak segíteni szeretnének, hogy könnyebben boldogulj. Sok mindent tisztábban fogsz látni, és a közelgő hétvége alkalmas lesz arra, hogy nagyobb döntéseket hoz meg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma nem igazán fogod tűrni az igazságtalanságot és az ostoba embereket. Nem szabad semmilyen felesleges vitába belemenned, akármennyire is csábító. Alkalmazd az okos enged, szamár szenved taktikát, és minden rendben lesz. A körülötted lévő emberek hamarosan fel fognak ébredni, de nem neked kell felnyitnod a szemüket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Fel fogja ütni a fejét néhány titok a környezetedben. Előbb járj utána, hogy téged is érintenek-e ezek, és csak akkor merülj el a megfejtésükben. A kíváncsi természeted mindenben elkezd megmutatkozni, de azért figyelj oda, hogy ne menj vele mások idegeire. Sok érdekes dologban el tudsz mélyülni, amikkel rengeteget fejlődhetsz emberileg is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Komoly nyomást érezhetsz magadon néhány határidő miatt, de egyáltalán nem szabad kapkodnod. A sietség miatt csak újabb gödörbe kerülhetsz, amiből nehéz lesz kimásznod az ünnepekig. Közben igyekezz az igazi arcodat mutatni mindenki felé, mert ez dobhat fel igazán. Mutasd meg az embereknek, hogy vannak elveid, és nem félsz kiállni mellettük

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szoktad hagyni, hogy külsőleg befolyásoljon valaki. Ez már olyan mély dolog nálad, hogy a legkisebb tanácsot is képes vagy fenntartásokkal kezelni. Próbáld meg külön venni a kettőt, mert más, ha manipulálni akarnak, és az is, ha csak útmutatást kapsz egy barátodtól. Hallgass a tanácsokra, mert ezek tudnak előre vinni ebben az időszakban.

Bak (december 22. - január 20.)

Minden szituációban hűnek kell maradnod önmagadhoz. Sok kihívás jöhet, amiben nem árt taktikáznod, de csak akkor győzhetsz, ha az igazi arcodat mutatod. Gyűlnek benned a pozitív energiák, amik igazán vonzóak lesznek a legtöbb ember számára. A szövetségesek gyűjtése bizony jó stratégia.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szereted az aktív pihenést, de most nem ártana kicsit megállnod, és kitisztítani a fejedet a munka után. Számba kellene venned, hogy hol tartasz most, és hova szeretnél eljutni. Néhány dolog bonyolódott körülötted az utóbbi időben, amikkel foglalkoznod kell. Keress magadnak a csendesebb utat, és hagyj időt, hogy ki tudj bontakozni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha van párkapcsolatod, akkor nem ártana leülnötök beszélgetni. Sok a szunnyadozó probléma, ami az ünnepek végéig elharapódzhat, szóval inkább előzd meg a bajt. Meg kell szüntetned minden feszültséget magad körül, mert a frusztráltság nagyon rossz irányba vihet el. A hangulatingadozásid igazi bombaként robbanhatnak a környezetedben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás