promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: tartogat meglepetéseket a hét utolsó napja?
Borítókép:  Celeste Martearena / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reméljük sikerül feltöltődnöd, mert lehet sok kihívásban lesz része a csillagjegyednek a jövő héten.

Kos (március 21. - április 20.)

Végig kellene gondolnod ezt a hetet, és tanulnod a korábbi hibáidból. Ha nem így teszel, akkor néhány erőfeszítésed teljesen hiábavaló lesz, és csak pazarolni fogod ugyanúgy az energiáidat, hogy elérd a célokat. Jobban ki kellene nyitnod a szemedet, és egy problémát minden oldalról megvizsgálni, így tudod teljesen kigyomlálni az életedből.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznod a közeljövőben. A jövő héten fokozottan figyelj oda erre. Olyankor is tervezz meg mindent előre, ha nagyon biztos vagy a dolgodban. Lehet nem ártana jegyzeteket is csinálnod, mert elég szétszórt lehetsz majd. Fontos, hogy olyanokba ne kezdj bele, amit biztosan nem tudsz elérni jelenleg, mert csak a kedvedet fogják szegni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előfordulhat, hogy úgy látod, a karriered, vagy éppen a szerelmi életed nem igazán akar kedvező fordulatot venni a következő napokban. Sőt, kicsit fásultnak is fogod érezni magad. A rád jellemző magabiztosság semmi perc alatt tud eltűnni, persze csak ha engedsz neki. Próbáld meg kihasználni a nyugodtabb időszakot és olyan elfoglaltságokkal visszalendülni, amikre alapból nincsen időd.

Rák (június 22. - július 22.)

Jelenleg az tud igazán kikapcsolni, ha szabadon tudod engedni a szenvedélyedet. Pontosan ezért ne hagyd, hogy bármi visszatartson ebben. A bolygók jelenleg pont úgy állnak, hogy valaki viszonozni tudja az érzelmeidet. Ha van kiszemelted, lehet érdemes lenne megpróbálni vele. Ne legyél távolságtartó, és igyekezz picit spontán lenni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az, hogy időnként az emberen úrrá lesz a félelem és a szorongás, egy teljesen normális dolog. Viszont nem szabad a jövő miatt rettegned, hanem ideje mindent tisztábban látnod. Új hét, és lassan új hónap is kezdődik. Törekedj a változásra, és mutasd meg a környezetednek, hogy rajtad nem foghat ki semmi innentől.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jövő heted jól indulhat, azonban pont ezért kicsit túl lazára fogod venni a figurát. Nem árt majd jobban odafigyelned a feladataidra. Inkább duplán ellenőrizz le mindent, mert a hibáid nagy galibákat okozhatnak körülötted. Akkor főleg, ha roppant felelősségteljes munkát végzel. Ha most el akarod engedni valamelyik rossz szokásodat, akkor a bolygók segíthetnek egy kis akaraterővel.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit nosztalgikus hangulatba tudsz kerülni ezen a napon. Azonban vigyázz, ha múltbéli dolgokon merengsz el, akkor nehogy felszakíts közben valamilyen sebet. Ne feledd, hogy a jelent kell a saját tetszésed szerint formálnod. A jövő heted jól indulhat, de ehhez szükséges, hogy ma igazán kipihend magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elsősorban a keserédes hangulatod kellene helyreraknod. Ha boldog vagy, akkor nincs problémád a kihívásokkal, viszont ha szomorú, akkor csak még mélyebbre kerülhetsz. Fontos lenne ha ezen a napon is megpróbálnál feltöltődni. Ma is nyugodtan találkozhatsz azokkal a barátaiddal, akik jó kedvre tudnak deríteni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lassan észre fogod tudni venni az élet pozitív oldalát is. Olyan periódus jön, amikor lassan, de biztosan eltűnik a zűrzavar az életedből. Használd ki minél jobban ezt a helyzetet, de azért tudd, hogy a valódi boldogság eléréséhez neked is tenned kell majd. A bolygók szerint minden erőfeszítésedet sikert fogja koronázni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad, hogy magadban tartsd a problémákat, inkább minél hamarabb ki kellene adnod magadból. Egy jó baráti beszélgetés könnyíthet a lelkeden. Kedvezően állnak a bolygók a számodra, így a karrier és a magánélet terén is előre tudsz lépni. Ezeket tartogasd a jövő hétre, ma nyugodtan töltsd semmittevéssel a napodat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne próbáld meg úgy kezelni az embereket, mintha kevesebbek lennének nálad. Előjöhet belőled ez a hangulat, ami konfliktusokat generálhat. Mindenképpen vissza kell fognod magad a következő napokban. A boldogság úton van, és jó híreket fogsz kapni, amik szépen lassan visszaadják majd az életkedved. Közben persze állj két lábbal a földön.

Halak (február 20. - március 20.)

Ideje lenne határokat szabadnod az emberi kapcsolataidban, hogy mik azok a dolgok, amik még elfogadhatóak számodra, és mik azok, amik nem. Sokkal jobban magadra tudsz így találni, és irányítani is tudod a dolgokat. Közben időt kellene szánnod egy beszélgetésre valakivel, akivel konfliktusod adódott. Legyél te a kezdeményező, és béküljetek ki végre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás