promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet negatív energiák vesznek körül?
Borítókép:  Stayful
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A siker, vagy a kudarc közeledik a csillagjegyed felé? Segítenek a csillagok, hogy ne érjen semmi váratlanul!  

Kos (március 21. – április 20.)

Nagyjából pozitív napod lesz, viszont néhány akadály eléd fog gördülni, és nem minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Ha ezeken túl vagy, akkor teljesen fellélegezhetsz. Ez jelenleg jó alkalom arra, hogy szakíts a régi szokásaiddal és új dolgokat fedezz fel. Muszáj kicsit nyitottabbnak lenned a világra, és ne félj az ismeretlentől.

Bika (április 21. – május 20.)

A Hold jelenleg jó hatással van rád, mivel a te jegyedben kalandozik. Ettől sokkal jobban és felszabadultabban érzed magad. Akadnak nehézségek a munkádban, de ezeken könnyedén túl tudsz lendülni. Most a barátok jó hatással lehetned rád, és ez fordítva is igaz. Amint lehet, töltsetek együtt egy estét.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az egyik közeli ismerősöddel eléggé hadilábon állhatsz. Ebben benne lehet egy nagy fokú irigység is. Nem kellene féltékenynek lennie rád, és ezt meg kellene beszéljétek. Igazából neked is nyitottabbnak kellene lenned, mivel sok mindenkivel nem vagy őszinte. Ez sokat segíthet, hogy javíts a kapcsolataidon.

Rák (június 22. – július 22.)

Jobb lenne, ha kimaradnál ma a konfliktusokból és a hatalmi harcokból. Igazából úgy is belekerülhetsz, hogy nem is vagy érdekelt az egészben. Felesleges civakodástól mented meg magad, ha inkább kihátrálsz. Maradj csak a háttérben, úgyis van elég elintéznivalód. Ha elült a vihar, próbálj meg feltöltődni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Egyre energikusabb vagy, és kezd rendbe jönni körülötted minden. Csak rajtad múlik, fent tudod-e tartani ezt a harmóniát magad körül. Próbálj meg ne mások, hanem a saját boldogságoddal törődni. A kapcsolatban is közeledik az egyensúly. Ha volt valamilyen konfliktusod a pároddal, az már a múlt, koncentrálj a jövőre.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Kezd kicsit kicsúszni a lábad alól a talaj. Feleslegesen ígérgethetsz meg dolgokat, amiket nem fogsz tudni betartani. Ezzel csak rossz szemmel fognak rád nézni azok, akik segítséget vártak tőled. Meg kell találnod hol van a határ, és mennyit bírsz el. Előbb a saját dolgaidat tedd helyre, mert így tudsz igazán segíteni másokon.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Általában jól szoktak elsülni a terveid, de most esély van arra, hogy valamilyen hiba fog csúszni a számításaidba. Ne igyál előre a medve bőrére, és készíts egy B-tervet is. Foglalkozz az előkészületekkel, ha kell, kérj segítséget, de ne verd nagy dobra, mit tervezel. A kudarc mindenkivel előfordul, ez ne vegye el a kedvedet.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Végre közeledik az a siker, amire már régóta vágysz. Ez viszont nem azt jelenti, hogy te nyugodtan hátradőlhetsz, továbbra is figyelned kell mindenre magad körül. Ráadásul ha a siker a fejedbe száll, akkor ki fogod vívni mások ellenszenvét. Kezeld bölcsen ezt a dolgot, és továbbra se félj segítséget kérni másoktól.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Most a lustaságodat nagyon félre kell tenned, mivel ezekben a napokban a legjobbat tudod kihozni magadból. Törekedj mindenben a maximumra, és lebegjenek folyamatosan a szemed előtt a céljaid. A barátaid és a családod nagyon a hasznodra tudnak lenni a motivációban. Lehet azt érzed, az élet túl sokat akar tőled, de ez nincs így. Te akarj sokat az élettől.

Bak (december 22. – január 20.)

Általában nehezen tudsz megnyílni, de most nagyon könnyen tudod kifejezni az érzéseidet. Ha szingli vagy, akkor ez bevethető lehet. Az érzékenységed és a kisugárzásod sokakat meg tud fogni. Ha kapcsolatban vagy, akkor épp itt az ideje egy kis romantikának a pároddal. Ne törődj a munkával, az várhat egy kicsit. A saját, és párod boldogsága fontosabb jelenleg.  

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Fel fognak gyorsulni körülötted az események, amit nem igazán szeretsz. Ráadásul ez az egész jót és rosszat is hozhat. A kezedben kell tartanod mindent, de hát vagy annyira erős, hogy ez menjen neked. Ne hagyd, hogy az események irányítsanak. Ha valami nem a kedved szerint történik, akkor változtass, vagy mondj nemet.

Halak (február 20. – március 20.)

Kicsit kezdesz besokallni a teendőktől, a munkádtól, és ez eléggé ingerlékennyé tehet. Próbáld meg rendesen beosztani az energiáidat, és vigyázz, nehogy megbántsd a környezetedet. Mindenki jót akar neked, de ezt nem igazán akarod ilyenkor észrevenni. A szerelemben is változások jöhetnek, de ezekre fogsz találni megoldást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás