promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: minden bosszúságot kordában tudsz tartani a hétvégén
Borítókép:  Alice S. / BSIP / BSIP via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesz olyan csillagjegy, aki nehezebben tud eljutni a pihenésig, de segítünk, hogy minden könnyebben menjen.

Kos (március 21. - április 20.)

Ideje lenne végre elengedned magad. Ha megvan rá a lehetőség, hogy pihenhess, akkor ne a gondok járjanak a fejedben. Esetleg ha dolgod lenne, akkor azon próbálj meg minél gyorsabban és hatékonyabban túljutni. Az lenne a legjobb, ha össze tudnád kötni a kellemeset a hasznossal valahogy. Igyekezz minél több időt ágyban tölteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy családi veszekedés robbanhat ki a hétvégén, amit ügyesen kordában tudsz tartani, ha nem merülsz el benne nagyon. Igyekezz elkerülni a rád irányuló golyókat, és akkor minden rendben lesz. Közben akadni fog egy ember a környezetedben, akivel végre tisztázhatod a valódi problémákat. Figyelj rá jól, mert sok mindenben felnyithatja a szemed.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rossz hangulatodban vagy, de azok a dolgok fel tudnak dobni, amik a szívedhez közel állnak. Szóval az lenne a legjobb, ha a munkád elfelejtenéd, és elmerülnél a kedvenc hobbidban, akár egyedül, akár a családdal közösen. Meg kell tenned mindent, hogy erre a hétvégére megszabadulj a kötelezettségektől.

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold a skorpióban jár, ami egy kicsit felboríthatja a napi menetrendet. A humorod sokat tud segíteni, hogy át tudj vészelni mindent. Most valóban fontos, hogy ne vegyél mindent véresen komolyan. Ha balul sült el valami, hát így történt, majd lesz jobb is. Ne fújd fel, ami bosszant, mert akkor csak még jobban mélypontra kerülsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki egy nehéz beszélgetés várhat rád a hétvégén. Lehet elő kell venned egy dolgot, ami már régóta nyomja a lelked. Mindenképpen szeretnéd kibeszélni magadból, de figyelj oda, hogy ehhez megbízható embert válassz. Ha nem így teszel, akkor nagy káoszt fogsz tudni okozni magad körül, és a problémád is csak elmélyül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Félre kellene dobnod minden problémát. Ha nem kell dolgoznod, akkor végre használd ezt a hétvégét arra, amire való. Pihenj, töltődj fel, a gondokat pedig hagyd az ajtón kívül. Figyelj oda, hogy ne piszkálódj, mert a közeli környezeted is nyugalomra vágyik. Ha van rá lehetőség, akkor próbálj meg kimozdulni a négy fal közül – nagyon jót tehet egy séta is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet nem úgy indul ez a nap, ahogy eltervezted, de ne engedd ki az irányítást a kezeid közül. Kreatív vagy, és bármiben azonnal tudsz lépni. Azért ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez. A felszabadultság sok problémától tud megkímélni. Képes vagy a békülésre, szóval el tudsz simítani egy régóta húzódó vitát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold pont a te jegyedben van, így nagyon energikusnak érezheted magad. Ez azonban vissza is üthet, főleg akkor, ha nem tudod hogy levezetni. Ha otthon kell maradnod, akkor is próbáld meg feltalálni magadat, és ne ugrálj másoknak az idegein. Úgy néz ki most le kell fárasztanod magad, hogy jobban menjen a pihenés.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Anyagilag eléggé lemerítheted a tartalékaidat. Ha nincs más lehetőség, akkor bizony bele kell törődnöd, és spórolásba kezdeni ott, ahol tudsz. Ebben az esetben nem is zavar annyira, hogy otthon kell maradnod, mert legalább nem költesz feleslegesen. Bármi is üti fel a fejét, tartanod kell magadat a terveidhez.

Bak (december 22. - január 20.)

Szívesen kiszakadnál a hétköznapokból, de elég nehezen megy. A rutin tevékenységek uralkodnak, és őrlik fel minden idődet. Ettől függetlenül ha ezeken túl vagy, akkor csinálhatsz valami szokatlant. Ez nagyon is fel tudna dobni. Legyél merész az ötletek terén. Töltődj is fel, mert a jövő héten új kihívások várnak rád.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munka már eléggé az agyadra mehet. Ha több felé próbálsz szakadni, és mindenkinek megfelelni, akkor az nagyon fel fog őrölni. Talán érzed is magadon, hogy türelmetlenebb vagy a kelleténél. Szükséged lenne egy kis változatosságra. Vedd rá a környezetedet, hogy legalább ezt a napot másképpen töltsétek, mint szoktátok.

Halak (február 20. - március 20.)

Mindenki picit feszültebb a környezetedben, ami elég sok vitához vezethet. Igyekezz lehűteni a kedélyeket. Megvannak erre a profi módszereid, csak elő kell merészkedned a csigaházadból. Ha a humorérzéked nem hagy el, akkor máris nyeregben érezheted magadat. Igyekezz megtalálni a nyugalmat az otthonodban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás