promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valaki provokálni fog ezen a napfényes vasárnapon?
Borítókép:  FamilyEducation
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Íme néhány jótanács a csillagoktól, hogy ne teljen rosszul a húsvét vasárnapod.

Kos (március 21. - április 20.)

Az esetek többségében mindig tudod, miképp oldd meg a problémákat, azonban most ez a képességed nem a legkifinomultabban dolgozik, így lehet jobb lenne, ha inkább elkerülnéd őket. Jegeld pár napig, és élvezd ki inkább a hosszú hétvégét, nehogy csak nagyobb káoszt teremts magad körül.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne tedd tönkre a személyes kapcsolataidat a túlérzékenységed miatt. Másnap meg fogod bánni, amiket mondtál, és teljesen új megvilágításban fogsz látni mindent. Inkább maradj csendben, ne hergeld magadra a családot, az éles véleményed nélkül is meg fog oldódni minden.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nincs ahhoz hangulatod, hogy ellentmondásos emberekkel vitázz. Ne hagyd provokálni magad, és foglalkozz a saját kis világoddal. Ha kell, inkább vonulj el a másik szobába a többiektől olvasni, vagy zenét hallgatni, ezzel rengeteg kellemetlen helyzetet megspórolsz magadnak.

Rák (június 22. - július 22.)

A csillagok szerint a művészetek okozhatnak neked felüdülést, szóval ezekben keresd a kikapcsolódást. Ha gondolod, most előveheted valamelyik rejtett arcodat is. Próbálj ki valami olyasmit, amit már régen akartál, tartozzon az bármilyen művészeti ágazathoz. Nem kell profi legyél benne, hogy szórakoztasson.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A változás szele van a levegőben. Ilyenkor tavasszal amúgy is illik ez a hangulatodhoz. Olyan többlet energiákat tudsz felhalmozni, amiket érdemes az álmaidra, céljaidra fordítanod. Ilyenkor háromszor olyan nagyot tudsz ugrani, mint alapesetben. Ne félj ezt kihasználni.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon elvágyódsz a négy fal közül, de egy kis kinti testmozgás, vagy rövid séta belefér a karantén idején is. A tavaszi levegő még fel is tud tölteni. A csillagok állása szerint most inkább a kikapcsolódással, és semmiképp sem a munkával törődj. Ne próbálj előre dolgozni, inkább vágj bele kedden újult erővel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Érzelmi ingadozásaid lehetnek, amik miatt elég érzékeny vagy. Ügyelj arra, hogy ne keveredj konfliktusba a pároddal, vagy a családoddal emiatt. Szakíts időt a magánéletedre, és ne hanyagold el a barátaidat sem.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Semmi sem rosszabb annál, mint amikor a nap rohanással kezdődik. Próbálj meg kicsit ütemezni, mert eléggé szétszórt hangulatba kerülhetsz, az pedig se neked, se a környezetednek nem jó. A lényeg, hogy alaposan gondolj át mindent, és tervezd meg a dolgokat a hétvége további részére.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Túl magasra tetted a lécet, ezért a környezetedben lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést veled. Ez a munkahelyed remekül működik, de most otthon vagy a családoddal. Vegyél kicsit vissza a tempóból, és kapcsolj nyugalmi fokozatra.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha az ember képes tanulni a hibáiból, akkor fel tud készülni az előtte álló kihívásokra. Jobb ha ezt átgondolod a hosszú hétvégén, mert hasznos lehet az egész jövő hetedre nézve. Talán most rossz hangulatban vagy, de ez nem ok arra, hogy hanyagold az embereket magad körül. Meglátod, nagyon is fel tudnak tölteni pozitív energiákkal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Vannak idők, amikor kedvére válogathatsz a potenciális partnerek között, akár neten, akár élőben, de ne ess kétségbe, ha ez most nem sikerül. Ez egy ilyen időszak, de később újra nyeregbe fogsz kerülni. Most semmi bajod nem lesz, ha ezt az egy-két napot kihagyod az edzésben, engedd kicsit el magad és sziesztázz.

Halak (február 20. - március 20.)

A friss levegőtől garantáltan jobban fogod érezni magad, főleg, ha lefekvés előtt sétálsz egy nagyot a szabadban. Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulatban vagy igyekezz az élet pozitív dolgaira koncentrálni. A családod jó partner lehet ebben, hogy ezeket meglásd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás