promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valamilyen zavar lehet a fejedben?
Borítókép:  Glenerin Inn
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Problémák, vagy boldogság vár rád a hét utolsó napján? Lássuk, mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma fontos lenne, hogy kicsit a családodra is tudj időt szánni. Lehet úgy érzik, hogy elhanyagolod őket, és ha amúgy is szakadék van köztetek, az csak tovább nőhet. Most ezt kihasználva akár problémákat is megoldhattok együtt. Az estét mindenképpen feltöltődéssel, pihenéssel töltsd, mert nagy kihívás vár rád a jövő héten.

Bika (április 21. - május 20.)

A család elég kritikus kedvében lehet, és ezzel téged is megtalálhatnak. Állj ki magadért, de azért vigyázz, van, amiben igazat kell adnod nekik. Jobban jársz, ha te veszed észre, min kell változtatnod, mert ha a szájadba rágják, akkor a szőnyeg alá fogod söpörni. Ma különösen figyelj arra, hogyan kommunikálsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé aggasztanak a pénzügyek, pedig ma ezzel nem kellene foglalkoznod. Jövő héten rendbe fogsz tudni tenni mindent ezzel kapcsolatban. A mai nap legyen a pihenésé. Töltsd az idődet a kedvenc hobbiddal, és mindenképpen kapcsolódj ki. Túl sok volt a stressz mostanában, valahogy ki kell engedned a gőzt.

Rák (június 22. - július 22.)

A kritikák téged sem kerülhetnek el ma, és pont a közeli barátaidtól érkezhetnek. Legyél őszinte magadhoz, és lásd be, csak jót akarnak neked. Ha rájössz, min kell változtatnod, akkor egyenesbe kerülhet az életed. Amint beismered az igazságot, minden össze fog jönni. Húzós lesz a holnapi napod, próbálj meg időben nyugovóra térni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lelki regenerálódásra van szükséged. Nem igazán találod az összhangot az életedben, és hibát hibára halmozhatsz. Gondold végig, hogy mik azok a dolgok, amik fontosak az életedben, a többit pedig próbáld meg kigyomlálni. A céljaid egyre messzebb kerülhetnek tőled, ha ezt nem teszed meg. A pároddal ma megtalálhatod az összhangot, még akkor is, ha összevesztetek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Igazán izgalmas és pörgős nap áll előtted. Új embereket ismerhetsz meg, akivel közeli barátság is kialakulhat. Még a karriered egyengetésében is részt vehetnek, ha valóban megtaláljátok a közös hangot. Az estét már próbáld meg nyugalomban tölteni: vedd elő a kedvenc könyvedet, filmedet, vagy sorozatodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hátra kell hagynod a félelmeidet, és a kezedbe kell venned az irányítást. Akármilyen cél is lebeg előtted, a holnap napon úgy lépj ki az ajtón, hogy egy új ember vág bele a küzdelmekbe. Tervezd meg, mit szeretnél elérni az életedben, és tegyél is érte. A lustaságra jelenleg tényleg nincs idő, legyél ambiciózus.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tele vagy ma jó szándékkal, amit ha jól kezelsz, akkor mindenkit levehetsz a lábáról. Most a kreatív éned is toppon van, az ötleteidet pedig szeretnéd megosztani másokkal. Tegyél is így, mivel segítséget kaphatsz, hogy melyiket kellene megvalósítanod. A igyekezeted nemsokára ki fog fizetődni minden téren.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most tiszta fejjel rendszerezni tudod az összes kapcsolatodat az életben, legyen szó a párkapcsolatodról, vagy akár távolabbi barátodról. Gondold végig, kivel van konfliktusod, és próbáld megoldani. Az élesebb vitákat azonban kerüld, mert az könnyen kihozhat a sodrodból.

Bak (december 22. - január 20.)

Az újhold új megvilágításba helyezi a dolgokat, és most sok mindent átértékelhetsz az életében. A lelki fejlődésedet is segíti ez az egész. Gondold végig, milyen sérelmeket és csalódásokat szeretnél végleg a szőnyeg alá söpörni. Muszáj olykor nagytakarítást végezni a fejedben, különben ezek a padlóra küldhetnek. Oszd meg a gondolataidat és az érzéseidet egy barátoddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az újhold sok változást hozhat az életedbe, és lehet egy nagy csalódáson is túl kell esned. Próbálj meg mindenképpen a pozitív dolgokra koncentrálni. Az most nem tesz jót, ha a munkába menekülsz, inkább hozd helyre magadat lelkileg. Egy rossz szokásoddal is felhagyhatsz most, ha elég kitartó vagy.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai nap minden úgy mehet, ahogy te azt eltervezted. Koncentrálj a szerelemre, a romantikára, és a szórakozásra. Sok boldog pillanatban lehet részed, ha engedsz neki. Este mindenképpen mozdulj ki, ha erre nem kerítettél sort a hétvégén. A jövő heti indulásodat is meghatározza, mennyire tudsz ma feltöltődni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás