promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: minden probléma kiküszöbölhető lesz
Borítókép:  Ghislain & Marie David de Lossy / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs olyan gond, amit ne lehetne megoldani. Mutatjuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Van egy kis bajod a határidőkkel, szóval nem ártana jobban odafigyelned. Azt is mérlegelned kellene, hogy szerinted ki, vagy mi az, ami hátráltat. Ki kell zárnod mindenképpen, különben el fogsz merülni teljesen. Este nem ártana egy kis pihenőt tartanod. Az otthoni kikapcsolódás igazán fel tud tölteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég feszült lehetsz mostanában, és oda kellene figyelned, hogy ezt nem a családodon, vagy a barátaidon vezesd le. Figyelj oda picit jobban, hogy mit és hogyan mondasz, különben sértődés lesz a vége. Rosszul tudod fogadni a tanácsokat, és mások segítségét. Rendben, hogy most ilyen vagy, de ne akard ezt megszokni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az álmodozás erőteljesen befolyásolhat a következő napokban. Lehet felbukkanhat majd egy új cél, amit mindenképpen szeretnél elérni. A barátaid segíthetnek igazán, hogy meg tudd tenni az első lépéseket. Közben azért ne feledkezz meg a hétköznapokról. Mindennel legyél kész, mielőtt mást kezdesz el építeni magadban.

Rák (június 22. - július 22.)

Vág az agyad, mint a borotva, de a környezeted néha alig tud követni. Ha muszáj, akkor mindenképpen le kell lassítanod. Szívesen fecsegsz és beszélsz, de azért figyelj oda, hogy ezzel ne menj másoknak az idegeire. A bolygók átmenetei feszültséget jeleznek, de minden vitába türelemmel kezdj bele.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most végre nyugodt napok várnak rád, de ez a körülötted lévő változásoknak is köszönhető. Igyekezz ezeket jól kihasználni. A munkahelyeden minden rendben megy, és sok dologban akár még előre is dolgozhatsz. Élvezd ki, hogy kevesebb a feszültség körülötted. Készülj, mert hamarosan kemény feladat vár rád, ami igénybe fog venni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje lenne picit magaddal foglalkoznod. Nem is számíthatsz semmi jóra, ha valaki miatt kezességet vállalsz, szóval ezt mindenképpen kerüld el. A hangulatváltozásod még meg lehet. Erősen fel tud menni benned a pumpa, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezed. Kicsivel türelmesebbnek kell lenned magaddal, és a környezeteddel is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy érzed a családodban mindenki saját magával van elfoglalva. Ha önzőséget tapasztalsz, akkor legyél te is az. Nincsen kőbe vésve, hogy neked kell magadra vállalnod minden terhet. Segíts annak, aki bajban van, de azért ne ess túlzásokba. Ha magadra koncentrálsz most, akkor az meg fogja hálálni magát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jobb lesz nyitva tartanod a szemed, mert hamarosan kaphatsz egy jelet az élettől. Ha ügyesen összerakod, akkor meg fogsz tudni előzni egy elég nagy kalamajkát. Figyelj az apró részletekre, mert olykor azokban van a lényeg. Amúgy is erős benne az ösztönösség, szóval használd ezt ki. Szívügyekben is legyél merészebb.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon jól működnek ma a megérzéseid, szóval nyugodtam hallgass rájuk. A munkahelyeden vitás ügybe keveredhetsz, ha valakinél túlveszíted a húrt. Ha nem vagy vezető pozícióban, akkor okosabb lenne meghúznod magad. Túlórákat ne nagyon vállalj be mostanság, mert túlságosan ki fogsz merülni. Közben ne gondolj túl semmilyen helyzetet.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy szükséged lesz arra, hogy két lábbal a földön maradj. Az érzelmeid erősen elhomályosíthatják a kitűzött céljaidat. Tölts több időt a gondolataiddal, mérj fel helyzeteket. Ez elég sok mindent megoldhat, majd meglátod. Tiszta fejjel már nem úgy fogod látni, hogy a konfliktusok, amik körülvesznek megoldhatatlanok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég jó ötleteid támadhatnak a héten, és a kreativitásod valóban a csúcson lesz. Ezt kihasználva elég sok problémát meg fogsz tudni oldani, még olyanokat is, amikbe eddig beletört a bicskád. Legyél lelkes, valamint precíz, és akkor megállíthatatlan leszel. Ne félj új dolgokba kezdeni, sőt, most igazán szükséged is lenne erre.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon oda kellene figyelned a pénzügyeidre. Váratlan kiadások üthetik fel a fejüket, szóval nem ártana spórolnod kicsit. Az még kicsit odébb van, hogy javuló tendenciát mutass ebben. Több időt kellene szánnod a meghitt együttlétekre. A rohanás elég feszültté tud tenni. Minden problémát meg lehet beszélni, csak adj rá lehetőséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás