promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbálj meg nyugalmat teremteni magad körül
Borítókép:  Lilian Cazabet / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fontos lenne, hogy minden csillagjegynél nyugalomban teljen ez a nap. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma kielégítő lehet a hangulatod, és az otthoni dolgok is jól haladhatnak. Ha a szüleiddel találkozol, akkor nem árt velük egy mély beszélgetést tenned, mert sok mindenre rávilágíthatnak. Tényleg meghitt napot tölthetsz családi körben. Az estére érdemes elővenned a kedvenc hobbidat, mert el tudja terelni mindenről a gondolataidat.

Bika (április 21. - május 20.)

Magánéleti problémáid adódhatnak, de ezeket könnyedén meg tudod oldani, ha picit engedsz mindenkinek. A kompromisszumok nem fognak csak úgy jönni, lehet neked kell majd felajánlanod őket. A közeljövőben egy olyan ember fog bekerülni az életedbe, akiben maximálisan megbízhatsz. Igyekezz ezt jól hasznosítani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehezen tudsz elszakadni a problémáktól, pedig a mai napot a pihenésre kellene szánnod. Lehet már szívesen terveznél előre a jövő hétre, de olykor nem ártana kikapcsolnod az agyad. Ha túlpörgeted, ismét előjöhet az a stresszhalmaz, amit szeretnél elkerülni. Új fellángolás ólálkodik körülötted, de semmi ilyesmibe ne ugorj fejest azonnal.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég éles vitába bonyolódhatsz egy közeli hozzátartozóval, akinek mindig nagy a hangja. Könnyedén le tudod fegyverezni, ha nem mutatod ki a bizonytalanságodat. Ez az összetűzés arra is késztethet, hogy átgondold a saját elveidet. Vedd elő a határozott oldaladat, ami eléggé visszaszorult az utóbbi időben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Könnyedén találhatsz új barátokra az elkövetkező időben. Vonz az új kezdet, amit ki is szeretnél használni. Egyedülálló érzéked van a romantikus kalandokhoz, áthághatod a szabályokat, és járatlan ösvényre tévedhetsz. Azaz igazság, ha ebbe belevágsz, akkor nagyon fogod élvezni. Estére dobj félre mindent, és pihenj egy nagyot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy ismerősöd ma igen nagy hatással lehet rád. Ha a szabadidőd engedi, ne fuss el, hanem beszélgessetek egy nagyot. Sok problémára találhatsz megoldást a fejedben. Nem igazán szeretsz kockázatot vállalni, de érzed magadban, hogy így kilábalhatsz a bajból. Nyomasztó tehertől szabadulhatsz meg a jövő héten.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mindennapi rutin eléggé az idegeidre mehet, és kifejezetten vágysz a változatosságra. Próbálj meg jó sokat kommunikálni a környezeteddel. Ettől feldobódhatsz és jó tanácsokat is kaphatsz a jövőre nézve. Ha szingli vagy, akkor egy barátság szerelemmé alakulhat a közeljövőben. A kezedben lesz a döntés, hogy szeretnél-e többet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma az lenne a legjobb, ha kritikusan szemlélnéd az eseményeket. A közeli környezeted nem mindig szereti ezt az oldaladat, de neked most ez a legjobb. Ne engedd belevonni magadat olyan dolgokba, amikhez egyáltalán nincsen kedved. A bolygók merészéggel töltenek fel, amit nyugodtan használj, este pedig pihenj nagyot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem árt óvatosnak lenned, mert könnyedén kirobbanthatsz néhány konfliktust a heves természeteddel. Pedig a súrlódásokat és a félreértéseket is el tudod kerülni, ha visszafogod magadat. Nem érdemes, hogy kilibbenj a lelki nyugalmadból, mert pont, hogy szükséged lenne erre. Ne legyél mindig megértő, vállald fel a negatív érzelmeket is.

Bak (december 22. - január 20.)

Jó eséllyel pontot tudsz tenni valami családi probléma végére. Nem szeretsz közvetítő lenni, pedig jelenleg remekül menne neked ez a szerep. Ha nem is tudsz mindent megoldani száz százalékosan, a környezeted elég sok mindent megért, és átlát. Este nyugodtan lehetsz picit önző, és csak azzal foglalkozz, ami téged kapcsol ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok mindenben tovább szeretnél lépni az életben, és ezek a gondolatok egyre erősebbek lesznek. Úgy néz ki muszáj leszel kockáztatni, különben távolodni fogsz ezektől a céloktól. Jövő héten olyan kihívás vár rád, amikor is szükséged lesz a vakmerőségedre. Nem mersz mindent maradéktalanul bevállalni, pedig lehet, hogy kellene.

Halak (február 20. - március 20.)

Ez a nap alkalmas lehet arra, hogy átgondold a céljaidat. Elég sok mindent akarsz egyszerre, és a sok út egyre ziláltabbá fog tenni. Főleg a lelkedet tudja megtépázni ez az egész. Egy dologhoz kellene ragaszkodnod, és azt következetesen végig vinni. Egy barát, vagy közeli családtag segíthet abban, hogy merre kellene haladnod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás