promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet még nem szabad elengedned magad semmiben

Napi horoszkóp: lehet még nem szabad elengedned magad semmiben

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegy előtt szerencsés napok állnak, de ez nem jelenti azt,hogy mindenben hátradőlhetsz.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma melléd állhat a szerencse, de ehhez ügyesen aktivizálni kell magadat mindenben. Ne legyél lusta, mert tényleg könnyen túl tudsz lendülni minden feladatodon. Esélyed lehet valakivel végre elásni a csatabárdot. Gondold végig kivel volt konfliktusod, mert jobb lenne pontot tenni a végére, már csak azért is mert az illető később a segítségedre lehet.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne keseredj el, ha nem jön össze minden elsőre. Fejlődési fázisban vagy, és sok minden most alakul ki benned. Remekül tudsz alkalmazkodni mindenhez, ha kitartó vagy. Játssz taktikusan, mert így az élet minden terén jó eredményeket tudsz elérni. A stratégiád kiválasztásában támaszkodj az eddig szerzett tapasztalataidra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Túlteng benned az energia, és képes vagy akár más helyett is elvégezni a feladatokat, csak a megfelelő mederben haladjon minden. Az a baj, hogy túlságosan el tudsz merülni néhány dologban, és sok mindent elhanyagolsz. Ez jelenleg még nem jelent problémát, de később összetorlódhatnak minden. Figyelj oda erre!

Rák (június 22. - július 22.)

Sok minden miatt lázban égsz, de még abszolút nem szabad elengedned magad. A jókedv és a gondtalanság ki tud zökkenteni a hétköznapokból, így fontos teendők mellett mehetsz el. Valahogy hozd össze a kettőt, és ne keserűen vágj bele mindenbe. Gyakran esel túlzásokba, mert nem tudsz nemet mondani, pedig olykor kellene.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad, hogy a régi hibáidon rágódj. Tudod jól, hogy ezeket már nem lehet visszacsinálni, szóval előre kell tekintened mindenben. Néhány keserű gond kerülhet eléd, szóval készülj fel ezekre a hétköznapokban. Érdemes megbíznod mindenkiben, aki közel áll hozzád, mert sokat segíthetnek neked ebben a kényes időszakban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olyan embertől kaphatsz nemsokára támogatást, akiről nem hitted volna, hogy meg fogja lépni ezt. Ne legyél bizonytalan, nincs benne hátsó szándék, szóval fogadd el nyugodtan. Közben van mit helyrehoznod a magánéletedben, és a pénzügyeidre is jobban kellene figyelned. Szedd össze az energiáidat és a gondolataidat, szükség lesz rájuk.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Okosabban kell kommunikálnod a környezeteddel, mert sok mindenben félreértenek. Szükség lesz a diplomáciai érzékedre is, mert lehet ki kell békítened valakiket. Muszáj lesz belefolynod, mert te is azt szeretnéd, hogy mindenben nyugalom legyen körülötted. A pihenésre nagy szükséged lenne, szóval lepd meg este magadat valami különlegessel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha van párkapcsolatod, akkor erős megpróbáltatásokon mehettek keresztül. Meg kell tudnotok mindenben újulni, különben nem fog működni a dolog. A nyitottságod rengeteget segíthet az előrelépésben. A munkádra közben jobban oda kell koncentrálnod. Nem veszed észre, de sok a hibalehetőség, ami felboríthat mindent.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Változások lehetnek körülötted, amiket elég nehezen viselsz. Feleslegesnek érzed őket, akár otthon, akár a munkahelyeden. Először mérlegelned kellene, hogy tényleg azok-e, és csak utána játszani a sértődöttet. Persze ez sem jó stratégia: ami nem tetszik, azokban próbálj meg kompromisszumokat találni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon nyitott vagy az új ismeretek felé. Nyugodtan fejleszd magad, amíg kedved van hozzá, mert ezek később nagy segítségedre lehetnek nem csak a munkádban, hanem az életben is. A kényes ügyekben nem szabad egyedül döntened ebben az időszakban. Igyekezz bevonni másokat is, mert csak így találod meg a helyes utat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nem mennek megfelelően körülötted a dolgok, akkor a kezedbe kell venned az irányítást. Hallgass a megérzéseidre, és ne mások tanácsaira. Jobban ismered magadat bárkinél, és körülötted lévő problémákat is. Lehet picit kevés az önbizalmad, de ez vissza fog lendülni a helyes irányba. Lépésekben haladj, és ne tegyél fel mindent egy lapra.

Halak (február 20. - március 20.)

Mindegy mibe vágsz bele, rágd át magadat rajta alaposan. A gyors döntésekkel most csak hibázni fogsz. Inkább áldozd rá az időt, mint hogy még mélyebb gödörbe kerülj. Jelenleg nem szabad senkivel se veszekedned az apró dolgok miatt. Át tudod látni, ha te hibáztál valamiben, és változtatni is tudsz rajta. Tartsd magadat ehhez!

Borítókép:  CLEMENS BILAN / DDP / ddp images/AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás