promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: problémásan, vagy felszabadultan indul a heted?
Borítókép:  Caiaimage/Rafal Rodzoch/Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem minden csillagjegy ússza meg a stresszmentes hétfőt, de segítünk eligazodni a káoszban.

Kos (március 21. - április 20.)

Egy picit kedvetlenül indíthatod a hetet, és már előre idegeskedsz néhány nehézség miatt, ami a munkahelyeden várhat rád. A bolygók jelzése szerint semmilyen drasztikus lépés nem ajánlott a mai napon. Próbálj megnyugodni, és ne hozz azonnal döntéseket. Ha ezt betartod, akkor nyugodt napod és estéd lehet.

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold este már átlép a Bikába. Ez jó alkalom lehet, hogy kitisztítsd a fejed, és tiszta lappal indíts néhány dolgot. Gondold végig, milyen problémáid voltak az utóbbi időben, és miképp reagáltál rájuk. Ha valamiben változtatnod kell, akkor az elsősorban a párkapcsolatod és a szerelmi életed. A ma este kedvezhet a mély beszélgetéseknek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Merkúr befejezi a hátrálást, ami végre jó hatással lesz rád. A szerencse melletted fog állni, hogy meg tudd valósítani a hosszú távú terveidet. Ha voltak párkapcsolati gondjaid az elmúlt időszakban, azokat is sikerül majd tisztáznod. Elképzelhető, hogy ajánlatot fogsz kapni a héten, amire semmiképpen sem szabad nemet mondanod.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki ez egy olyan nap lesz, amikor nem tudsz hibázni. Bármilyen körülményes dologba fogsz bele, az sikerül majd. Ez vissza is fogja hozni az önbizalmadat, ami kezdett eltűnni kicsit. Rengeteg új lehetőséget találsz, és segítőkész társakban sem lesz hiány. A vitákat azonban próbáld kerülni, mert egy apró félreértés is a kedvedet szegheti.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég sok a viharfelhő mostanában a fejed fölött, és rajtad is múlik, el tudod-e űzni őket. Hamar hozhatsz rossz döntéseket, ingerült lehetsz, amik gátolhatnak a céljaid elérésében. Ne hagyd, hogy apróságok tereljék el a figyelmedet, különben kicsúszik a lábad alól a talaj. Nehezebben találhatsz megoldásokat a problémákra, de bele kell vágnod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Rád is jó hatással lesz, hogy a Merkúr befejezi a hátrálást, és előreindul. Lassacskán megoldódnak a gondjaid, amikből jócskán akadt az elmúlt időszakban. Sikerül rendezni minden problémádat, amikkel késésben voltál, és a pénzügyeid is elkezdenek egyenesbe jönni. Épp itt az ideje, hogy egy kis nyugalom vegyen körül.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A munkád miatt aggodalmaskodhatsz, de semmi okod erre. Egyre jobban teljesítesz, és ha előre szeretnél lépni, annak is szépen lassan el fog jönni az ideje. Viszont ha a főnökeid nem veszik észre a szorgalmadat, akkor lehet ideje lesz elgondolkodnod a váltáson. Muszáj olyan helyen bizonyítanod, ahol megbecsülnek. Nehéz időszakon leszel túl közben, ami után hátradőlhetsz picit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kedvezni fog neked, hogy ma este a Hold belép a Bika jegyébe. Új ingerek érnek, amik arra fognak sarkalni, hogy előrébb lépj mindenben. A karrierednél már amúgy is gondolkoztál ezen. Muszáj leszel megtenni a kezdő lépéseket. Meglátod, a családod, és a barátaid is támogatni fognak ebben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most minden remekül alakulhat a munkahelyeden, és a munkatársaiddal is meg fogod találni a közös hangot. Vannak kétségeid, de meglátod, nagyon jól fog indulni a heted. Fejben néhány dologban tiszta lappal kellene indulnod, ami segíthet előrébb jutnod az életben. Néha túl nagy energiát fektetsz olyan dolgokba, amiknek nem látod az eredményét. Rajtad múlik, mit tudsz elengedni.

Bak (december 22. - január 20.)

Szükség lesz az elkövetkező napokban a határozottságodra, azonban hibát követsz el, ha közben ezzel hátráltatsz, vagy félresöpörsz másokat. Türelmetlen vagy, sokat akarsz ráadásul mindent egyszerre, de ez így nem vezet célra. Olyan emberekkel is összerúghatod a port, akik alapból jót akarnak neked. Muszáj lesz erre odafigyelned, különben komoly barátokat veszíthetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remek napra számíthatsz, ami már igazán rád fér. Varázsütésre megoldódnak az eddigi nyomasztó gondjaid, ami feltölt energiával. Lassan lelkileg is meg fogsz erősödni. Ezt magadtól is el tudnád érni, de úgy néz ki egy olyan ember kerül majd bele az életedbe, aki segít neked ebben. Sok vidám pillanatot hoz a délelőtt, ha engedsz neki.

Halak (február 20. - március 20.)

Próbálsz újítani a környezeteden, magadon is, de mindig rosszkor fogsz bele ebbe, és kifogásolható módszerekkel. Jobban át kellene gondolnod ezt az egészet, mert olyan dolog, amiben nem szabad kapkodni, de félvállról sem szabad venni. A problémák most amúgy is kicsit összeverődhetnek, és előbb ezeknek kell pontot  tenned a végére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás