promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz megtalálni az egyensúlyt a hétvége előtt
Borítókép:  Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek el kell viselnie néhány változást, de segítünk, hogy ezek ne borítsák fel a mindennapokat.

Kos (március 21. - április 20.)

Egyre szorosabb kapcsolatod alakul ki egy személlyel. Csodálatos és izgalmas dolog ez, ami felmelegíti a szívedet, de azt neked kell eldönteni, hogy többet akarsz-e. Elég gyorsan haladnak a dolgok körülötted, és úgy néz ki el kell majd hárítanod néhány támadást. Igyekezz elkerülni, hogy túl sokáig ülj a problémákon.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon fel tud menni benned a pumpa, ha arroganciával találkozol. Úgy érezheted, hogy sok beképzelt ember vesz körül, amire rögtön haraggal reagálsz. Igyekezz ezt az egészet könnyedebben kezelni, és máshol levezetni a feszültséget. Az, hogy állandóan tökéletes emberek vegyenek körül tudod jól, hogy lehetetlen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fenyegetéseket érezhetsz a környezetedben, de rá kellene jönnöd, hogy senki sem akar neked rosszat. Most néha túl tudsz gondolni néhány ügyet, amit nem kellene. Ma új pozitív lökéseket tudnál belevinni azokba a kihívásokba, amik nem állnak hozzád túl közel. Most távoli személyeket is új megvilágításban tudsz látni, akik később a segítségedre lehetnek. Legyél nyitott az ismerkedésre.

Rák (június 22. - július 22.)

Bármi, ami eddig feszültséget okozott, arra csak legyintened kellene egyet. Könyveld el magadban, hogy nem lehet minden tökéletes. Tudsz változni, ha kevesebb stresszt engedsz be, és ezt a környezeted is érzékelni fogja. Ha a költségvetést olykor túlléped az rendben van, de ne verd magadat nagy adósságokba.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néha le kellene lassítanod, és könnyebben hozzáállni mindenhez. Ha megteheted, hogy munka közben is kicsit kikapcsolsz, akkor vágj bele. A hétvégére ez fokozottan igaz, szóval engedd csak el magad. Úgy néz ki valaki kezd egyre jobban elhidegülni tőled, pedig ezt te egyáltalán nem szeretnéd. Kérdezd meg tőle, ha valami nincsen rendben, de mindenkinek tartsd tiszteletben a határait.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha valakivel nem találod a közös hangot, akkor ne ess pánikba, és ne ücsörögj azon gondolkodva, mi lehet a baj. Eleve túl sok mindennel akarsz egyszerre foglalkozni, ez nem lesz valami jó taktika. A környezeted is hamarosan arra fog ösztönözni, hogy jóval rugalmasabb legyél. Ettől még nem kell mindig azt tenned, amit mások elvárnak tőled, csak legyen több a kompromisszum.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ki kell taktikáznod, hogy mennyire kell rugalmasnak lenned ebben az időszakban. Ha nézeteltérések alakulnak ki, akkor találd meg a határt, de ne engedj mások nyomásának. Reménykedő hangulatban vagy, de azért maradj két lábbal a földön közben. Hétvégén próbálj meg engedni a pihenésnek, és ne hajszold túl magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki lassacskán beérik a gyümölcs, és belekóstolhatsz a sikerbe. Ezután a gondolataidat és az energiáidat olyan dolgok felé fordíthatod, amiket valóban szeretsz csinálni. Megújulás van a levegőben, ami abszolút jó hatással lesz rád. A változások az életed egy sokkal boldogabb szakaszába fognak sodorni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagy erőbedobással dolgozol, de így sok fontos dolog mellett elmehetsz. Gondolkodj el, hogy tudsz-e elég időt fordítani a családodra és a barátaidra. Az önbizalmad a toppon van, és szívesen átvennéd sok dolog felett az irányítást, de van olyan, amiben nem kellene. Ne szállj el magadtól, mert az nagyon rossz irányba fog vinni.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki a jelenlegi helyzet elég sok tervedet keresztül fogja húzni. Lehet szívesen utazgattál volna, de ésszerűbb kalandok után kell nézned. Ne félj, meg fogod tudni találni a középutat, így nem szabad elkeseredned. Jó a meggyőzőképességed, amit főleg a munkádban tudsz kihasználni. Lehet valami újítást is véghez tudnál vinni, ha motivált vagy.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon jól haladsz a dolgiddal, és hamarosan meg fogod kapni a várva várt elismerést. Bár neked az is az jelenleg, ha nem csücsül rengeteg probléma a nyakadon. Lehet szimpatizálsz sok emberrel, de felesleges csatákat akarsz megvívni értük. Hagyd, hogy saját maguk érvényesülni. Ezért abszolút ne legyen bűntudatod, nem állhatsz mindenki mellett száz százalákosan.

Halak (február 20. - március 20.)

Szívesen lassítasz le, és elmélkedsz az élet apró örömein. Ez jó dolog, és fel is tud tölteni. Keresd azokat az elfoglaltságokat a hétvégén is, amik ki tudnak szakítani a valóságból. Ne ugorj bele hirtelen semmibe, mert az feszült helyzetet teremthet. Nehezebben tudod beosztani az idődet mostanság, de minden a helyére fog kerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás