promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad utat engedned az elkeseredettségnek
Borítókép:  Gpointstudio / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik csillagjegy sincsen könnyű helyzetben, de nem szabad magadba zuhannod. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelned.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet rögtön kellemetlenségekkel indul a napod, de próbálj meg mindent a saját igényeidhez igazítani. Közben arra is figyelned kell, hogy nehogy valami vitába keveredj a munkahelyeden. Az agyad pörög, és kis túlzással állandóan jó ötleteid születhetnek. Használd ki, és igyekezz a saját malmodra hajtani a vizet.

Bika (április 21. - május 20.)

Egyre csak nő az önbizalmad, és ezt a húzós helyzetek sem tudják aláásni. Pontot is kellene tenned egy ügy végére, amit már régóta halogatsz. Úgy tudod kifejezni a véleményedet, hogy közben nem bántasz meg másokat, szóval ha valakivel rendezni valód van, azt most tedd meg. Az őszinteséged remek fegyver lehet most.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mindenhez képes vagy ideális körülményt teremteni, bármilyen nehézség is álljon előtted. Ha van párod, vele sem ártana leülni megbeszélni néhány kérdést. Feleslegesen aggodalmaskodhatsz dolgokon. A frusztráltság nem fog jót tenni se neked, se a közeli környezetednek. Próbálj kicsit lazábban kezelni mindent.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég ingerlékeny vagy, és nehezen tud kijönni veled a közeli környezeted. Ez a hangulat még a munkahelyeden is megnehezíthet mindent. Empatikus szoktál lenni, de nem figyelsz mások érzéseire. Most tényleg úgy bánthatsz meg embereket, hogy észre sem veszed. Jelenleg nehezebb kiszakadni, de valahogy ki kell majd szellőztetned a fejedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Továbbra is változásokat szeretnél az életedben, de tudod jól, hogy ez nem a megfelelő alkalom, hogy ebbe belekezdj. Ettől függetlenül beavathatod a családodat és a barátaidat a terveidbe, és fejben elkezdhetsz építkezni. Ne ijedj meg, ha nem úgy alakulnak most a dolgok, ahogyan szeretnéd. Jelenleg minden kicsit döcögősebb, de lesz jobb is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A konfliktusok erősen körüllenghetik a mindennapjaidat. Nagyon védelmezed a véleményedet, és a döntéseidet, de gondolkozz el, hogy nem mindenben van igazad. Ha ezt belátod, csak úgy tudsz előrébb haladni. Kompromisszumot kötni nem az erősséged, pedig nagy szükség lenne rá, ahogy arra is, hogy elismerd a hibáidat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A közeljövőben egy nehéz helyzettel kell szembenézned. Fel kell használnod az eddig tapasztalataidat és ismereteidet, csak így tudsz rajta könnyen túllendülni. A higgadtság nagy erényed, szóval nem ártana használnod. A családban kompromisszumok várnak rád, amik lehet nem fognak tetszeni, de kénytelen leszek őket elfogadni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki kínos szituációba keveredhetsz nemsokára. Védelmedbe fogsz venni valakit, akit nem kellene. Csavaros az észjárásod, szóval ne engedd, hogy bármivel befolyásoljanak. Fel kell ismerned okosan az igazságot. Ettől még mások igényeire nem ártana figyelned. Az önzőséged ismét előjöhet, és pont a rossz időben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehéz a helyzet, de mégis úgy néz ki, hogy nemsokára új ajtók nyílhatnak ki előtted. Persze te maradj két lábbal a földön, és koncentrálj a reális esélyekre. Keress támogatókat, és jól gondolj át mindent, ha változtatni szeretnél valamin. Az önbizalmaddal nincs baj, de azért ne bízd el magadat teljesen. A humorérzéked átlendíthet ezen a napon.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé kiszámíthatatlan a hangulatod, amit a közeli környezeted is észrevesz. A munkahelyeden jó lenne, ha tényleg csak a feladataidra koncentrálnál. Akkor tudod jól érezni magad, ha végre azt csinálhatod, amit szeretnél. Igyekezz minél hamarabb hazaérni, és szánj időt a kedvenc hobbidra és a kikapcsolódásra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Túlságosan rá akarod erőltetni az akaratodat másokra, és ez most rossz taktika. Ellenállásba ütközhetsz, és még a közeli emberek is elpártolhatnak mellőled. Ami szúrós vélemény, azt próbáld meg magadban tartani. Az önzőséged erőteljesen megmutatkozhat, amit muszáj leszel kordában tartani. Nyugalomra van szükséged, nem vitákra.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezen tudsz ma egyetérteni az emberekkel, és szívesen bonyolódsz vitákba is. Pedig éppen meg kellene nyugtatnod a környezetedet, és nem ellenkezőleg. Gondolkodj el azon is, hogy lehet valami előhozza nálad az elfojtott problémákat. Igyekezz ezeket megbeszélni a hozzád közelállókkal, és megtalálni a bajok okát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás