promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: őrizd meg a lendületed a hétvége elején
Borítókép:  Ghislain & Marie David de Lossy / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegynek szüksége lenne a pihenésre, de nem árt letudni előtte a problémákat. Mutatjuk mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold továbbra is a rák jegyében van, ami nagyon erős kisugárzást tud adni neked. Kedves szavakkal bárkinél bármit el tudsz érni, amit szeretnél. Ez az ellenkező nemre lehet igazán nagy hatással. A csillagok szerint a családi életedben lehet némi változás. A közeljövőben érdekes híreket kaphatsz az egyik rokonodtól.

Bika (április 21. - május 20.)

A hétvégéd elejét behálózhatják a pletykák. Ezekkel nem igazán törődsz, pedig lehet, hogy kellene. Ha résen vagy, és kiszúrsz valami fontosat, akkor azzal elkerülhetsz egy meredek konfliktust a közeljövőben. Próbálj meg minél többet pihenni a hétvégén, mert a lemerülésed az immunrendszeredet is megbolygathatja.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vissza kell szorítanod a keserű énedet, és pozitívan hozzáállnod minden egyes változáshoz. Ezen a hétvégén igazán pezsgő lehet a társasági életed, szóval nem árt ezt kihasználnod. Lehet egy beszélgetés alkalmával néhány megoldatlan problémára is választ kaphatsz. A Vénusz különleges vonzerővel tud felruházni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ezen a hétvégén előtérbe kerül a nyitottságod, és szívesen barátkozol másokkal. Még azokkal is jól ki tudsz jönni, akiket amúgy nem szívlelsz. Lehet esélyed is lenne valakivel elásni a csatabárdot. Persze ügyelj arra, hogy ne csak az emberi kapcsolataid kössék le a figyelmed. Minden apróságra figyelned kellene.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha van partnered, akkor a hétvégét neki kellene szentelned. A Vénusz izgalmas hétvégét ígér számotokra és igen mély beszélgetésekben lehet részetek. Viszont ha szingli vagy, akkor nem a párkereséssel kellene töltened az időt, mert arra vajmi kevés az esély. A merész terveidet kellene felfejlesztened.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Maradt még elintéznivalód a hétvége elején? A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy mindent hamar le kell tudnod, mert később több akadállyal kell számolnod. Nem éri meg semmibe belebonyolódni. Ha kikapcsolódásra vágysz, akkor nyitottnak kell lenned minden újdonságra, mert akkor nagyon érdekes élményben lehet részed.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad túl sok mindent akarnod egyszerre. Túlságosan szerteágazódik a figyelmed, az energiáid, és lehet pont a legfontosabb dolgokról fogsz lemaradni. Figyelj oda, mert nagyon bánni fogod. Nagy a csábítás mindenfelől, de mérlegelned kell mik a legfontosabbak ezen a hétvégén. A barátaidat semmiképpen ne hagyd cserben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold a rák jegyében eléggé bonyolulttá tehet mindent a számodra. A legjobb ötleteid futhatnak zátonyra, ha túlságosan rá akarod erőltetni másokra az akaratodat. Rendkívüli élményekben lehet részed, főleg a szerelemmel kapcsolatban. Ez szingliként is előjöhet egy váratlan partner személyében. Az a legjobb, ha nyitott vagy mindenre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha egyedülálló vagy, akkor ezen a hétvégén megéri ismerkedned. Vedd elő a határozott, de mégis finom oldaladat, és akkor bárkit le tudsz venni a lábáról. Bizonyos problémákat nem éri meg elővenned most. Egy szimpla megbeszélés alkalmával is indulatosan reagálhatsz. Próbálj meg inkább kikapcsolódni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon jól tud indulni a hétvégéd, ha nem foglalkozol vagy ragadsz le a kisebb problémáknál. Közben megtapasztalhatod mennyire becsül és szeret a közeli környezeted. Ez végre elégedettséggel tölt el, mert volt szeretethiányod bőven az utóbbi időben. A flörtökkel vigyázz, mert roppant rossz partnereket foghatsz ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók azt jelzik, hogy valaki titokban szerelmes beléd, de azt sem árt átgondolnod, hogy esetleg neked vannak-e megvallatlan érzéseid. Nehezen tudsz kiigazodni ezen, mert túlságosan a munkádra, a karrieredre koncentrálsz. Egy kibontakozó románc nem felborítaná az életed, csak újabb inspirációkat adna. Engedj végre az érzéseidnek.

Halak (február 20. - március 20.)

Legyél óvatos, mert egy közeli ismerősöd pletykásabb, mint gondolnád, és sok mindent kifecseghet. Válogasd meg jobban, hogy kit avatsz a bizalmadba. Ha van párod, vele sem ártana tisztázni néhány dolgot. Viszont ha szingli vagy, akkor feltámadhat a hódító kedved ezen a hétvégén. Tudod, hogy ehhez nem feltétlenül kell kimozdulnod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás