promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vár rád valami váratlan a hét utolsó napján?
Borítókép:  Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek már nem árt előre gondolkodnia a jövő hétre. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók kellő támogatást tudnak adni, hogy belevágj a nagy tervekbe. Szóval már pöröghet az agyad kicsit a jövő heten, hogy mit hogyan szeretnél. Ez azért is lenne jó, mert tartózkodnod kell a kapkodástól. Ezért is megfelelő lépés, ha kigondolod előre a dolgokat. A változásokat apránként kell bevezetetned.

Bika (április 21. - május 20.)

Remélhetőleg rendet tudtál tenni magad körül, mert a káoszos környezet nem tud megfelelően kikapcsolni. Szeretnél jobb pénzügyi helyzetet, és ezen sokat jár az agyad. Közben azért vigyázz, mert tudnod kell, hogy mennyit tudsz vállalni. Ha túl sok mellékest vállalsz be, akkor könnyen elsüllyedhetsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg nem dolgoztál mások helyett ezen a hétvégén, mert nagyon is kinézhető belőled. Ha nem adsz teret a pihenésnek, akkor egy idő után be fogsz sokallni, még akkor is, ha imádod a munkádat. Közben jobban ki kell állnod a saját igazadért. Küzdj meg mindenért, amit eddig megszereztél – ebben a tekintély is benne van.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha eddig rohanásból állt a hétvégéd, akkor itt az ideje picit lassítani a tempón. Előfordulhat, hogy mások sem hagynak pihenni. Velük tisztázni kellene a dolgot, hogy te is csak emberből vagy, és szükséged van némi szabadidőre, kikapcsolódásra. Közben a közeljövőben egy barát eléggé becsaphat, jobb, ha odafigyelsz, és gyanakvóbb vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remélhetőleg nyugalmat tudtál teremteni magad körül ezen a hétvégén. Néha ehhez nem kell kikelned magadból, hanem szimplán csak hallgatni. Hidd el, olykor jobb az okos enged, szamár szenved filozófiát alkalmazni. Hagyd, hogy a másik fel elfortyogjon magának, te meg csak foglalkozz szimplán magaddal.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha úgy érezd előjöttek a párkapcsolati problémák az életedben, akkor nem kellene elmenekülnöd előle, főleg nem másnak kibeszélni. A partnered, és te tudod, hogy mi bánt legbelül. Ha nem kommunikálsz, akkor ne várj előrelépést. Viszont ha szingli vagy, akkor még odébb van a nagy találkozás az igazival – legyél türelmes.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy nagy séta igazán jót tehet neked a mai napon. Ki kellene tisztítanod a fejed, ami tele van felesleges gondolatokkal. Úgy kellene nyitnod a jövő hetet, hogy a negatív dolgokat elűzöd magad körül. Az estét mindenképpen a kedvenc hobbiddal kellene töltened, és felszabadulni végre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jövő hát elejét a kapcsolataid építésére kellene szánnod. Bár nehéz ebben az időben megfelelő társadalmi eseményt találni, de azért igyekezz mozgolódni, mert valakinek nagyon is felkeltheted az érdeklődését. Közben a te véleményed is egyre erősebben számítani fog a környeztedben. Igyekezz megtartani a határozottságodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma többet beszélhetsz a kelleténél, de ami nagyobb probléma, hogy egyáltalán nem gondolod végig, amit mondasz. Könnyen kihozhatsz néhány embert a béketűréséből, szóval csak óvatosan. Számolj el tízig, főleg ha kritikát szeretnél megfogalmazni. A hét elején is figyelj oda, mert könnyen a terveiddel és a teteiddel ellentétes információkat közölhetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Tele vagy energiával hála égnek, de távol kellene maradnod a munkádtól. Lehet szeretsz előre dolgozni, de ha meg a jövő héten egy nagyobb kihívás kerül eléd, akkor nem lesz benned elég motiváció. Közben a családdal sem ártana többet kommunikálnod. Néhány vitát pont te tudnál könnyedén elsimítani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók rengeteg kreatív energiával töltenek fel, amik kár lenne veszni hagyni. Az életkedved és kezd visszajönni, ami hatással lesz az alkotási vágyadra. Mindegy milyen területen munkálkodsz, a maximumot fogod tudni kihozni magadból. Nem is ártana picit felpörgetned a jövő heted elejét.

Halak (február 20. - március 20.)

Bármi is történik, ma semmiképpen se ragadj le egyetlen dolog mellett. Több problémát tudsz megoldani egyedül, mint azt hinnéd, és a bolygók ebben nagy segítségedre lesznek. Ez a nap a sikerélmények miatt is pozitív energiákkal tölthet fel. A jövő hetet energikusan fogod tudni kezdeni, de azért pihenj le időben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás