promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vigyázzon, könnyen rosszul sülhetnek el a dolgok
Borítókép:  QIANLONG / IMAGINECHINA / IMAGINECHINA VIA AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyes csillagjegyek számára pozitív, csodás napot hoz a húsvéthétfő, míg másoknak oda kell figyelniük arra, nehogy elszalasszák az adódó lehetőséget. Napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A mai napod jelszava az elégedettség és a harmónia. Ráadásul eme két felettébb jó tulajdonság kihat a körülötted lévő emberekre. Figyeljen oda, hogy azért ne vigye túlzásba. Ha ugyanis mindezt nem kontrollálja, könnyen egoizmusba fordulhat. Az meg ugye nem jó. Érdemes kicsit odafigyelnie párjára, kedvesség, egy-egy kósza mosoly mindig jót tesz, ahogy az is, hogy ha leveszi a válláról a terhet házimunka formájában. Beszélgessenek egy jót, töltsenek el egy kellemes estét.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez a te napot, de azért azt a rengeteg pozitív energiát, amely mozgat ne add ki, tartalékolj. Elkél majd a nehezebb napokon. Tegyen egy kellemes, rövid sétát. Élvezze, ahogy a nap sugarai simogatják arcát. Jó alkalom ez arra, hogy a stresszt egy kicsit eltolja magát, s csak a pillanatnak éljen. Esetleg eljöhet egy pont, amikor rád tör a rossz hangulat, váratlanul negatív gondolatok töltenek el, de ne ess kétségbe: a pozitív energia benned van, hamarosan minden jóra fordul.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha úgy érzed, félreértettél valamit egy vita vagy beszélgetés közben, ne habozz, kérdezz rá a homályban maradt dolgokra. Fontos, hogy lényed ne a kétkedés s a bizonytalanság járja át. Keresd a biztos utat. Persze, nem kell ezt túlaggódni, hiszen te is tudod, minden helyre tudsz hozni. 

Mivel nyitottság jellemez téged, a mai napon még a váratlan dolgokat is könnyebben kezeled. 

Rák (június 22. - július 22.)

Tervezel valamit, régóta halogatott dolog került elő? A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy elrendezz mindent. Kedvezően állnak számodra a csillagok. Ha esetleg túl sok teendőd vagy, ne aggódj, ülj le, rendszerezz és láss neki. Hidd el, menni fog!

Ahog arra is alkalmas ez a csodás, napsütéses hétfő, hogy kicsit gondolkodj, merengj az élet nagy kérdésein. Egy-két dolgot tisztába rakj – te is tudod, hogy fontos néha befelé is tekinteni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elméd akár a szivacs. Mindent magadba szívsz, amibe csak belefogsz. Olvass, tájékozódj, informálódj, bővíts tudásodat. Családodban béke és nyugalom honol, ez pedig tovább emeli az amúgy is jó napodat, egyúttal lehetőséget az elmélyülésre.

Ahogy arra is, hogy meghitt, szeretetteljes beszélgetést folytass családoddal, barátaiddal. Töltődj fel, élvezd ki a napod!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha túl kényelmes vagy az bizony eme napon problémát okozhat. Elszalaszhatsz lehetőségeket, lemaradhatsz olyan dolgokról, amiket később már bánni fogsz. Légy éber, figyelj oda a jelekre, emlékezz arra, mik a fontosak. Légy pozitív, higyj magadban!

Ha úgy érzed, eluralkodik a stressz rajtad, csak lépj egyet hátra, gondold át a dolgaidat, vegyél egy nagy levegőt. Egy lépés hátra ebben az esetben sokat segít rajtad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Maradj reaális. Ne kergess olyan álmokat, amelyek nem az ésszerűségen alapulnak. Még akkor is, ha ezek szép álmok. Értékes energiát pazarolhatsz el arra, ahelyett, hogy másra fordítanád őket.

Ahogy nem szabad túl szigorúnak sem lenned magaddal. Nem minden a te hibád. Ezeknél azt kell megértened, hogy van, amit nem kontrollálhatsz. Ilyenkor rossz döntést is hozhatsz, amelynek később komoly következményei lehetnek. Figyelj a belső hangodra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jó hírünk van: ez egy nyugis nap. Nézz ki az ablakon, gyönyörködj az élet apró csodáiban, ahogy elismeréssel töltsön el mindaz, amit idáig elértél – büszke lehetsz rá. Kevés ilyen jó nap van az életben, de néha szükséged van rá.

Ha úgy érzed, keresd fel egy régi barátodat, beszélgess vele, a pozitív energiád őt is feltöltheti.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem érzed azt, hogy olykor túl magasra teszed a lécet? Érdemes leülnöd, s átgondolnod miért csinálod ezt. Te sem vagy tökéletes, ezt el kell fogadnod. Hibázhatsz, de ettől még szerethető vagy. 

Mielőtt mondanál valamit, gondold át! Figyel arra oda, a hirtelen kimondott szavak másokat könnyen megbánthatnak. Vigyázz az eléd kerülű ételekre, italokra, könnyen a ruhádon landolhatnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Alkalmazkodás, tanulás. Ezek a jelszavai a mai napodnak. Képes vagy tanulni a hibádból, ha alaposan átgondolod azokat. Később ebből profitálthatsz. Ne legyél lusta, vegyél erőt magadon és foglalkozz a tanulással.

Ezen a napon ne csak magadra, másokra is figyelj. Örömet szerezhetsz nekik, ha egy kicsit hozzájuk alkalmazkodsz. Ha nem teszed, könnyen problémáid lehetnek...

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Belső bizonytalanság, egy-egy régi bezárt gondolat kiszabadulása zavarhatja meg a napod. Vonulj el a külvilágtól, elemezd ki mi az, ami zavar. Hidd el, helyre tudod tenni a dolgaid. Persze, nem lesz egyszerű, de képes vagy rá!

Ne hagyd magad mögött a problémáid, mert felemésztenek azok. Később pedig olyan nagyra nőnek, hogy nem tudod ezeket kezelni. Ha úgy érzed fuss egyet, olvass kicsit, ezek sokat segíthetnek.

Halak (február 20. - március 20.)

Lépj egyet hátrébb, nem mindig rólad szólnak a dolgok. Figyelj oda másokra. Lehet szükség van rád, de  te ezt nem vagy hajlandó figyelembe venni. Még akkor is próbálj meg figyelni, segíteni, ha úgy érzed, nem vagy képes rá. Az önuralom kifizetődő.

Egyszerűen ne félj kipróbálni új dolgokat. Próbálj ki olyat, amit eddig nem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás