promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hajtsd túl magad a hétvége előtt
Borítókép:  Mint Images / Mint Images via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha kihívás is vár a csillagjegyedre, próbáld meg higgadtan megoldani. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé gyanakvó lehetsz, és megkérdőjelezhetsz mindent, amit mások mondanak neked. Ne keress ellenségeket, inkább igyekezz szövetségesekre bukkanni, akik előrevihetik a napodat. A problémákat minél hamarabb le kellene tudnod. Ebben sokan lehetnek a segítségedre, de csak akkor, ha nem mindenben és mindenkiben a hibát keresed.

Bika (április 21. - május 20.)

Olyan információk juthatnak a birtokodba, amik nem igazán tartoznak rád. Jól meg kell fontolnod, hogy mihez kezdesz velük. A legokosabb az, hogy ha elzárod magadban. Ne élj vissza semmivel, és ne pletykálkodj. Egyre kiegyensúlyozottabban működik a környezeted, és te is igazodsz mindenhez, nem kellene ezt elrontani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki, hogy nehéz döntések fognak előtted állni. Jól át kell gondolnod egy barátságot, ami több, mint valószínű, hogy hazugságokon alapszik. Nem igazán tudod jól megfontolni, ki a barát, és ki az ellenség jelenleg. Előfordulhat, hogy páran csak ki akarnak használni. Ezeket az embereket a legjobb minél előbb magad mögött hagyni.

Rák (június 22. - július 22.)

Alaposan felpöröghetnek az események körülötted. Sűrű programra kell számítanod a mai napon, de jól fogod magadat érezni. Most még díjazod is, ha élet van körülötted. Este nem ártana kimozdulnod a barátaiddal egy rövid időre, mert üdítő társaságot jelenthetnek. Igyekezz megfelelően gazdálkodni az időddel, és ne szalassz el semmit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma igazán elemedben érezheted magadat. A munkádban sok lehet az újdonság, és a kihívás, de ha pont üres járat van, te akkor is fel tudod dobni magadat valamivel. Igyekezz kihasználni a jó szériádat, mert elég sok hátrányt az előnyödre tudsz fordítani. A kihívásokat is inkább erőpróbának fogod fel, mint nehézségnek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most megtalálhatod a szerencsédet, de ha egy jó széria is következik, azért ne bízd el magad. Most nagy szükség lehet a tehetségedre. Jól gondold át, hogy miben akarod hasznosítani magadat. Közben vigyázz, mert elég érzékeny hangulatodban vagy. Sok mindent magadra vehetsz, pedig a környezeted nem akar bántani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Figyelj oda, mert jelenleg nem szabad túlságosan szókimondónak lenned. Olyan lavinákat indíthatsz el ezzel, amik elég nagy káoszt okozhatnak körülötted. Bármi is a véleményed, próbáld meg magadban tartani. Valaki közben elég nagy vonzalmat kezd érezni irántad. Ha szingli vagy, ideje rájönni merről fúj a szél.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha van valami elmaradásod, akkor igyekezz hamar behozni, mert a fejedre nőhetnek a dolgok. Még a kiskapukat is használhatod, de csak okosan. Közben jól nézz szét a közeli környezetedben, mert valaki füllenthet neked valamiről. Előfordulhat, hogy nem nagy dolog, de a bolygók szerint akár azzá is válhat. Ne gyanakodj túlságosan, de legyél óvatos.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Továbbra is a háttérben kellene maradnod. Ha túl gyorsan játszod ki az ütőkártyáidat, akkor könnyen sarokba tud mindenki szorítani. Mindenben a győzelemre törekedj, még az apróbb dolgokban is, így tudsz igazi nyugalmat varázsolni később magad köré. Ha gyors döntésekre akarnak kényszeríteni, akkor azt abszolút ne engedd.

Bak (december 22. - január 20.)

Ideje lenne picit változtatni a dolgokon. Túl sokat foglalkoztál magaddal mostanában, pedig ideje lenne másokat is meghallhatnod. Persze szükséged van a kikapcsolódásra, de abban se az önzést nézd, hanem mások érdekeit is. A csökönyösség problémákat okozhat, pedig elszánt vagy a terveiddel kapcsolatban.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kényes kérdésekben a kezedbe kell venned az irányítást. Most még azokat is a háttérbe tudod szorítani, akiknek a szakértelme nagyobb a tiédnél. Gyorsan vág az eszed és éles meglátásaid vannak. Humorosan és kedvesen tálalj mindent, ne erőszakosan. Sok a teendőd, de végre örömödet tudod lelni mindenben. Semmilyen erőfeszítésed nem fog jutalom nélkül maradni.

Halak (február 20. - március 20.)

Teret kellene engedned a spontán énednek, és akkor remekül telhet el ez a nap. Ha görcsösen kezdesz bele a problémák megoldásába, akkor sosem fogsz a végére jutni semminek. Közben arra is figyelned kell, hogy ne akarj mindennel egyszerre végezni. Ha hibát vétesz, akkor borulhat a kártyavár, amit eddig felépítettél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás