promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: beindul végre a heted, vagy még van mit helyretenni?
Borítókép:  Sam Edwards / Caia image / SCIENCE P / NEW / Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagjegyed szétszórtabb a kelleténél, vagy közeledik valami, amitől óvakodnod kell? Mutatjuk mire számíts!

Kos (március 21. - április 20.)

Valami olyan változás van a levegőben, ami az otthonoddal kapcsolatos. Lehet elromlik valami, de előfordulhat, hogy néhány dolog felújításra várna, mielőtt végképp tönkremegy. Jól át kell gondolnod, mert ha káosz van az környezetedben, akkor te sem fogod jól érezni magadat benne. Ha lehet, inkább előzd meg a problémákat.

Bika (április 21. - május 20.)

A dolgok az elképzeléseid szerint fognak alakulni, de kiemelkedő sikereket még nem fogsz tudni elérni. Most mindenképpen szükséged lesz a türelmedre. Ha túl gyorsan akarsz mindent, akkor csak káoszt fogsz teremteni, és összekavarodik minden. Maradjunk annyiban, hogy türelmetlenül, csak a sikert hajszolva több kárt okozhatsz, mint hasznot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem vagy kibékülve önmagaddal, és a környezeteddel sem az utóbbi időben. Remélhetőleg visszafogtad magad, és elkerülted a nagyobb vitákat. Most is majd egy kellemetlen este állhat előtted. Próbálj meg inkább magaddal foglalkozni, feltöltődni. Napközben sem alakulnak jól a dolgok, de ha koncentrált vagy, akkor kézben tudsz tartani mindent.

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold már a halak jegyében jár, ami rád is pozitív hatással van. Úgy néz ki majd egy olyan kihívás kerül eléd, ami nagyon kedvedre való lesz. Ha sikeresen túljutsz rajta, akkor nagyon meg fogja tudni dobni az önbizalmadat. Rendesen igénybe lesz véve a kreativitásod az utóbbi időben, és próbálj is meg mindent kiadni magadból.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Éppen itt lenne ideje lassítanod picit. Ha a szokásodhoz híven túlteljesíted magad, akkor hamar le fogod meríteni az energiakészleteidet, és kész a káosz. Éppen itt lenne az ideje változtatni ezen. Jobban át kellene gondolni mit akarsz elérni, és a felesleges dolgokat a háttérbe szorítani. Ugyanez vonatkozik az emberekre is: akik lehúznak, azokat ignoráld.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold a halakban kóborol, a Nap azonban a te jegyedben van. Ez jó hatással lehet az anyagiakra, de a munkáddal kapcsolatban is kedvező fordulatot hozhat. Ha épp álláskeresésben vagy, rátalálhatsz a tökéletesre. Azonban vigyázz, ne engedd el magad, most mindenért keményen meg kell dolgoznod. Ennek hamarosan learathatod a gyümölcsét.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szűzhöz hasonlóan nálad is kedvező hatások vannak, ha a hivatásodról van szó, és a bolygók az álláskeresést is segíthetik. Remekül tudsz koncentrálni valamint teljesíteni. Sok olyan dologban felnyílhat a szemed, amik mellett az utóbbi időben elsiklottál. Van azonban egy veszélyzónád, az pedig a közlekedés. Legyél nagyon óvatos, ha volán mögé ülsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon igyekszel, és ezt a környezeted is díjazza. Ha minden úgy történik, ahogy azt eltervezted, azt csak magadnak köszönheted, szóval legyél erre büszke. Feltöltődve a maximumot tudod kihozni magadból. Minden helyzetben megtalálod a megoldást, akár mások helyett is. Olykor hétköznap se felejtsd el megajándékozni magadat egy kis szabadidővel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehéz szétszakadnod, mert úgy érzed, most sok mindenkinek szüksége lenne rád, és hol van még az, amikor magadra tudsz időt áldozni. Meg kell találnod az egyensúlyt a munkád, a barátaid, és a családod között. Minden életterületen gyors döntéseket kell hoznod, ez az, ami előre vihet. Lehet ezt nehéz kivitelezni, de bele tudsz rázódni.

Bak (december 22. - január 20.)

A vegyes hatások fognak uralkodni körülötted, így a hét közepéig kicsit furán is nézhetsz az életre. Lehet jön egy probléma, ami miatt teljesen kiakadsz, majd egy jó dolog, ami helyrebillenti az lelki egyensúlyodat. Vannak ilyen napok, de megoldást fogsz tudni találni mindenre. Az az igazán célravezető, ha sodródsz az árral.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A közeljövőben a magánéleted fog a fókuszba kerülni. Bár jelenleg minden jól alakul körülötted, azonban újabb és újabb váratlan helyzetekkel kell majd megbirkóznod. Nem lenne jó, ha idegeskednél, inkább élvezd az izgalmas fordulatokat. Meglepően jól tudod megoldani ezeket a kihívásokat, amik a végén még fel is fognak tölteni.

Halak (február 20. - március 20.)

A Hold a te jegyedben van, ami eléggé érzelmessé tud tenni. Mindent lelki oldalról közelítesz meg, ami fel is erősödik nálad. Legszívesebben minden emberek próbálnál segíteni, aki érzelmi hullámvölgyben van, pedig először neked kellene megnyugodnod. Ne vedd magadra senki viselkedését, te pedig próbáld az előnyödre fordítani a melankóliádat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás