promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: új hét indul, de még le kell zárni a régit
Borítókép:  Five Star Home Foods
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vár még valami különleges, vagy éppen furcsa a csillagjegyedre a hét utolsó napján? Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Remekül érzed magad a bőrödben, így jól zárulhat a hétvégéd. Próbáld meg felvidítani a környezetedben élőket, főleg azokat, akik nagyon közel állnak hozzád lelkileg. Így egy még szorosabb kapocs alakulhat ki köztetek. Este próbálj meg kicsit kimozdulni, a jó hangulatod miatt te lehetsz a középpontban, amit nagyon fogsz élvezni.

Bika (április 21. - május 20.)

 A szerelmi életednek nagyon kedvező a bolygók állása. A vonzerőd erős, amit nyugodtan a javadra fordíthatsz. Lehet az utóbbi időben elhidegültél egy barátodtól. Ha egy vita miatt, akkor jobban járnál, ha te kezdeményeznéd, hogy beszéljétek meg. Viszont ha az van a dologban, hogy túl elfoglalt voltál, akkor ideje lenne minél hamarabb felkeresned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold helyzete egy kissé bizonytalanná tehet. Próbáld meg rendbe tenni a fejedben a dolgokat. Már az ébredés után sem igazán tudod mit kezdj magaddal. Számtalan lehetőség áll előtted, és akár fel is készítheted magadat a jövő hétre. Délután érdekes fejlemények indulhatnak el körülötted, de ne vegyél komolyan semmit. Abba főleg ne szólj bele, ami nem a te dolgod.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet egy kicsit túlbonyolítod a dolgokat, amivel így nagy kavart okozhatsz magad körül. Olyan dolgokba vághatsz bele, amik egyáltalán nem visznek előre és szükségtelenek is. Ne szervezkedj titokban, de ne is pletykálkodj. Próbáld meg a hobbiddal elütni az időt, és vonulj kicsit el, különben a fura hangulatod miatt ellenségeket szerezhetsz magadnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég sok feladat szakadhat a nyakadba a mai napon. Lenne elég dolgod a háztartás körül, és a családdal is kellene valamennyit foglalkoznod. Próbálj meg mindenre időt keríteni. Ebben persze benne van a kikapcsolódás is, mert ha nem foglalkozol magaddal kicsit, akkor könnyen besokallsz és a jövő heted is rosszul fog indulni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba sem most, sem a hét elején. Olyan lemaradásaid vannak, amiket muszáj vagy behozni. A környezeted nagy része elég rossz hangulatban lehet. Vigyáznod kell velük, mert egyetlen ártatlan megjegyzéssel óriási vitát robbanthatsz ki. Van elég dolgod, járjon az a fejedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé szerelmes hangulatban vagy. Ha van párod, akkor nagyon jól meg tudjátok érteni egymást. Próbálj meg vele minél több időt eltölteni. A gyengédségeddel még inkább le tudod venni a lábáról. Szinglinként adj esélyt minden lehetőségnek. A szenvedélyeddel rengeteget hódolót tudsz szerezni magadnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon sokat tudsz apróságokon rugózni. Nem kellene, hogy túlértékeld a lényegtelen dolgokat. Ha belelovalod magad, akkor igazán el tudja rontani az egész a hangulatodat. Eléggé szétszórt is lehetsz, szóval mindenképpen pihenésre van szükséged. Próbálj meg lustálkodni, vagy hamarabb nyugovóra térni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy baráti beszélgetés során sok lehetőség tárul eléd. Neked kell eldöntened, hogy ez a dolog változtathat, javíthat-e az életeden, vagy éppen ellenkezőleg. Gondolj végig mindent, de nem árt egy másik fél véleményét is kikérned arról, hogy melyik útra akarsz rátérni. Ha nagy a káosz körülötted, akkor ideje rendbe tenni a dolgokat.

Bak (december 22. - január 20.)

Pompásan érzed magad, és ha gyorsan túllendültél mindenen, akkor fel is tudsz töltődni. Magadra kellene a legtöbb időt szánnod a hét utolsó napján. A Vénusz gondoskodik arról, hogy a szerelemben is nyertes legyél. Nem ártana kimozdulnod a közeljövőben, mert ha szingli vagy, akkor szembejöhet veled az igazi.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok érdekes dolog történhet veled a mai napon: izgalmas találkozás várhat rád, hallhatsz egy nem mindennapi örömhírt, vagy akár egy olyan lehetőség is eléd kerülhet, aminél nem szabad hezitálnod, azonnal meg kell ragadnod. A bolygóállás mindenképpen pozitív napot jósol neked. Tedd félre az előítéleteid, és hallgass a megérzéseidre.

Halak (február 20. - március 20.)

A csillagok mindent megkönnyítenek ma a számodra. Bármilyen lehetőség is van előtted, ne félj a következményektől, hanem vágj bele. A dolgok jobban mehetnek előre, mint vártad. Próbálj meg programokat szervezni mára, mert szükséged van egy kis pezsgésre. A szívügyekben is szerencsés lehetsz, meg fognak nőni az esélyeid a pártalálásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás