promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld minden energiádat bevetni a hét elején
Borítókép:  Cadalpe / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hasznos lehet, ha már a hét elejét megnyomod, mert könnyebb lesz minden a maradék időben.

Kos (március 21. - április 20.)

Remélhetőleg ki tudtad magadat pihenni a hétvégén, mert nagy erőfeszítéseket kell tenned, hogy minden rendben működjön körülötted. Ne zárkózz el senkitől, mert a környezeted nagyon is a segítségedre lehet mindenben. A kényes helyzeteket igyekezz a legegyszerűbben megoldani, hogy időt tudj spórolni magadnak.

Bika (április 21. - május 20.)

A munkád legyen az első, de utána igyekezz időt tölteni valahol, ahol ki tudod kapcsolni az agyadat. Egy nagy séta a parkban segíthet tisztábban látni. Rendszerezz mindent a fejedben az ünnepekig, és akkor nem marad minden az utolsó pillanatra. A kreativitásod beindulhat, ha ihletet tudsz szerezni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Néhány rögeszméd inkább stresszt okozhat benned, mint segíthet előrehaladni. Jobb lenne, ha kicsit lazábban állnál hozzá mindenhez. Ha precízen ragaszkodsz ahhoz, hogy minden halálosan pontos legyen, azzal rengeteg időd fog elmenni. Igyekezz a pozitív dolgokra koncentrálni magad körül, a többit pedig zárd ki.

Rák (június 22. - július 22.)

Óriási haladást érhetsz el, ha jó irányba tudod terelni az energiáidat. Céltudatosnak kell lenned, és kihozni mindenből a legtöbbet. Legyél rugalmas, mert az is sokat segíthet. Igen, nehéz irányt váltani, ha már elindultál egy ösvényen, de olykor muszáj meghozni egy ilyen áldozatot az eredményesség érdekében.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sikerek és kudarcok váltakozhatnak, de az utóbbiak nem fognak tudni kifogni rajtad. Annyira céltudatos vagy, hogy semmi és senki sem fog tudni megállítani, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Okosan csinálod, ha figyelsz a részletekre, mert ezzel előnyt tudsz magadnak szerezni. Minden problémára könnyen megoldást tudsz találni a héten.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon előtör belőled a pozitív gondolkodás, és szívesen segítenél másokon, de előbb magad körül kellene rendbe tenned mindent. Gondold át, hogy mik azok a problémák, amiket elhanyagoltál, mert később erősen vissza fognak ütni. Ettől függetlenül mindenkivel megoszthatod a szeretetedet az ünnepek előtt, csak ne legyél te az utolsó mindenben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Oda kell figyelned a kínálkozó lehetőségekre, mert nem lesz belőlük túl sok. A bolygók úgy állnak, hogy a megoldások képesek elsuhanni melletted. Ettől függetlenül vannak olyan dolgok és ügyek, amiket nem szabad túl komolyan venned. A barátaid is megmondhatják, hogy olyankor feleslegesen feszülsz rá mindenre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Olyan periódus jön az életedben, ami rengeteg változást hozhat. Arra készülj fel, hogy lehet néhány barátod hátat fog neked fordítani. Az emberek olykor cserélődnek, ha már tapasztalt vagy, akkor ezt nagyon jól tudod. Vannak olyan személyek, akikkel már te sem tudsz annyi időt együtt tölteni, és kezdtek elhidegülni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy munkatársad nagyon le tudja szívni az energiáidat. Okosabb lenne elkerülnöd, mielőtt tönkre fogja tenni az egész hetedet. Igyekezz magadra koncentrálni, és mindennel gyorsan haladni. Nincsenek előtted áthidalhatatlan akadályok, inkább a kishitűséged lehet a probléma. Muszáj leszel bízni magadban.

Bak (december 22. - január 20.)

Kevesebb energiával rendelkezel, mint szoktál, de ez ne ijesszen meg. Haladj lassan, de biztosan a dolgaiddal. Az utóbbi időben lehet kicsit elhanyagoltad a barátaidat és a családodat. Nem szereted, ha mások belebabrálnak a szabadidődbe, de azért igyekezz velük is foglalkozni. Nem ártana a testedre is jobban figyelned: mozogj többet, és étkezz egészségesen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Láthatatlan akadály van közted, és az egyik célod között. Olyan akadály ez, amit csak nagy odafigyeléssel tudsz meglátni. Türelmesnek kell lenned, hogy át tudj rajta törni a falon, ami előtted tornyosul. Gondold át, hogy jelenleg tudsz-e a mélyebb kihívások felé fordulni a hétköznapi dolgok mellett.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad gyorsan és kapkodva dolgoznod, különben rengeteg hibát követhetsz el. Neked pont a lassítás és a nyugodtság lehet az, ami segíthet túllendülni a hétköznapokon. Ha van párod, akkor előkerülhet néhány probléma az ünnepek előtt. Ezt mindenképpen négyszemközt beszéljétek meg, és ne vonjatok bele másokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás