promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: rajtad múlik az, hogy előre lépsz-e!
Borítókép:  Keboto
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nehéz minden csillagjegynek, de akad olyan, akinek szerencséje lesz mostanság. A tiéd közük van?

Kos (március 21. - április 20.)

A Jupiter és a Neptunusz fényszöge túlzásokra hajlamosít. Nem vagy benne a dolgokba, és éppen felébredsz. Ez minden területen megvalósulhat, de főként a költekezéssel kapcsolatban fogd vissza egy kicsit magad. A párkapcsolatodban a (költekezős éned)mondja azt, hogy nehogy az legyél, akit elfogadsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Legyél őszinte magadhoz, mert most különösen fontos, hogy tisztán láss. Ha a problémáidat csak ímmel-ámmal végzed, ugyan könnyebbséget jelenthet, hosszú távon azonban biztosan nem kifizetődő.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most nagyon érezheted, hogy a munkahelyeden ellened vannak az emberek. Éppen próbálsz előrelpéni, és nem akarod, hogy bármi az utadba álljon. Ne zavartasd magad, és ne akard, hogy a semmi kellemetlen legyen. Minden lépésed csak előre halad, szóval haladj csak az általad elfogadott cél felé.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy kicsit megszilárdult a lelked, de azért tudod jól, hogy nem mindig szabad a csillagjegyedhez méltóan elmenekülni. Nem hiszed azt, hogy helyesen cselekedtél, pedig benne vagy abba, amit a szíved diktált. Nem szabad, hogy bármiben is elfelejtsd magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Nap és a Hold együttállása az Oroszlánban komoly sikereket jelez. Minden területen meg tudod találni a közös hangot. Ha szingli vagy, akkor új tervek nyílhatnak meg előtted. Remekül szót tudsz érteni a másikkal, és lehet meg is tudod találni az igazit.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mesébe illő napnak ígérkezik ez a mai, olyan gördülékenyen alakul minden ügyed. A szerelemben is nagyszerű dologra számíthatsz: ha egyedülálló vagy, akkor ma egy sorsszerűnek tűnő találkozásban lehet részed.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hacsak a partnered nem rendelkezik valamilyen gondolatolvasó képességekkel, akkor nem tudhatod, hogy mi megy végbe most benned. Jelenleg azt is nehéz megmondani, hogy mi motoszkál a párodban. Beszéljen vele, mondd el neki, min szeretnél változtatni. Talán most kellene tiszta vizet öntened a pohárba.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szellemileg és fizikailag is nagyon jó formában vagy. Most aztán sikerre tudod vinni a terveidet. Figyelj oda a felületesnek tűnő csevegésekre is, mert most értékes információk birtokába juthsz, ha elég szemfüles vagy. Ne akarj azonnal mindent, mert az csak az emberek negatív oldalát fogja kihozni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az Oroszlánban járó Nap és Hold remek hangulatot jelez neked. Egyébként is erősséged, hogy képes legyél kezelni a nehézségeket. Ma igazán sziporkázol, a munkatársak, barátok nem kis örömére! Meg kell találnod az állandó személyiségedet, amivel mindig tudod tartani ezt.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy érdekes húzásod nem biztos, hogy az előnyödre is válik. Hosszú távon úgysem tud senki lebeszélni arról, amit az egyszer a fejedbe vettél.  Arra mindenesetre ügyelj, nehogy egy barátsága is rámenjen a dologra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Jupiter és a Neptunusz fényszöge miatt felerősödnek az energiáid. Kényes helyzetből remekül kivágod magad. Pontosan látod, kit milyen rejtett motivációk vezetnek, és ennek megfelelően reagálsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Fordulóponthoz érkezhetsz a munkádban. Vedd fontolóra a lehetőséget, amit már nem először kínálnak fel neked, ám eddig mindig visszautasítottad! Nem biztos ugyanis, hogy helyesen tetted – de talán még most sem késő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás