promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a Mikulás nem lesz rád hatással, a bolygók annál inkább
Borítókép:  SEFA KARACAN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek jól fog alakulni ez a nap, de nem árt azért a jövő hétre is figyelni fél szemmel.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem ártana a pihenéssel foglalkoznod ezen a napon. Kimerített a hét, és ha váratlan fordulatokban volt részed, akkor főleg lemerülhettél. A bolygók eleve úgy állnak, hogy ezek a dolgok erősen megviselhettek. Jövő héten rögtön új emberekkel fújhat össze a sors. A lényeg, hogy nem szabad vakon megbíznod mindenkiben.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, és előtörhetnek belőled régi érzések. Ügyelj azért arra, hogy ezek ne befolyásolják a mostani életedet, mivel elég sok feladatod van a jelenben. Ha olykor elmerülsz, akkor nem árt azt is szemügyre venned, milyen hibákat követtél el, hogy ezeket később el tudd kerülni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha nem figyelsz eléggé, akkor az ünnepekig teljesen be fogsz táblázódni. Úgy néz ki lesznek olyan dolgok, amiket muszáj leszel elengedni. Gondold végig azt is, hogy érdemes-e nagyobb projektekbe belekezdeni. Ha ezek elcsúsznak, akkor teljesen tönkre tudják tenni a hónap végét. A fontosabb döntésekkel is várnod kellene.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem igazán vagy szerencsés mostanában a szerelemben. Ha van párod, akkor konfliktusok lehetnek köztetek a közeljövőben. Ez még akkor is előkerülhet, ha teljesen egymásra vagytok hangolódva mostanában. Szerelmi ügyekben megéri ma a megfontoltabb barátaidra hallgatni. A kalandokra nincs jó hatással ez az időszak, erősen bukás lehet a vége, ha belevágsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha hétvégén feltöltődsz energiával, akkor remekül indulhat a jövő heted. Sokkal spontánabb is vagy, mint amilyen szoktál lenni. Talán még az is belefér, hogy kicsit meggondolatlan legyél, persze csak a határokon belül. Vágj bele valami újba, szokatlanba, hidd el, hogy jól fog elsülni. Csak tartsd kézben a dolgokat. Ha új ismeretségekre vágysz, akkor nézz körül a társkeresőkön.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai napon mindenképpen jobban kell alkalmazkodnod a többiekhez. Felejtsd el a magánakciókat, az energiáidat meg próbáld meg máshol levezetni. Ha a feladataidnak pontot tettél a végére, akkor a lehetőségeid végtelenek. A kreativitásodra jó hatással lehet a bezártság, de ugyanúgy a kitárulkozás is. Neked kell döntened, melyikhez van kedved.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygól egy új kezdetet jeleznek neked. Ha bántott valami, vagy egy régi sérelem nem hagyott nyugodni, akkor teljesen magad mögött tudod hagyni a dolgot. Ki tudod tisztítani a fejedet a mai napon, és nyitni tudsz egy szebb jövő felé. Ez a nap, és a következő hét egy nagyon erős pozitív lökést adhat neked. Ha kell, beszéld át a barátaiddal is, mi az, amin szeretnél változtatni. Lelkesedni fognak érte, ebben biztos lehetsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerelmi életedbe változást hozhat a mostani bolygóállás. Jóval szenvedélyesebb vagy, mint szoktál lenni, amivel meglepheted a párodat. Ha szingli vagy, akkor viszont figyelj oda, mert nem igazán tudsz tisztán látni. Lehet olyan ember kelti fel az érdeklődésed, akinél egy másik helyzetben rögtön tudnád, hogy nem melléd való.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyszerű, de különös ötletekkel állhatsz ma elő, amitől nem lesz mindenki elragadtatva. Most is helyezd előtérbe azt, hogy nem érdekel mások lehúzó véleménye. Ha tudsz újítani, és látod, hogy az jó, akkor nincs értelme velük foglalkozni. Persze ettől még legyél türelmes, és óvatosan próbálj meg eladni minden ötletet.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban kellene aktivizálnod magad a mai napon. Ha csak tengsz-lengsz, akkor semmi problémát nem fogsz tudni megoldani. A megbújás és a tologatás jelenleg a legrosszabb stratégia, amit tehetsz. Gondold végig mi az, ami nagyon el tud harapódzni körülötted, és arra azonnal találj megoldást, valamint iktasd ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A meglepetések napja lehet ez, de ne ijedj meg, nem érhet semmilyen kellemetlenség, csak akkor, ha a sors tényleg pont veled akar kiszúrni. Boldog emberek vehetnek körül a barátaid és a párod személyében is, akik fel tudnak tölteni energiával. Minden ügyed szerencsés fordulatot vesz és a munkahelyi sikerek sem maradnak el a jövő héten.

Halak (február 20. - március 20.)

Új emberek kerülhetnek be az életedbe. Lehet úgy érzed, kicsit szeretnél bezárkózni, de az a legjobb, ha nyitott maradsz. Még az is előfordulhat, hogy az elején nem lesznek szimpatikusak, de hidd el, kellemesen fogsz bennük csalódni. Indul a következő hét, és fejben el kellene kezdeni rá készülnöd, ha mindent be akarsz sűríteni

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás