promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: bonyodalmak, problémák kerülhetnek elő
Borítókép:  Henn Photography / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenre van megoldás, csak figyelj oda, hogy mit súgnak a csillagok. Lássuk, hogy mire kell felkészülnöd! 

Kos (március 21. - április 20.)

Ügyesen ki kell használnod minden segítséget, amit kaphatsz a munkádban. Az se ijesszen meg, ha esetleg csapatban kell dolgoznod, mert nagyon jól tudsz irányítani mindenkit. A bolygók szerint anyagilag szerencsés időszak várhat rád. Ettől függetlenül nem ártana spórolnod egy kicsit, mert jöhetnek kiadások.

Bika (április 21. - május 20.)

Szeretnéd, ha minden és mindenki hozzád igazodna, de ezért neked is tenned kell. Igyekezz pontos lenni, és jól kommunikálni az emberekkel, főleg azokkal, akik a közeli környezetedben vannak. A munkahelyeden is szeretnél a saját tempódban haladni, és ha ez bejön, akkor tükörsimán haladhat minden előre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon jól működnek a kreatív energiáid, amiket ki is kell használnod. A munkahelyeden könnyedén tudod megoldani a problémákat, amire a főnökeid is felfigyelhetnek. Ha te vagy a saját főnököd, akkor remekül tudsz jelenleg építkezni. Ne hagyd magadat semmiben a háttérbe szorítani, és ragaszkodj az elképzeléseidhez.

Rák (június 22. - július 22.)

A közeljövőben olyan dolgokkal szembesülhetsz, amiket nem tudsz igazán jól kezelni. Ilyenkor egyáltalán nem baj, ha a barátaid, vagy a családtagjaid segítségét kéred. A munkahelyeden azonban vigyázz, mert páran ellened lehetnek. Lelki kérdésekben ne nyílj meg túlságosan, mert később visszaüthetnek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Váratlan események kavarhatnak bele a hetedbe, de nem szabad, hogy bármi miatt megtorpanj. Ha jól indult minden, akkor igyekezz tartani a lépést, és ne veszítsd el a lendületedet. Most kicsit önzőnek kell lenned. Lehet a segítségedet kérhetik valamiben, de ha úgy érzed a saját előrehaladásodat veszélyezteti, akkor inkább mondj nemet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Néhány dolgot lehet a szőnyeg alá söpörtél, ami egy nagyon rossz megoldás. Nem szokott ez rád jellemző lenni, de a kényelmességeddel magad alatt vághatod a fát. Minden problémára igyekezz minél hamarabb megtalálni a megoldást, különben feltorlódhatnak. Legyél mindenben megfontolt és kicsit az agresszív.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég csábító ajánlatokat kaphatsz, amivel meg tudsz kerülni néhány gondot. Erősen mérlegelned kell, hogy valóban ez a megoldás kulcsa. A kiskapuk olykor jók, de nem mindig lehet őket úgy kihasználni, hogy ne veszíts mellette el valamit. A könnyebb út néha a veszélyesebb út is – ezt gondold át magadban.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Valami pletyka röppenhet fel a hátad mögött, amivel nem igazán kellene foglalkoznod. Most alapból hanyagolnod kellene mások véleményét. A közeli környezetedben sem az építő kritikákkal vannak elfoglalva az emberek. Te se keresd másokban a hibát, hanem lendületesen haladj előre a saját dolgaiddal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók remekül állnak a nyilas számára, szóval igyekezz élni minden lehetőséggel, ami esetleg eléd gördül. Kerüld azokat az embereket, akik lehúzhatnak a mélybe, vagy zsákutcába vezethetnek. Most jó érzéked is van ahhoz, hogy kiszúrd kik ezek. Persze ha valaki a segítséged kéri, arra lehet nem kellene nemet mondanod, mert kamatostul visszakaphatod.

Bak (december 22. - január 20.)

Érdekes titkok kerülhetnek elő a közeli környezetedben, amik lehet megváltoztathatnak néhány dolgot. Rajtad is múlik, hogy megfelelően kezeld-e a helyzetet – pletykálkodnod mindenesetre nem szabad. Sok bonyodalom érhet, ha olyan személyekhez jut az információ, ahova nem kellene. Hallgass mindenben a belső megérzéseidre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szerencsés helyzetben vagy, mert hamarosan a lehetőségek tárháza fog kinyílni előtted. Megfontoltan kell választanod, hogy merre haladsz tovább, mert nagyban befolyásolhatja az egész a jövődet. Végre sok energiát érzel magadban, főleg akkor, ha egyre több gondot fogsz tudni magad mögött hagyni. Vedd elő az igazi arcod, csak ügyesen!

Halak (február 20. - március 20.)

Óvatosabbnak kell lenned, mert könnyen konfliktusokba bonyolódhatsz. Jelenleg hajlamos vagy elfojtani az indulataidat, amik később úgy törhetnek elő, mintha egy hatalmas gát szakadna át. Ha bosszankodni szeretnél egy kisebb hiba miatt, hát add ki magadból, de ne raktározz el semmit. Ez most jelenleg nagyon rossz megoldás lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás